Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bio-Króm-DIA tabletta, 30 db

Ár:
3.301 Ft
Cikkszám: 5709976061101
A gyártó összes terméke: Pharma Nord
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 2-3 m.nap)
Menny.:db

Leírás

Bio-Króm-DIA tabletta, 30 db

- Vércukorszint-szabályozás szerves króm segítségével

A vércukorszint stabilizálása nemcsak a cukorbetegségben szenvedőknek, hanem mindenkinek nagyon fontos egészsége szempontjából. Szabályozásában számos tényező játszik szerepet, ezek egyike a króm. A króm olyan fontos nyomelem, mely különféle élelmiszerekben fordul elő, s mely az inzulin által elősegíti a cukormolekuláknak a véráramból a sejtekbe való eljuttatását, ahol a cukor aztán energiává alakul át.

Kutatások bebizonyították, hogy a szerves-króm tartalmú táplálékkiegészítők hozzájárulnak ahhoz, hogy a vércukorszint-egyensúly a lehető legjobban működjön. Mindemellett a króm rendkívül alacsony toxicitású, biztonságosan adható ásványi anyag.

Rövid úton a súlyveszteség felé

A króm általában hasznosnak bizonyul azok számára is, akik szeretnének leadni testsúlyukból. Önmagában ez a nyomelem nem rendelkezik karcsúsító hatással, hanem képes megelőzni a hirtelen „vércukorszint-ingadozásokat", melyek instabil cukor-anyagcserével rendelkező egyéneknél tapasztalhatók. Amikor valakinek alacsony a vércukra, általában olyan tüneteket észlel, mint fáradékonyság, kimerültség, vagy gyötrő vágy az édességek után. Azáltal, hogy a króm hozzájárul a helyes vércukorszint megtartásához, gyakorlatilag elnyomja az édességevés utáni vágyat. Amint kevesebb szénhidrátot és édességet fogyaszt valaki, a súlyvesztés azon nyomban lényegesen könnyebbé válik számára.

Szerves króm a jobb felszívódásért

A krómnak szerves vagy szervetlen formája létezik. A kettő közötti különbség a tápanyag biológiai-hozzáférhetőségében rejlik. Míg a szervetlen króm felszívódása nem megfelelő, addig a szerves króm - különös tekintettel a Bio-Króm-DIA-ban található GTF-krómra (glükóz tolerancia faktor) - magasabb biológiai hatékonysággal és jobb felszívódással rendelkezik.

A megfelelő mennyiség

Egy tabletta Bio-Króm-DIA 100 μg szerves krómot tartalmaz. A krómból nincs egységesen javasolt napi beviteli mennyiség (RDA), a szakértők azonban általában egyetértenek abban, hogy a legtöbb ember napi krómigénye valahol 50 és 200 μg között van. A nyugati országok étrendje krómban rendkívül szegény, éppen ezért érdemes a pótlás lehetőségét figyelembe venni. A vércukorszint ingadozásra hajlamos szervezet számára, hasznos segítségnek bizonyulhat a szerves-króm tartalmú étrend-kiegészítő, különösen, ha az GTF-krómot tartalmaz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!