Leírás és Paraméterek
Termelői információ
Az Alce Nero mögött organikus földművesek és gazdák állnak, akik 1978 óta olyan ételek előállítása, melyek a termőföldet tisztelő gazdaságokból származnak. Több mint 1000 olaszországi és 10000 közép- és dél-amerikai családi vállalkozással működnek együtt.
Az organikus gazdálkodással több mint 40 éve foglalkoznak, így gondoskodva a Föld és lakói közti egyensúlyról. Az egyensúly megtartása érdekében olyan ételek előállításával akartak foglalkozni, melyek mindkettőnek megfelelnek. Termékeikhez csakis szintetikus anyagoktól mentes összetevőket használnak, összetevőik listája rövid és egyszerű, tartósítószerektől és adalékanyagoktól mentes.
Ízletes, egyszerű, mindennapi ételeket kínálnak, melyek az asztal köré ültetik a családot.
Az Alce Nero bio citrus jam kizárólag olasz citrusfélékből készül, és pektinektől mentes. A vákuumos eljárás alacsony hőmérsékletet és rendkívül rövid főzési időt eredményez, amelyek lényegében érintetlenül hagyják a citrusfélék illatát és ízét. Az Alce Nero bio citrus lekvár egy igazi ínyencség. Bio összetevők, a narancs és citrom együttese almával és szőlőlével kiegészítve. Már a kép és az összetevők láttán is az ember szinte érzi a vajas pirítós tetején ékeskedő cukormentes lekvár ízkavalkádját, vagy lelki szemeivel látja a süteményben elrejtőzve.
Összetevők: narancspép és -héj (62%), szőlőlé*, almapüré* (12%), citrom* (6%).
*Organikus/Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó.
Származási hely: Olaszország
Leírás
Termelői információ
Az Alce Nero mögött organikus földművesek és gazdák állnak, akik 1978 óta olyan ételek előállítása, melyek a termőföldet tisztelő gazdaságokból származnak. Több mint 1000 olaszországi és 10000 közép- és dél-amerikai családi vállalkozással működnek együtt.
Az organikus gazdálkodással több mint 40 éve foglalkoznak, így gondoskodva a Föld és lakói közti egyensúlyról. Az egyensúly megtartása érdekében olyan ételek előállításával akartak foglalkozni, melyek mindkettőnek megfelelnek. Termékeikhez csakis szintetikus anyagoktól mentes összetevőket használnak, összetevőik listája rövid és egyszerű, tartósítószerektől és adalékanyagoktól mentes.
Ízletes, egyszerű, mindennapi ételeket kínálnak, melyek az asztal köré ültetik a családot.
Az Alce Nero bio citrus jam kizárólag olasz citrusfélékből készül, és pektinektől mentes. A vákuumos eljárás alacsony hőmérsékletet és rendkívül rövid főzési időt eredményez, amelyek lényegében érintetlenül hagyják a citrusfélék illatát és ízét. Az Alce Nero bio citrus lekvár egy igazi ínyencség. Bio összetevők, a narancs és citrom együttese almával és szőlőlével kiegészítve. Már a kép és az összetevők láttán is az ember szinte érzi a vajas pirítós tetején ékeskedő cukormentes lekvár ízkavalkádját, vagy lelki szemeivel látja a süteményben elrejtőzve.
Összetevők: narancspép és -héj (62%), szőlőlé*, almapüré* (12%), citrom* (6%).
*Organikus/Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó.
Származási hely: Olaszország
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.