Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
Giga15

Herbys erdeifenyő illóolaj 10 ml

1.515 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5999566361104
A gyártó összes terméke: Herbys
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)
Szerezhető hűségpontok: 31

Leírás és Paraméterek

Botanikai név: Pinus silvestris

Származási hely: Románia

Felhasznált növényi rész: tűlevél és ág

Kinyerés módja: vízgőz-desztilláció

Hatása:

·         Teremts karácsonyi meghitt hangulatot minden nap

·         Tisztítsd meg légzőrendszered

·         Lazítsd el elméd és tested

A növény leírása

Az erdeifenyő (vagy borovi fenyő) az egyik legellenállóbb és legigénytelenebb örökzöld fa. Nagyon magasra megnő, akár 25-30 m-es is lehet. A törzse egyenes, az ágai örvökben nőnek. A kérge szürkésbarna színű, néhol vöröses árnyalatokkal (a földhöz közel vastagabb, a magasabb részeken vékonyabb). A tűlevelei kettesével- és sűrűn nőnek, kékeszöld színűek. A levelek csúcsai hegyesek, a termései (tobozai) fás, barna színűek.

Az erdeifenyő szinte minden része hasznosítható (a gyökere kivételével). A leveleiből illóolajat vonnak ki, továbbá háztartási takarítószerek- és öblítő szerek illatanyagaként használják. A fáját pedig a papír- és a bútoripar hasznosítja.

100%-os tisztaságú erdeifenyő illóolaj

Nem tartalmaz: adalékanyagokat, tartósítószereket, oldószereket, alkoholt, hígítószereket, színezékeket és egyéb mesterséges anyagokat.

Főbb származási országok

Ausztria, Finnország, Franciaország, Magyarország, Oroszország, USA, Románia

Az olaj kivonásának módja

Az erdeifenyő illóolajat gőz-desztillációval nyerik ki a növény tűleveleiből.

Az illóolaj jellemzői

Az erdeifenyő illóolaj általában színtelen. Állagra híg, ezért könnyen kicseppenthető az üvegből. Illatára a tiszta, friss, fás, édes, balzsamos és fenyőillatú jegyek jellemzők.

Az illóolaj keverhetősége

Az erdeifenyő illóolaj jól társítható számos illóolajjal. Különösen jól keverhető a citrus illóolajokkal (pl.: citrom-, narancs-, édes narancs-, mandarin), fűszernövények illóolajával (pl.: kakukkfű, majoránna, rozmaring), virágok illóolajával (pl.: geránium, levendula). De jól társítható fák illóolajával is (pl.: ciprus, eukaliptusz, teafa).

A népi gyógyászatból ismert lehetséges hatásai

·         antibakteriális, gombaellenes, vírusölő, parazitaellenes

·         gyulladáscsökkentő

·         fertőtlenítő

·         köptető, köhögéscsillapító

·         enyhíti az arcüreggyulladás, a gégegyulladás, a hörghurut és a tüdőgyulladás tüneteit

·         fájdalomcsillapító idegi- és izom eredetű fájdalmak esetén is (pl.: sportsérülések, megerőltetés)

·         veseműködést segítő

·         hólyaghurutot enyhíti

·         epehólyag gyulladást enyhíti

·         epeürülést- és az epekő kiürülését is segítheti

·         segíti a felesleges folyadék kiürülését a szervezetből

·         enyhíti a reuma tüneteit

·         dezodoráló

·         idegnyugtató és idegerősítő

·         csökkenti a fáradtságot, vitalizál

·         önbizalom növelő

·         érzelmileg melegítő és tisztító

·         spirituálisan segíthet erősebbé, bátrabbá és bölcsebbé válni

·         növeli a testi, szellemi kitartást

·         rovarriasztó

Aromaterápiás felhasználás (párologtatva, belélegezve)

Az erdeifenyő illóolaj párologtatásához cseppents az előírásoknak megfelelően előkészített aromalámpába, vagy diffúzorba pár csepp illóolajat, majd merülj el a fenyőerdőket idéző, frissítő, balzsamos illat élvezetében. Egy hideg, ködös, téli estén üdítően hat a testre és a lélekre. Az érzelmileg megterhelő időszakokban is jó szolgálatot tehet, mert erőt és lendületet adhat az önbizalommal teli továbblépéshez.

