Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
k3

Natur Tanya Szerves fermentált fekete fokhagyma, 30 db

4.670 Ft
3.736 Ft
-20%
Az akció időtartama: 2025. 05. 07. - 2025. 05. 14.
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 3!
Cikkszám: 5999565081638
A gyártó összes terméke: Natur Tanya
Raktárkészlet: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 75

Leírás és Paraméterek

800 mg kapszula standardizált fekete fokhagyma kivonat, növényi kapszulatokban, szagtalan, kellemetlen utóíz nélkül!
A szív és az immunrendszer normál működéséért a homocisztein és koleszterinszint fenntartásáért.

Vegán készítmény
Gluténmentes termék
Mesterséges tartósítószer -, színezék - és aroma nélkül
Egyedülálló, növényi kapszulába zárt formula
Magas, 800 mg hatóanyagtartalom/2db kapszula, ami 12000 mg porított fokhagyma őrleménynek felel meg
Nincs se szag, se kellemetlen utóíz

Több, mint fokhagyma!

A fokhagyma széles körű használata miatt igen népszerű összetevő. A fekete fokhagymát a friss fokhagymából állítjuk elő. A fermentációs gyártástechnológiai eljárás során a fokhagyma jellegzetes fehéres színe barnás-feketére változik, valamint a csípős íze is édeskés-sós ízvilágba fordul át. Egy szagtalan kivonat keletkezik, mivel a szúrós szagért felelős összetevők jelentősen csökkennek az előállítás során. A folyamat, kontrollált hőmérsékleten (általában 60-90 °C), magas páratartalom (70-90%) mellett történik, megközelítőleg 60 napon keresztül.

A nyers fokhagyma fekete fokhagymává történő előállításának következtében biológiai aktivitása is jelentős mértékben megváltozik. A folyamat természetes úton zajlik le, egyéb összetevő hozzáadása nélkül. A magas hőmérsékleten történő kezelés olyan nem-enzimatikus folyamatokat indít el, mint a Maillard-reakció, a karamellizáció, és a fenolos összetevők oxidációja, amelyek a színváltozás hátterében állnak. A fekete fokhagymával kapcsolatos kutatások egyre szélesebb körben jelennek meg.

Ennek köszönhetően olyan stabil, és vízoldékony, szerves kéntartalmú vegyületek keletkeznek, mint amilyen az S-allil-cisztein is. A fekete fokhagyma koncentrált S-allil-cisztein tartalma lényegesebben magasabb, a friss fokhagymával összehasonlítva. A készítmény formulázásakor, nem a fokhagyma porított őrleményét, hanem annak koncentrált kivonatát használjuk.

A fermentált fekete fokhagyma kivonat hozzájárul a szív és az immunrendszer normál működéséhez, fenntartja a normál homocisztein- és koleszterinszintet. Termékünk 800 mg fekete fokhagyma kivonatot tartalmaz, amely S-allil-ciszteinre standardizált (ez 2 kapszulában >800 mcg tartalmat jelent). Az S-allil-cisztein jelentősége abban áll, hogy csak a fekete fokhagymában található meg jelentős mennyiségben.

Összetevők: fermentált fekete fokhagyma (Allium sativum L.) gumó kivonat- standardizált S-allil-cisztein tartalommal, csomósodást gátló anyagok (kalcium-foszfátok, zsírsavak mono- és digliceridjei, szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), növényi kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz). növényi kapszulában

Adagolási javaslat:
Napi 1-2 kapszula, lehetőleg étkezés közben, bő vízzel lenyelve. Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 120 nap.

Hatóanyag 1 kapszulában
Fermentált fekete fokhagyma kivonat: 400 mg
amelyből standardizált S-allil-cisztein 400 mcg 800 mg

Leírás

800 mg kapszula standardizált fekete fokhagyma kivonat, növényi kapszulatokban, szagtalan, kellemetlen utóíz nélkül!
A szív és az immunrendszer normál működéséért a homocisztein és koleszterinszint fenntartásáért.

Vegán készítmény
Gluténmentes termék
Mesterséges tartósítószer -, színezék - és aroma nélkül
Egyedülálló, növényi kapszulába zárt formula
Magas, 800 mg hatóanyagtartalom/2db kapszula, ami 12000 mg porított fokhagyma őrleménynek felel meg
Nincs se szag, se kellemetlen utóíz

Több, mint fokhagyma!

