Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Akuna Alveo gyógynövénykivonat, növényi harmonizációs tonikum, mentolos, 950 ml

17.550 Ft
Menny.:db
Cikkszám: alveo_ment
A gyártó összes terméke: Akuna
Raktárkészlet: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 351

Leírás és Paraméterek

Ez a készítmény több évtizedes kutatómunka végeredményeképpen megalkotott étrendkiegészítő, amely összetett gyógyhatása révén, minden ember egészségi állapotát javíthatja.

Egy olyan folyadékról van szó, amely hatóanyagai segítségével a szervezet összes sejtjének, szövetének működését optimálisabbá, harmonikusabbá teszi. Ez a termék azért ideális, mert a ma embere számára olyan lehetőséget teremt, hogy nagyobb energia- és időráfordítás nélkül tegyen az egészségéért, helyrehozva azokat a károsodásokat, amelyek az évtizedes helytelen életmód, mozgáshiány, stressz, a mennyiségi túl- és a minőségi alultápláltság következtében jöttek létre. A szer fogyasztása hasznos lehet minden ember számára, mert a szervezetben változásokat indít el az ideális állapot felé, mindenkinél ott hat, ahol erre éppen a legnagyobb szükség van, lehetőséget teremt arra, hogy önmagában vagy más termékekkel és gyógymódokkal kiegészítve a teljes gyógyulás bekövetkezzen pont azokban a kórállapotokban, amelyek a hagyományos egyetemi orvoslás számára csak tünetileg kezelhetők, és hosszú távon, szövődmények kialakítása révén a beteg halálát okozzák.

Hatásmechanizmus:

A készítmény felépítése, összetétele a tradicionális kínai orvoslás elméleti alapjain nyugszik. A Yin -Yang és az Öt Elem elmélet alapján kiválogatott hatóanyagok egymás hatását kiegészítik, stimulálják, vagy éppen korlátozzák, így kontroll alatt tartják a szervi működéseket, a legideálisabb állapotot hozzák létre.  A kínai orvosi filozófia lényege az egyensúly kialakítása és fenntartása a szervezetben. Az ALVEO ezt képes elindítani és kivitelezni mindenki számára, akár testi, akár lelki tünetekről legyen szó, egyénre szabott, megfelelő idejű és dózisú adagolás segítségével. A termék csodája az, hogy a 26-féle gyógynövény több ezer hatóanyaga kolloid oldatot alkotva a legoptimálisabb módon tud hasznosulni anélkül, hogy rossz ízű, fogyaszthatatlan állagú folyadékot kellene bevenni a gyógyulás során. A kínai orvoslás holisztikus szemlélete alapján, a harmónia megteremtődésének eredményeként javulnak a beteg fizikai és pszichés tünetei a szer fogyasztása során.
A Yin szervek (SZÍV, MÁJ, VESE, LÉP, TÜDŐ) és a Yang szervek (VÉKONYBÉL, EPE, HÓLYAG, GYOMOR, VASTAGBÉL) működése rendeződik és a hozzájuk kapcsolt érzelmek (öröm, düh, félelem, aggódás, bánat) is kiegyensúlyozódnak.

A meridián pályákon keringő energia áramlása helyreáll a szervóra szerint, ennek következtében a vérkeringés normalizálódik, a szervezet folyadékháztartása rendeződik, kiürülnek a vizenyők, megszűnik a pangás a szervekben és a szövetekben. A méreganyagok távoznak a belek, a tüdő és a húgyúti szervek fokozott működése következtében, a szervek pedig fel tudják használni a számukra szükséges anyagokat működésük rendezéséhez.  Az ALVEO természetes növényi hatóanyagai pontosan meghatározott mennyiségben jutnak el a sejtekhez, így hatásuk csak nagyon finoman, fokozatosan, komoly mellékhatások kialakítása nélkül hozza létre a kívánt eredményt. A hatáserősség hosszabb idejű szedés esetén sem csökken, hozzászokás nem alakul ki, legfeljebb azért nem hagyják abba a betegek a szer szedését, mert fogyasztása kellemes, jó közérzetet teremt nekik.