Az erdeifenyő illóolaj párologtatása gyengéd és hatékony gyógyír lehet az orr eldugulása, a felső légutak-, a hörgők- és a tüdő gyulladása, valamint influenza esetén. Enyhítheti a száraz köhögést és az orrdugulást, könnyítheti a légzést. Segíthet a letapadt nyák feloldásában, megnyugtathatja a gyulladt torkot és a hangszálakat.

Inhaláláshoz cseppents 2 csepp erdeifenyő illóolajat + 2 csepp eukaliptusz illóolajat inhalátor készülékbe (vagy felforralt és 2-3 percig már hűtött vízbe) és inhalálj a készülék előírása szerint.

A fenyőerdők titokzatos csendjét idéző illatával kiváló választás a meditatív hangulat megteremtéséhez is, vagy akkor, ha a szobád levegőjét szeretnéd felfrissíteni.

Mivel sokan szeretik az illatát, ezért a házi készítésű ajándékok (pl.: pot-pourri, fürdősó, szappan, illatzsák) ideális alapanyaga lehet.

Frissítően illatozóvá teszi a ruhásszekrényünket, ha pot-pourri-ra 2 csepp erdeifenyő illóolajat cseppentünk és ezt a csomagocskát a szekrényünkbe helyezzük.

Más illóolajokkal keverve is izgalmas összeállítások készíthetők. Például: 2 csepp erdeifenyő illóolaj + 2 csepp citrus illóolaj (citrom-, édesnarancs-, mandarin-, vagy narancs illóolaj). De virágok illóolajával keverve is pompás és különleges illatpárosításokat kapunk. Például: 2 csepp erdeifenyő illóolaj + 2 csepp geránium (vagy levendula) illóolaj. Ezek a kompozíciók nagyszerűen frissítik és fertőtlenítik is a levegőt.

Külsőleges felhasználás (helyi alkalmazás bőrfelületen)

Az erdeifenyő illóolaj a légzőrendszer gyulladásos megbetegedései esetén hatékony lehet masszázsolajként is. Cseppents 2 csepp erdeifenyő illóolajat 1 teáskanálnyi hordozóolajba (pl.: hidegen sajtolt argán-, vagy mandula olajba) és kend be vele a mellkasod és a hátad. Enyhítheti a száraz köhögést és az orrdugulást, könnyítheti a légzést. Segíthet a letapadt nyák feloldásában, megnyugtathatja a gyulladt torkot és a hangszálakat.

Ha az egész napos állómunka, vagy egy hosszabb edzés után színházba, netán a barátaihoz készülsz, kényeztesd magad egy erdeifenyő illóolajos lábfürdővel. Ellazíthat, fertőtleníthet és meggátolhatja a lábak túlzott izzadását.

A lábfürdő készítése: cseppents 6 csepp erdeifenyő illóolajat egy meleg vízzel teli edénybe és élvezd a nyugtató, tisztító lábfürdőt, amíg kellemesen melegnek érzed a víz hőmérsékletét (kb. 15 perc).

Illóolaj keverékes lábfürdő: 3 csepp erdei fenyő + 3 csepp ciprus illóolajat, vagy 3 csepp levendula + 3 csepp ciprus + 3 csepp rozmaring illóolajat cseppents egy meleg vízzel teli edénybe.

Reumatikus eredetű fájdalmak esetén gyulladáscsökkentő, nyugtató, fájdalomcsillapító és tisztító hatású lehet, valamint segítheti a gyógyulási folyamatokat. Használd közvetlenül a fájó testfelületre cseppentve: a testfelület nagyságától függően 1-2 csepp erdeifenyő illóolajat cseppents 1 evőkanál hordozó olajba és ebből kenj a fájó testfelületre, naponta 3-szor. De használhatod vizes borogatásként is (a problémától függően hideg-, vagy meleg vizes borogatásként): 1 liter vízbe cseppents 2-3 csepp erdeifenyő illóolajat, majd ebbe márts egy tiszta ruhát és naponta 3-szor borogasd be vele a fájó testfelületet.