A fokhagyma széles körű használata miatt igen népszerű összetevő. A fekete fokhagymát a friss fokhagymából állítjuk elő. A fermentációs gyártástechnológiai eljárás során a fokhagyma jellegzetes fehéres színe barnás-feketére változik, valamint a csípős íze is édeskés-sós ízvilágba fordul át. Egy szagtalan kivonat keletkezik, mivel a szúrós szagért felelős összetevők jelentősen csökkennek az előállítás során. A folyamat, kontrollált hőmérsékleten (általában 60-90 °C), magas páratartalom (70-90%) mellett történik, megközelítőleg 60 napon keresztül.

A nyers fokhagyma fekete fokhagymává történő előállításának következtében biológiai aktivitása is jelentős mértékben megváltozik. A folyamat természetes úton zajlik le, egyéb összetevő hozzáadása nélkül. A magas hőmérsékleten történő kezelés olyan nem-enzimatikus folyamatokat indít el, mint a Maillard-reakció, a karamellizáció, és a fenolos összetevők oxidációja, amelyek a színváltozás hátterében állnak. A fekete fokhagymával kapcsolatos kutatások egyre szélesebb körben jelennek meg.

Ennek köszönhetően olyan stabil, és vízoldékony, szerves kéntartalmú vegyületek keletkeznek, mint amilyen az S-allil-cisztein is. A fekete fokhagyma koncentrált S-allil-cisztein tartalma lényegesebben magasabb, a friss fokhagymával összehasonlítva. A készítmény formulázásakor, nem a fokhagyma porított őrleményét, hanem annak koncentrált kivonatát használjuk.

A fermentált fekete fokhagyma kivonat hozzájárul a szív és az immunrendszer normál működéséhez, fenntartja a normál homocisztein- és koleszterinszintet. Termékünk 800 mg fekete fokhagyma kivonatot tartalmaz, amely S-allil-ciszteinre standardizált (ez 2 kapszulában >800 mcg tartalmat jelent). Az S-allil-cisztein jelentősége abban áll, hogy csak a fekete fokhagymában található meg jelentős mennyiségben.

Összetevők: fermentált fekete fokhagyma (Allium sativum L.) gumó kivonat- standardizált S-allil-cisztein tartalommal, csomósodást gátló anyagok (kalcium-foszfátok, zsírsavak mono- és digliceridjei, szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), növényi kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz). növényi kapszulában

Adagolási javaslat:
Napi 1-2 kapszula, lehetőleg étkezés közben, bő vízzel lenyelve. Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 120 nap.

Hatóanyag 1 kapszulában
Fermentált fekete fokhagyma kivonat: 400 mg
amelyből standardizált S-allil-cisztein 400 mcg 800 mg

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Hasonló termékek

BioCo Fokhagyma + Galagonya + Ginkgo biloba tabletta, 60 db

3.875 Ft
A gyártó összes terméke: BioCo
Cikkszám: 5998607102386
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Interherb Napi 1 Galagonya Extraktum Kapszula 60db

3.880 Ft
A gyártó összes terméke: Interherb
Cikkszám: 5999542645730
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Fokhagyma Kapszula 100% 60 db

3.530 Ft
A gyártó összes terméke: Bioextra
Cikkszám: 5997367700948
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Bioextra galagonya cseppek 50 ml

3.525 Ft
A gyártó összes terméke: Bioextra
Cikkszám: 5997367703963
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Interherb Napi 1 Fokhagyma Extraktum 100 Mg Kapszula 60db

3.440 Ft
A gyártó összes terméke: Interherb
Cikkszám: 5999452645707
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

EzerJóFű Galagonya+ kivonat, 50 ml

3.430 Ft 2.401 Ft
-30%
A gyártó összes terméke: EzerJóFű
Cikkszám: 5999563432159
Raktáron

Bálint cseppek Hagymácska 50 ml

4.140 Ft
A gyártó összes terméke: Bálint cseppek
Cikkszám: 5990684550104
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Dr.m prémium fokhagyma-galagonya-olajfalevél kapszula, 60 db

3.255 Ft
A gyártó összes terméke: Dr. M
Cikkszám: 5999886987312
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)