Az ALVEO kiegyenlítő, harmonizáló hatása úgy jelenik meg a terápia során, hogy ahol többlet van a szervezetben, ott kiürít, ahol hiány, ott feltölt, anélkül, hogy többféle szert kellene a betegnek egyszerre szednie, netán akupunktúrára, moxára, masszázsra, vagy egyéb terápiákra lenne szükség. Természetesen egyéb alternatív gyógymódok segítségével a szer hatása célzottabbá tehető és felerősíthető.

Gyakorlati felhasználhatóság:

A hatóanyagok összetett hatása folyamatosan és fokozatosan alakítja át a sejtek és szövetek tevékenységét, így azok működése normalizálódik, ezért az ALVEO a betegségek megelőzésére és a kialakult kórállapotok terápiájára is használható. A termék fő hatása a belekre kifejtett hatás, amelynek során fokozódik a perisztaltika, csökken a székrekedési hajlam, a belek krónikus gyulladásai, fekélyes megbetegedései megszűnnek. Ki kell emelni a szer enyhe lúgosító, fertőtlenítő hatását is, amely a gombás, parazitás betegségek visszaszorulását segíti elő, a terápia során a bélflóra normalizálódik. Az ALVEO gyulladáscsökkentő hatása révén a felszívódás és a kiválasztódás aránya helyreáll, megszűnnek a hiánybetegségek, kiürülnek a méreganyagok. A szer támogatja, harmonizálja az immunrendszer, a hormonális rendszer és a központi idegrendszer működését, így a sejtek és szövetek visszanyerik eredeti funkciójukat.A növényi alkotórészek hatóanyagai: vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, polifenolok, enzimek, likopin, klorofill, fitoösztrogének, stb. természetes antioxidánsként védik a szervezet sejtjeit a szabadgyökök és a karcinogének károsító hatásától.

Az ALVEO természetes anyagai és speciális összetétele miatt terhességben, szoptatáskor és csecsemőknek is adható.
A szer nem a placebo elmélet alapján hat, ezt állatkísérletek eredményei is bizonyítják.

Az ALVEO gyógyhatásai az egész szervezet működését érintik. Jótékony hatásként kiemelhető, hogy a szer használata segíti a légzést és a keringést, fokozza az erőnlétet. Kiegyensúlyozó hatása révén egyaránt alkalmazható magas és alacsony vérnyomás esetén, csökkenti a fáradékonyságot, javít az alvási problémákon. Megfelelő dózisban adagolva nyugodt, mély alvást biztosít.
A szer összetett hatásai révén javul a perifériás keringés, fokozódik az érfalak rugalmassága, csökken a visszeresség és az infarktusveszély, megszűnnek az aranyerek. A szer megelőzheti daganatok kialakulását, de kifejlődött daganatos betegségekben is  terápiás értékű fájdalom- és gyulladáscsökkentő hatása révén. A méregtelenítő hatás a beleken, a húgyúti szerveken, a bőrön és a tüdőn keresztül nyilvánul meg. Immunrendszeri hatása révén felhasználható allergiás esetekben és autoimmun kórképek terápiájában is.