Egy nehéz és kihívásokkal teli nap estéjén mindenkinek jólesik egy nyugtató és pihentető masszázs. Ehhez ideális választás az erdeifenyő illóolaj. Cseppentsen 2 csepp erdei fenyő illóolajat 1 evőkanálnyi hordozóolajba (pl.: hidegen sajtolt argán-, vagy mandula olaj) és ebből a keverékéből masszírozzon pár cseppet a nyak, a vállak és hát bőrére. Levendula illóolajjal kombinálva is használható: 1 csepp erdeifenyő illóolaj + 1 csepp levendula illóolaj + 1 evőkanálnyi hordozóolaj (pl.: hidegen sajtolt argán-, vagy mandula olaj) keverékéből kenjen pár cseppet a nyak, a vállak és hát bőrére.

Bőrön való használat előtt a Fontos megjegyzések a termék használatával kapcsolatban cím alatt részletezett bőrpróba végzése javasolt!

Egyéb felhasználás

A fertőtlenítő hatása, valamint kellemes illata miatt az erdei fenyő illóolaj a házi készítésű tisztítószerek ideális összetevője lehet. A segítségével tisztán tarthatjuk az egész lakást, a konyhától a fürdőszobáig. Számos, más illóolajjal is keverhető. Célszerű citrom-, ciprus-, édesnarancs-, levendula-, mandarin-, narancs- és teafa illóolajokkal keverni. Ezekkel a társításokkal nem csak plusz illatanyaggal gazdagíthatjuk a házi tisztítószerünket, hanem a tisztító/fertőtlenítő hatását is erősítjük. Csepegtessünk néhány csepp erdei fenyő illóolajat, vagy illóolaj keveréket a padlóápolóhoz/felmosószerhez. Cseppenthetünk pár csepp illóolajat vízzel teli permetüvegbe is, a kerámia felületek tisztántartására és illatosítására.

Fontos megjegyzések a termék használatával kapcsolatban

Bőrön való használata előtt a következő bőrpróba végzése javasolt: egy kis bőrfelületen, higított illóolaj keverékkel (1 csepp erdeifenyő illóolaj + 1 teáskanál hordozóolaj – pl.: hidegen sajtolt argánolaj, vagy mandulaolaj - keverékéből finom papír segítségével kenjünk az alkarunk belső felére 1 cseppet, majd várjunk 24 órát)! Csak tünetmentes bőrpróbát követően használható! Ne használja irritáció, bőrpirosodás és egyéb tünet észlelése esetén! Az érzékenységétől függően a bőrpróbát 1-1 illóolajjal-, vagy magolajjal külön-külön is elvégezheti.

Fürdővízbe 5 cseppnél többet ne tegyen!

A masszázsolajokban/hordozóolajokban az egyéni érzékenységnek megfelelő, de maximum 5%-os töménységben használja!

Asztmában és vesebetegségben óvatosan és csak az egyéni érzékenységének megfelelően, kis mennyiségben használja!

Ne használja gőzöléshez, mert nagyon alacsony a lobbanáspontja!

Ne kerüljön szembe, fülbe és érzékeny testfelületekre!

Ne használjon növényvédő szerrel kezelt erdeifenyőből sajtolt illóolajat!

Az illóolajok fénytől védett, hűvös helyen, valamint gyermekek elől gondosan elzárva tárolandók.

Az illóolajok közelében nyílt lángot ne használjon, mivel az illóolajok mérsékelten tűzveszélyesek.

A fent közölt információk ismeretterjesztési célokat szolgálnak, amelyek nem helyettesítik az orvosi tanácsadást! Az illóolajok használata előtt mindenképpen konzultáljanak a kezelőorvosukkal: az akut, vagy krónikus betegségben szenvedők, a várandós- és szoptató kismamák, valamint az idősek!

Leírás

Botanikai név: Pinus silvestris

Származási hely: Románia

Felhasznált növényi rész: tűlevél és ág

Kinyerés módja: vízgőz-desztilláció

Hatása:

·         Teremts karácsonyi meghitt hangulatot minden nap

·         Tisztítsd meg légzőrendszered

·         Lazítsd el elméd és tested

A növény leírása

Az erdeifenyő (vagy borovi fenyő) az egyik legellenállóbb és legigénytelenebb örökzöld fa. Nagyon magasra megnő, akár 25-30 m-es is lehet. A törzse egyenes, az ágai örvökben nőnek. A kérge szürkésbarna színű, néhol vöröses árnyalatokkal (a földhöz közel vastagabb, a magasabb részeken vékonyabb). A tűlevelei kettesével- és sűrűn nőnek, kékeszöld színűek. A levelek csúcsai hegyesek, a termései (tobozai) fás, barna színűek.

