Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A ciklusbarát krém a hölgyek támogatója

A ciklusbarát krém a hölgyek támogatója

A ciklusbarát krém a yamgyökér kivonat tartalmának köszönheti a nem mindennapi hatékonyságát. A menstruációs görcsök, a változókor olykor elviselhetetlen tünetei vagy a hormonháztartás átalakulása számtalan kellemetlenséget tartogathatnak.

A női problémák azonban orvosolhatóak, és nem pusztán a fizikai, hanem a lelki tünetek szintjén is. Az egyensúly ilyen módon, a természet erejével egy az egyben visszanyerhető, megőrizhető.

Milyen esetekben jó választás a ciklusbarát krém?

A változókor megannyi kényelmetlenséget hozhat magával. Bár igaz, hogy nagyon eltérőek lehetnek a hangsúlyt kapó tünetek, ám egyik sem nevezhető éppenséggel pozitívnak. A leggyakrabban jelentkező kellemetlenségek: hőhullámok, hormonegyensúly teljes felborulása, idegesség, lelki zaklatottság, depresszió, szorongás, heves szívverés, nemi vágy csökkenése, székrekedés, koncentrációs képesség mérséklődése, kötőszövet ellazulás, légszomj, inzulin rezisztencia. De nem ritka az erőteljes izzadékonyság vagy a csontokban mutatkozó fájdalom sem.

A menstruáció sokaknak igazi gyötrelem. Kínlódással, erős görcsökkel, napokon át tartó heves vérzéssel jár együtt. Közben a fizikai erőnlét is természetes módon csökken.

A különböző nőgyógyászati eredetű problémák a hormonháztartás zavarához vezethetnek. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy pre- vagy posztmenstruációs tünetek egyaránt felbukkanhatnak. Egyik sem az a kategória, ami olyan könnyen tolerálható, elviselhető.

Mitől annyira hatékony a ciklusbarát krém?

A yamgyökér természetes, növényi fitoprogeszteron forrás. Így a mesterséges hormonszabályozás teljesen elkerülhető.

Tartalomhoz tartozó címkék: ciklusbarát krém ciklusbarát krém ára