A jó ízű termék kétféle változatban kapható, hozzáadott cukrot, színezéket, tartósítószert nem tartalmaz.  Az ALVEO szedése megszünteti a változókori tüneteket, lassítja az öregedési folyamatokat. Hozzájárul egész szervezetünk egészségének fenntartásához és visszaállításához. A készítmény idegrendszerre gyakorolt hatása alapján csökken a szorongás, megszűnnek a félelmek, javul a hangulat. Fokozódik az agy vérellátása, az idegsejtek ingerületátadása, amelynek következtében javul a memória, csökken a fáradékonyság. Javul az alvás minősége. A hormonrendszer összehangolt működése révén nőknél csökkennek a ciklussal együtt járó problémák, terhességben javul a közérzet, megszűnik a fejfájás, a hányinger, a székrekedés, stb., szoptatáskor fokozódik a tejelválasztás. Kiváló hatás várható cisztás, miómás betegségekben, krónikus gyulladásokban, meddőségben. A pajzsmirigy funkció normalizálódása optimalizálja az anyagcserét, a testsúly csökken vagy éppen nő, ahogy az szükséges. Férfiaknál javul a potencia, a krónikus nemi szervi gyulladások megszűnnek, a prosztataproblémák megoldódnak. Az immunrendszer működésének javulása egyrészt a csontvelőre, az immunsejtek képzésére, másrészt a belekre való hatás eredménye. Így az ALVEO felhasználható akut és krónikus gyulladások esetén, a bőr, a légutak, a belek, az izületek különböző betegségeiben, pl.: ekcéma, bőrallergiák, szénanátha, asztma, bronchitisek, kolitiszek, atritiszek.
Felhasználható akut és krónikus vese és májgyulladás (virushepatitiszek) esetén, sőt alkoholos májkárosodás esetén is jó szolgálatot tesz.A szer terápiás értékű ismeretlen eredetű kórképek, pl.: sclerosis multiplex, Parkinson kór, stb. kezelésében is. Az ALVEO folyamatos szedése mellett csökkennek az allergiás tünetek, a fájdalmak, megszűnhet a hajhullás, a krónikus gyulladások. A kialakult egyensúly révén a szer optimalizálja a sejtek működését, így csökken a magas vércukor és vérzsír szint. Javul a szervek energia- és vérellátása, fokozódik a koszorúér keringés, javul a szív teljesítménye, fokozódik a sebek és fekélyek gyógyhajlama. A csont-és porcsejtek regenerációja révén csökkennek az izületi kopásos tünetek, fájdalmak, csökken a csontritkulás esélye. A vér sejtes elemei normalizálódnak, megszűnik a vérszegénység. Fokozódnak az érzékszervi működések, javul a látás és a hallás, csökken, ill. megszűnik a fülzúgás.

Általánosságban elmondható, hogy csökkennek a fájdalmak a szervekben, amelynek oka a keringés fokozódása, valamint a gyulladás csökkenése.

Növényi Harmonizációs Tonikum

Növényi alapú hatóanyagok ideális kombinációja, 26 gyógynövény kivonata, méz, juharszirup, víz. Az OÉTI normál élelmiszernek tekinti

Nem okoz allergiát, 100%-ban felszívódik. Mindenki fogyaszthatja és nem lehet túladagolni.

HASZNÁLAT:

4 ml Alveo / testsúly 10 kg

Reggeli adag: evés előtt 30 perccel / megelőző és vitalizáló adag

Esti adag: evés után 2.5 órával, lefekvés előtt / gyógyító adag

Lefekvés előtt közvetlenül ne vegyük be, mert álmatlanságot okozhat!!

Kisebb kezdő dózis ajánlott, hogy megelőzzük az estleges kezdeti rosszabbodás (fejfájás, bőrkiütések, hasmenés stb.) kialakulását. A javasolt adag a későbbiek során akár 4 szeresére is növelhető. Akut esetekben napi 2-3 szoros testsúly szerinti mennyiség fogyasztása is lehetséges.

Fogyasztás alatt semmilyen gyógyszert nem szabad abbahagyni, erre való szándékát az orvosával beszélje meg.

Napi 2 adag, amíg megvannak azok a tünetek, amikre fogyasztja, később lehet napi 1 adag.

Intenzív hatás miatt sok folyadékot kell inni (2-2.5 liter).

Megnyitás után hűteni kell. Törések esetén is adható. Sportolók is fogyaszthatják. Használat előtt felrázandó!

Természetes alapanyagai miatt terhesség alatt és szoptatáskor is fogyasztható!

Hozzáadott cukrot, színezéket és tartósítószert nem tartalmaz.

A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet!

Összetétel: Víz, Szőlőlé, almalé, kanadai juharszirup, méz, menta olaj, citrom olaj, kálium szorbát, citromsav és gyógynövények.

Gyógynövények az Alveo-ban:

Ceyloni fahéj

Közönséges cickafark

Aloe vera

Igazi édesgyökér

Cserjés paprika

Kései meggy

Malabári kardamom

Réti here

Eleuterokokkusz

Téli zsurló

Kerti kakukkfű

Közönséges levendula

Gyepürózsa

Hólyagmoszat

Chondrus krispus

Sárga tárnics

Benedekfű

Golgotavirág

Takarmánylucerna

Ginkgófa

Húsos ginszenggyökér

Édeskömény

Paulinia cupana

Ázsiai centella

Fürtös salamonpecsét

Sédkender

Leírás

Ez a készítmény több évtizedes kutatómunka végeredményeképpen megalkotott étrendkiegészítő, amely összetett gyógyhatása révén, minden ember egészségi állapotát javíthatja.

