Leírás és Paraméterek
Bertalan repceméz 250g
Bertalan Imre 1985-ben kezdte a méhészkedést, akinek a nevéhez ma már egy egész családi vállalkozás köthető. A vállalkozás mézüzemében is kizárólag a család tagjai dolgoznak.
A fő tevékenységi kör a méztermelés, azonban emellett szárított virágpor csomagolásával, valamint forgalmazásával is foglalkozik a család. A méz egészségre gyakorolt hatása már nagyon régóta ismert, hiszen összetevői között a sejtek táplálásához szükséges összes anyagot tartalmazza. A Bertalan méz minőségi termék a fogyasztó számára.
A repceméz szőlőcukorban gazdag mézfajta, jó hatással van a gyomorra, csökkenti a túlzott savtermelést, enyhíti a gyomorégést.
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.
Leírás
Bertalan repceméz 250g
Bertalan Imre 1985-ben kezdte a méhészkedést, akinek a nevéhez ma már egy egész családi vállalkozás köthető. A vállalkozás mézüzemében is kizárólag a család tagjai dolgoznak.
A fő tevékenységi kör a méztermelés, azonban emellett szárított virágpor csomagolásával, valamint forgalmazásával is foglalkozik a család. A méz egészségre gyakorolt hatása már nagyon régóta ismert, hiszen összetevői között a sejtek táplálásához szükséges összes anyagot tartalmazza. A Bertalan méz minőségi termék a fogyasztó számára.
A repceméz szőlőcukorban gazdag mézfajta, jó hatással van a gyomorra, csökkenti a túlzott savtermelést, enyhíti a gyomorégést.
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.