Leírás és Paraméterek
Nagy duzzadóképességű természetes anyag gyümölcs alapú lekvárok, zselék, vagy akár zöldséges aszpikok elkészítéséhez. Rövidebb főzési időt, gazdaságosabb cukorfelhasználást tesz lehetővé.
Természetes zselésítő
Kevesebb cukor, rövidebb főzési idő
Gluténmentes
Nettó tömeg: 100 g
Felhasználás:
100 g pektin 18-20 kg gyümölcshöz elegendő. A főzési folyamat végén keverje el a szükséges mennyiséget a lekvár készítéséhez szánt cukorral, majd 5-10 percig forralja át újra a teljes mennyiséget. Kevésbé savas gyümölcsök esetén keverjen a főzethez kis mennyiségű citromlevet, vagy citromsavat a pektin hozzáadása előtt.
Összetétel: 100% pektin
Eredet helye: EU
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.