Egy olyan folyadékról van szó, amely hatóanyagai segítségével a szervezet összes sejtjének, szövetének működését optimálisabbá, harmonikusabbá teszi. Ez a termék azért ideális, mert a ma embere számára olyan lehetőséget teremt, hogy nagyobb energia- és időráfordítás nélkül tegyen az egészségéért, helyrehozva azokat a károsodásokat, amelyek az évtizedes helytelen életmód, mozgáshiány, stressz, a mennyiségi túl- és a minőségi alultápláltság következtében jöttek létre. A szer fogyasztása hasznos lehet minden ember számára, mert a szervezetben változásokat indít el az ideális állapot felé, mindenkinél ott hat, ahol erre éppen a legnagyobb szükség van, lehetőséget teremt arra, hogy önmagában vagy más termékekkel és gyógymódokkal kiegészítve a teljes gyógyulás bekövetkezzen pont azokban a kórállapotokban, amelyek a hagyományos egyetemi orvoslás számára csak tünetileg kezelhetők, és hosszú távon, szövődmények kialakítása révén a beteg halálát okozzák.

Hatásmechanizmus:

A készítmény felépítése, összetétele a tradicionális kínai orvoslás elméleti alapjain nyugszik. A Yin -Yang és az Öt Elem elmélet alapján kiválogatott hatóanyagok egymás hatását kiegészítik, stimulálják, vagy éppen korlátozzák, így kontroll alatt tartják a szervi működéseket, a legideálisabb állapotot hozzák létre.  A kínai orvosi filozófia lényege az egyensúly kialakítása és fenntartása a szervezetben. Az ALVEO ezt képes elindítani és kivitelezni mindenki számára, akár testi, akár lelki tünetekről legyen szó, egyénre szabott, megfelelő idejű és dózisú adagolás segítségével. A termék csodája az, hogy a 26-féle gyógynövény több ezer hatóanyaga kolloid oldatot alkotva a legoptimálisabb módon tud hasznosulni anélkül, hogy rossz ízű, fogyaszthatatlan állagú folyadékot kellene bevenni a gyógyulás során. A kínai orvoslás holisztikus szemlélete alapján, a harmónia megteremtődésének eredményeként javulnak a beteg fizikai és pszichés tünetei a szer fogyasztása során.
A Yin szervek (SZÍV, MÁJ, VESE, LÉP, TÜDŐ) és a Yang szervek (VÉKONYBÉL, EPE, HÓLYAG, GYOMOR, VASTAGBÉL) működése rendeződik és a hozzájuk kapcsolt érzelmek (öröm, düh, félelem, aggódás, bánat) is kiegyensúlyozódnak.

A meridián pályákon keringő energia áramlása helyreáll a szervóra szerint, ennek következtében a vérkeringés normalizálódik, a szervezet folyadékháztartása rendeződik, kiürülnek a vizenyők, megszűnik a pangás a szervekben és a szövetekben. A méreganyagok távoznak a belek, a tüdő és a húgyúti szervek fokozott működése következtében, a szervek pedig fel tudják használni a számukra szükséges anyagokat működésük rendezéséhez.  Az ALVEO természetes növényi hatóanyagai pontosan meghatározott mennyiségben jutnak el a sejtekhez, így hatásuk csak nagyon finoman, fokozatosan, komoly mellékhatások kialakítása nélkül hozza létre a kívánt eredményt. A hatáserősség hosszabb idejű szedés esetén sem csökken, hozzászokás nem alakul ki, legfeljebb azért nem hagyják abba a betegek a szer szedését, mert fogyasztása kellemes, jó közérzetet teremt nekik.

Az ALVEO kiegyenlítő, harmonizáló hatása úgy jelenik meg a terápia során, hogy ahol többlet van a szervezetben, ott kiürít, ahol hiány, ott feltölt, anélkül, hogy többféle szert kellene a betegnek egyszerre szednie, netán akupunktúrára, moxára, masszázsra, vagy egyéb terápiákra lenne szükség. Természetesen egyéb alternatív gyógymódok segítségével a szer hatása célzottabbá tehető és felerősíthető.