Az erdeifenyő szinte minden része hasznosítható (a gyökere kivételével). A leveleiből illóolajat vonnak ki, továbbá háztartási takarítószerek- és öblítő szerek illatanyagaként használják. A fáját pedig a papír- és a bútoripar hasznosítja.

100%-os tisztaságú erdeifenyő illóolaj

Nem tartalmaz: adalékanyagokat, tartósítószereket, oldószereket, alkoholt, hígítószereket, színezékeket és egyéb mesterséges anyagokat.

Főbb származási országok

Ausztria, Finnország, Franciaország, Magyarország, Oroszország, USA, Románia

Az olaj kivonásának módja

Az erdeifenyő illóolajat gőz-desztillációval nyerik ki a növény tűleveleiből.

Az illóolaj jellemzői

Az erdeifenyő illóolaj általában színtelen. Állagra híg, ezért könnyen kicseppenthető az üvegből. Illatára a tiszta, friss, fás, édes, balzsamos és fenyőillatú jegyek jellemzők.

Az illóolaj keverhetősége

Az erdeifenyő illóolaj jól társítható számos illóolajjal. Különösen jól keverhető a citrus illóolajokkal (pl.: citrom-, narancs-, édes narancs-, mandarin), fűszernövények illóolajával (pl.: kakukkfű, majoránna, rozmaring), virágok illóolajával (pl.: geránium, levendula). De jól társítható fák illóolajával is (pl.: ciprus, eukaliptusz, teafa).

A népi gyógyászatból ismert lehetséges hatásai

·         antibakteriális, gombaellenes, vírusölő, parazitaellenes

·         gyulladáscsökkentő

·         fertőtlenítő

·         köptető, köhögéscsillapító

·         enyhíti az arcüreggyulladás, a gégegyulladás, a hörghurut és a tüdőgyulladás tüneteit

·         fájdalomcsillapító idegi- és izom eredetű fájdalmak esetén is (pl.: sportsérülések, megerőltetés)

·         veseműködést segítő

·         hólyaghurutot enyhíti

·         epehólyag gyulladást enyhíti

·         epeürülést- és az epekő kiürülését is segítheti

·         segíti a felesleges folyadék kiürülését a szervezetből

·         enyhíti a reuma tüneteit

·         dezodoráló

·         idegnyugtató és idegerősítő

·         csökkenti a fáradtságot, vitalizál

·         önbizalom növelő

·         érzelmileg melegítő és tisztító

·         spirituálisan segíthet erősebbé, bátrabbá és bölcsebbé válni

·         növeli a testi, szellemi kitartást

·         rovarriasztó

Aromaterápiás felhasználás (párologtatva, belélegezve)

Az erdeifenyő illóolaj párologtatásához cseppents az előírásoknak megfelelően előkészített aromalámpába, vagy diffúzorba pár csepp illóolajat, majd merülj el a fenyőerdőket idéző, frissítő, balzsamos illat élvezetében. Egy hideg, ködös, téli estén üdítően hat a testre és a lélekre. Az érzelmileg megterhelő időszakokban is jó szolgálatot tehet, mert erőt és lendületet adhat az önbizalommal teli továbblépéshez.

Az erdeifenyő illóolaj párologtatása gyengéd és hatékony gyógyír lehet az orr eldugulása, a felső légutak-, a hörgők- és a tüdő gyulladása, valamint influenza esetén. Enyhítheti a száraz köhögést és az orrdugulást, könnyítheti a légzést. Segíthet a letapadt nyák feloldásában, megnyugtathatja a gyulladt torkot és a hangszálakat.

Inhaláláshoz cseppents 2 csepp erdeifenyő illóolajat + 2 csepp eukaliptusz illóolajat inhalátor készülékbe (vagy felforralt és 2-3 percig már hűtött vízbe) és inhalálj a készülék előírása szerint.

