Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A kollagén por fogyasztása a ruganyosság záloga

A kollagén por fogyasztása a ruganyosság záloga

A kollagén por rendszeres alkalmazása visszaadhatja a bőr, a porcok rugalmasságát. Sokan úgy gondolják, hogy erre majd idős korban elég, ha sor kerül, ám ez téves elképzelés. A porc- és csontrendszer, valamint a bőr folyamatosan igényli a támogatást.

Pláne, hogy manapság táplálkozással aligha vihetőek be azok az anyagok, amik a kötőszövetek kohéziója szempontjából elengedhetetlenek.

A kollagén por víztiszta oldhatóságú

A könnyű fogyasztáshoz a jó oldódási képesség szorosan hozzátartozik. Ha valamilyen darabos löttyöt kéne nap mint nap leerőltetned a torkodon, akkor jogosan érezhetnéd azt, hogy rugalmasság ide, csontegészség oda, ennyit nem ér az egész. Még jó, hogy ilyesmiről szó nincsen. Pillanatok alatt elkészítheted az italodat, aminek az elkortyolása ezek után nem okozhat nehézséget.

A csontok meggyengülése, a csontritkulás, a különböző ízületi gyulladások, a bőr szárazsága kivétel nélkül népbetegségnek tekinthető. Világszerte milliók érintettek, és korántsem csak idősödő korban. Sőt, a kemény sportolás például kockázati tényezőt jelent, így aktív életvitel mellé kifejezetten ajánlott - életkortól függetlenül.

Akut helyzetben is alkalmazható, de a prevenció mindig, minden élethelyzetben megtérülő stratégia. Így érdemes kúraszerűen vagy fél adaggal számolva, folyamatosan fogyasztani. Tejjel, joghurttal esetleg vízzel pikkpakk elelegyíthető.

kollagén por az izmokra is hat?

Igen. Tudományos kísérletek és kutatások egybehangzóan azt bizonyítják, hogy a kollagén a porcokra, a csontokra, az ízületekre, az izmokra, a hajra és a bőrre egyaránt jótékony hatást gyakorol.

Tartalomhoz tartozó címkék: kollagén por kollagén por vásárlás