Leírás és Paraméterek
Összetevők
Ivóvíz
Fruktóz-glükóz szirup
Szőlőlé 60% (sűrítményből visszahígítva)
Étkezési sav: citromsav
Aromák
Édesítőszerek: Na-ciklamát, aceszulfám-K, steviol-glikozidok
Színezék: karamell
Tartósítószerek: K-szorbát, Na-benzoát
Hígítási arány:
1 rész szörp és 23 rész (szénsavas) víz. Az ajánlott hígítás szerint elkészített ital gyümölcslé tartalma legalább 2,5%.
Tárolás: (10-23°C). Száraz, hűvös helyen.
Leírás
Összetevők
Ivóvíz
Fruktóz-glükóz szirup
Szőlőlé 60% (sűrítményből visszahígítva)
Étkezési sav: citromsav
Aromák
Édesítőszerek: Na-ciklamát, aceszulfám-K, steviol-glikozidok
Színezék: karamell
Tartósítószerek: K-szorbát, Na-benzoát
Hígítási arány:
1 rész szörp és 23 rész (szénsavas) víz. Az ajánlott hígítás szerint elkészített ital gyümölcslé tartalma legalább 2,5%.
Tárolás: (10-23°C). Száraz, hűvös helyen.