A fenyőerdők titokzatos csendjét idéző illatával kiváló választás a meditatív hangulat megteremtéséhez is, vagy akkor, ha a szobád levegőjét szeretnéd felfrissíteni.

Mivel sokan szeretik az illatát, ezért a házi készítésű ajándékok (pl.: pot-pourri, fürdősó, szappan, illatzsák) ideális alapanyaga lehet.

Frissítően illatozóvá teszi a ruhásszekrényünket, ha pot-pourri-ra 2 csepp erdeifenyő illóolajat cseppentünk és ezt a csomagocskát a szekrényünkbe helyezzük.

Más illóolajokkal keverve is izgalmas összeállítások készíthetők. Például: 2 csepp erdeifenyő illóolaj + 2 csepp citrus illóolaj (citrom-, édesnarancs-, mandarin-, vagy narancs illóolaj). De virágok illóolajával keverve is pompás és különleges illatpárosításokat kapunk. Például: 2 csepp erdeifenyő illóolaj + 2 csepp geránium (vagy levendula) illóolaj. Ezek a kompozíciók nagyszerűen frissítik és fertőtlenítik is a levegőt.

Külsőleges felhasználás (helyi alkalmazás bőrfelületen)

Az erdeifenyő illóolaj a légzőrendszer gyulladásos megbetegedései esetén hatékony lehet masszázsolajként is. Cseppents 2 csepp erdeifenyő illóolajat 1 teáskanálnyi hordozóolajba (pl.: hidegen sajtolt argán-, vagy mandula olajba) és kend be vele a mellkasod és a hátad. Enyhítheti a száraz köhögést és az orrdugulást, könnyítheti a légzést. Segíthet a letapadt nyák feloldásában, megnyugtathatja a gyulladt torkot és a hangszálakat.

Ha az egész napos állómunka, vagy egy hosszabb edzés után színházba, netán a barátaihoz készülsz, kényeztesd magad egy erdeifenyő illóolajos lábfürdővel. Ellazíthat, fertőtleníthet és meggátolhatja a lábak túlzott izzadását.

A lábfürdő készítése: cseppents 6 csepp erdeifenyő illóolajat egy meleg vízzel teli edénybe és élvezd a nyugtató, tisztító lábfürdőt, amíg kellemesen melegnek érzed a víz hőmérsékletét (kb. 15 perc).

Illóolaj keverékes lábfürdő: 3 csepp erdei fenyő + 3 csepp ciprus illóolajat, vagy 3 csepp levendula + 3 csepp ciprus + 3 csepp rozmaring illóolajat cseppents egy meleg vízzel teli edénybe.

Reumatikus eredetű fájdalmak esetén gyulladáscsökkentő, nyugtató, fájdalomcsillapító és tisztító hatású lehet, valamint segítheti a gyógyulási folyamatokat. Használd közvetlenül a fájó testfelületre cseppentve: a testfelület nagyságától függően 1-2 csepp erdeifenyő illóolajat cseppents 1 evőkanál hordozó olajba és ebből kenj a fájó testfelületre, naponta 3-szor. De használhatod vizes borogatásként is (a problémától függően hideg-, vagy meleg vizes borogatásként): 1 liter vízbe cseppents 2-3 csepp erdeifenyő illóolajat, majd ebbe márts egy tiszta ruhát és naponta 3-szor borogasd be vele a fájó testfelületet.

Egy nehéz és kihívásokkal teli nap estéjén mindenkinek jólesik egy nyugtató és pihentető masszázs. Ehhez ideális választás az erdeifenyő illóolaj. Cseppentsen 2 csepp erdei fenyő illóolajat 1 evőkanálnyi hordozóolajba (pl.: hidegen sajtolt argán-, vagy mandula olaj) és ebből a keverékéből masszírozzon pár cseppet a nyak, a vállak és hát bőrére. Levendula illóolajjal kombinálva is használható: 1 csepp erdeifenyő illóolaj + 1 csepp levendula illóolaj + 1 evőkanálnyi hordozóolaj (pl.: hidegen sajtolt argán-, vagy mandula olaj) keverékéből kenjen pár cseppet a nyak, a vállak és hát bőrére.

Bőrön való használat előtt a Fontos megjegyzések a termék használatával kapcsolatban cím alatt részletezett bőrpróba végzése javasolt!

