Leírás és Paraméterek
Termelői információ
A cég küldetésének tekinti, hogy népszerűsítse Magyarországon az egészséges táplálkozást, és hogy még színesebbé tegye a magyar konyhaművészetet a mediterrán étkezési kultúra elemeinek meghonosításával.
A Kalifa, mint a mediterráneum szakértője a legjobb termőterületekről, közvetlenül a termelőktől vásárol, így biztosított a jó minőség és a kedvező ár. A kiváló minőségű alapanyagot pedig a legkorszerűbb technológiával, HACCP és IFS minőségbiztosítási rendszerben dolgozza fel.
Bár nem a magvak családjába tartozik, mégis a snack termékekhez sorolják a csicseriborsót, amely sós, chilis és barbecue-s ízesítésben érhető el a boltok polcain.
A csicseriborsó évszázadok óta ismert növényünk, amely méltatlanul került feledésbe. Azonban a reform konyha és egészségtudatos táplálkozás népszerűsödésének köszönhetően, egyre többen ismerik. A csicseriborsó nagyjából 20%-ban fehérjét, 40%-ban szénhidrátot, B1- és B6-vitamint, valamint folsavat tartalmaz, emellett ásványi anyag tartalma is kedvező.
Jelentős mennyiségben megtalálható benne a magnézium, vas és cink, amely szervezetünk számára a mindennapok során nélkülözhetetlen ásványi anyag forrás.
Összetevők: csicseriborsó, napraforgó olaj, tengeri só
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia 1804 kJ/431 kCal
Zsír 15.1 g
amelyből telített zsírsavak 4.3 g
Szénhidrát 40 g
amelyből cukor 3.5 g
Fehérje 20.8 g
Só 1.6 g
Élelmi rost 0 g
Allergének
Nyomokban tartalmazhat:
Földimogyoró
Diófélék
Szezámmag
Javasolt napi beviteli mennyiség: 50 g
Leírás
Termelői információ
A cég küldetésének tekinti, hogy népszerűsítse Magyarországon az egészséges táplálkozást, és hogy még színesebbé tegye a magyar konyhaművészetet a mediterrán étkezési kultúra elemeinek meghonosításával.
A Kalifa, mint a mediterráneum szakértője a legjobb termőterületekről, közvetlenül a termelőktől vásárol, így biztosított a jó minőség és a kedvező ár. A kiváló minőségű alapanyagot pedig a legkorszerűbb technológiával, HACCP és IFS minőségbiztosítási rendszerben dolgozza fel.
Bár nem a magvak családjába tartozik, mégis a snack termékekhez sorolják a csicseriborsót, amely sós, chilis és barbecue-s ízesítésben érhető el a boltok polcain.
A csicseriborsó évszázadok óta ismert növényünk, amely méltatlanul került feledésbe. Azonban a reform konyha és egészségtudatos táplálkozás népszerűsödésének köszönhetően, egyre többen ismerik. A csicseriborsó nagyjából 20%-ban fehérjét, 40%-ban szénhidrátot, B1- és B6-vitamint, valamint folsavat tartalmaz, emellett ásványi anyag tartalma is kedvező.
Jelentős mennyiségben megtalálható benne a magnézium, vas és cink, amely szervezetünk számára a mindennapok során nélkülözhetetlen ásványi anyag forrás.
Összetevők: csicseriborsó, napraforgó olaj, tengeri só
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia 1804 kJ/431 kCal
Zsír 15.1 g
amelyből telített zsírsavak 4.3 g
Szénhidrát 40 g
amelyből cukor 3.5 g
Fehérje 20.8 g
Só 1.6 g
Élelmi rost 0 g
Allergének
Nyomokban tartalmazhat:
Földimogyoró
Diófélék
Szezámmag
Javasolt napi beviteli mennyiség: 50 g
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.