Leírás és Paraméterek
Termelői információ
Az Alce Nero mögött organikus földművesek és gazdák állnak, akik 1978 óta olyan ételek előállítása, melyek a termőföldet tisztelő gazdaságokból származnak. Több mint 1000 olaszországi és 10000 közép- és dél-amerikai családi vállalkozással működnek együtt.
Az organikus gazdálkodással több mint 40 éve foglalkoznak, így gondoskodva a Föld és lakói közti egyensúlyról. Az egyensúly megtartása érdekében olyan ételek előállításával akartak foglalkozni, melyek mindkettőnek megfelelnek. Termékeikhez csakis szintetikus anyagoktól mentes összetevőket használnak, összetevőik listája rövid és egyszerű, tartósítószerektől és adalékanyagoktól mentes.
Ízletes, egyszerű, mindennapi ételeket kínálnak, melyek az asztal köré ültetik a családot.
Az Alce Nero Bolognese mártást olasz bio húsból készítik és hosszúkás paradicsommal, amit a Ferrara és Ravenna tartományok Po Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. A bolognese mártást hagyományos recept szerint készítik, gondosan kiválasztott, kiváló minőségű összetevők felhasználásával.
Összetevők: paradicsom* (59%) (paradicsompép*, paradicsompüré*, paradicsom koncentrátum*), darált marhahús* (29%), vegyes zöldségek változó arányban* (9%) (sárgarépa*, hagyma*, zeller* extra szűz olívaolaj*, só, fűszerek*.
*Organikus/Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó.
Allergének: zellert tartalmaz
Tápérték: 100 g
Energia 362 kJ/87 kCal
Zsír 4.1 g
amelyből telített zsírsavak 0.9 g
Szénhidrát 4 g
amelyből cukor 3.2 g
Fehérje 7.1 g
Só 1 g
Élelmi rost 1.8 g
Felbontás után hűtőben tárolandó és 3-4 napon belül fogyasztandó.
Leírás
Termelői információ
Az Alce Nero mögött organikus földművesek és gazdák állnak, akik 1978 óta olyan ételek előállítása, melyek a termőföldet tisztelő gazdaságokból származnak. Több mint 1000 olaszországi és 10000 közép- és dél-amerikai családi vállalkozással működnek együtt.
Az organikus gazdálkodással több mint 40 éve foglalkoznak, így gondoskodva a Föld és lakói közti egyensúlyról. Az egyensúly megtartása érdekében olyan ételek előállításával akartak foglalkozni, melyek mindkettőnek megfelelnek. Termékeikhez csakis szintetikus anyagoktól mentes összetevőket használnak, összetevőik listája rövid és egyszerű, tartósítószerektől és adalékanyagoktól mentes.
Ízletes, egyszerű, mindennapi ételeket kínálnak, melyek az asztal köré ültetik a családot.
Az Alce Nero Bolognese mártást olasz bio húsból készítik és hosszúkás paradicsommal, amit a Ferrara és Ravenna tartományok Po Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. A bolognese mártást hagyományos recept szerint készítik, gondosan kiválasztott, kiváló minőségű összetevők felhasználásával.
Összetevők: paradicsom* (59%) (paradicsompép*, paradicsompüré*, paradicsom koncentrátum*), darált marhahús* (29%), vegyes zöldségek változó arányban* (9%) (sárgarépa*, hagyma*, zeller* extra szűz olívaolaj*, só, fűszerek*.
*Organikus/Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó.
Allergének: zellert tartalmaz
Tápérték: 100 g
Energia 362 kJ/87 kCal
Zsír 4.1 g
amelyből telített zsírsavak 0.9 g
Szénhidrát 4 g
amelyből cukor 3.2 g
Fehérje 7.1 g
Só 1 g
Élelmi rost 1.8 g
Felbontás után hűtőben tárolandó és 3-4 napon belül fogyasztandó.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.