Egyéb felhasználás

A fertőtlenítő hatása, valamint kellemes illata miatt az erdei fenyő illóolaj a házi készítésű tisztítószerek ideális összetevője lehet. A segítségével tisztán tarthatjuk az egész lakást, a konyhától a fürdőszobáig. Számos, más illóolajjal is keverhető. Célszerű citrom-, ciprus-, édesnarancs-, levendula-, mandarin-, narancs- és teafa illóolajokkal keverni. Ezekkel a társításokkal nem csak plusz illatanyaggal gazdagíthatjuk a házi tisztítószerünket, hanem a tisztító/fertőtlenítő hatását is erősítjük. Csepegtessünk néhány csepp erdei fenyő illóolajat, vagy illóolaj keveréket a padlóápolóhoz/felmosószerhez. Cseppenthetünk pár csepp illóolajat vízzel teli permetüvegbe is, a kerámia felületek tisztántartására és illatosítására.

Fontos megjegyzések a termék használatával kapcsolatban

Bőrön való használata előtt a következő bőrpróba végzése javasolt: egy kis bőrfelületen, higított illóolaj keverékkel (1 csepp erdeifenyő illóolaj + 1 teáskanál hordozóolaj – pl.: hidegen sajtolt argánolaj, vagy mandulaolaj - keverékéből finom papír segítségével kenjünk az alkarunk belső felére 1 cseppet, majd várjunk 24 órát)! Csak tünetmentes bőrpróbát követően használható! Ne használja irritáció, bőrpirosodás és egyéb tünet észlelése esetén! Az érzékenységétől függően a bőrpróbát 1-1 illóolajjal-, vagy magolajjal külön-külön is elvégezheti.

Fürdővízbe 5 cseppnél többet ne tegyen!

A masszázsolajokban/hordozóolajokban az egyéni érzékenységnek megfelelő, de maximum 5%-os töménységben használja!

Asztmában és vesebetegségben óvatosan és csak az egyéni érzékenységének megfelelően, kis mennyiségben használja!

Ne használja gőzöléshez, mert nagyon alacsony a lobbanáspontja!

Ne kerüljön szembe, fülbe és érzékeny testfelületekre!

Ne használjon növényvédő szerrel kezelt erdeifenyőből sajtolt illóolajat!

Az illóolajok fénytől védett, hűvös helyen, valamint gyermekek elől gondosan elzárva tárolandók.

Az illóolajok közelében nyílt lángot ne használjon, mivel az illóolajok mérsékelten tűzveszélyesek.

A fent közölt információk ismeretterjesztési célokat szolgálnak, amelyek nem helyettesítik az orvosi tanácsadást! Az illóolajok használata előtt mindenképpen konzultáljanak a kezelőorvosukkal: az akut, vagy krónikus betegségben szenvedők, a várandós- és szoptató kismamák, valamint az idősek!

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat. Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Hasonló termékek

Medinatural illóolaj citronella 10 ml

1.510 Ft
A gyártó összes terméke: Medinatural
Cikkszám: 5999883963166
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Dr. Herz Kubeba illóolaj, 10 ml

1.525 Ft
A gyártó összes terméke: Dr. Herz
Cikkszám: 5999564540334
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Herbys fahéj illóolaj 10 ml

1.505 Ft
A gyártó összes terméke: Herbys
Cikkszám: 5999566361258
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Mayam / Ellemental Citromfű illóolaj, bio (cymbopogon flexuosus), 10 ml

1.535 Ft
A gyártó összes terméke: Mayam
Cikkszám: M-1035
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Mayam / Ellemental Eukaliptusz illóolaj, bio* (eucaliptus globulus), 10 ml

1.490 Ft
A gyártó összes terméke: Mayam
Cikkszám: M-1030
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Naturol Belső béke illóolaj 10 ml

1.485 Ft
A gyártó összes terméke: Naturol
Cikkszám: 5999860485032
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Kamala Kubeba Illóolaj 10 ml

1.475 Ft
A gyártó összes terméke: Kamala
Cikkszám: 5998230110284
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Herbys kubeba illóolaj 10 ml

1.560 Ft
A gyártó összes terméke: Herbys
Cikkszám: 5999566360220
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)