Gyakorlati felhasználhatóság:

A hatóanyagok összetett hatása folyamatosan és fokozatosan alakítja át a sejtek és szövetek tevékenységét, így azok működése normalizálódik, ezért az ALVEO a betegségek megelőzésére és a kialakult kórállapotok terápiájára is használható. A termék fő hatása a belekre kifejtett hatás, amelynek során fokozódik a perisztaltika, csökken a székrekedési hajlam, a belek krónikus gyulladásai, fekélyes megbetegedései megszűnnek. Ki kell emelni a szer enyhe lúgosító, fertőtlenítő hatását is, amely a gombás, parazitás betegségek visszaszorulását segíti elő, a terápia során a bélflóra normalizálódik. Az ALVEO gyulladáscsökkentő hatása révén a felszívódás és a kiválasztódás aránya helyreáll, megszűnnek a hiánybetegségek, kiürülnek a méreganyagok. A szer támogatja, harmonizálja az immunrendszer, a hormonális rendszer és a központi idegrendszer működését, így a sejtek és szövetek visszanyerik eredeti funkciójukat.A növényi alkotórészek hatóanyagai: vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, polifenolok, enzimek, likopin, klorofill, fitoösztrogének, stb. természetes antioxidánsként védik a szervezet sejtjeit a szabadgyökök és a karcinogének károsító hatásától.

Az ALVEO természetes anyagai és speciális összetétele miatt terhességben, szoptatáskor és csecsemőknek is adható.
A szer nem a placebo elmélet alapján hat, ezt állatkísérletek eredményei is bizonyítják.

Az ALVEO gyógyhatásai az egész szervezet működését érintik. Jótékony hatásként kiemelhető, hogy a szer használata segíti a légzést és a keringést, fokozza az erőnlétet. Kiegyensúlyozó hatása révén egyaránt alkalmazható magas és alacsony vérnyomás esetén, csökkenti a fáradékonyságot, javít az alvási problémákon. Megfelelő dózisban adagolva nyugodt, mély alvást biztosít.
A szer összetett hatásai révén javul a perifériás keringés, fokozódik az érfalak rugalmassága, csökken a visszeresség és az infarktusveszély, megszűnnek az aranyerek. A szer megelőzheti daganatok kialakulását, de kifejlődött daganatos betegségekben is  terápiás értékű fájdalom- és gyulladáscsökkentő hatása révén. A méregtelenítő hatás a beleken, a húgyúti szerveken, a bőrön és a tüdőn keresztül nyilvánul meg. Immunrendszeri hatása révén felhasználható allergiás esetekben és autoimmun kórképek terápiájában is.

A jó ízű termék kétféle változatban kapható, hozzáadott cukrot, színezéket, tartósítószert nem tartalmaz.  Az ALVEO szedése megszünteti a változókori tüneteket, lassítja az öregedési folyamatokat. Hozzájárul egész szervezetünk egészségének fenntartásához és visszaállításához. A készítmény idegrendszerre gyakorolt hatása alapján csökken a szorongás, megszűnnek a félelmek, javul a hangulat. Fokozódik az agy vérellátása, az idegsejtek ingerületátadása, amelynek következtében javul a memória, csökken a fáradékonyság. Javul az alvás minősége. A hormonrendszer összehangolt működése révén nőknél csökkennek a ciklussal együtt járó problémák, terhességben javul a közérzet, megszűnik a fejfájás, a hányinger, a székrekedés, stb., szoptatáskor fokozódik a tejelválasztás. Kiváló hatás várható cisztás, miómás betegségekben, krónikus gyulladásokban, meddőségben. A pajzsmirigy funkció normalizálódása optimalizálja az anyagcserét, a testsúly csökken vagy éppen nő, ahogy az szükséges. Férfiaknál javul a potencia, a krónikus nemi szervi gyulladások megszűnnek, a prosztataproblémák megoldódnak. Az immunrendszer működésének javulása egyrészt a csontvelőre, az immunsejtek képzésére, másrészt a belekre való hatás eredménye. Így az ALVEO felhasználható akut és krónikus gyulladások esetén, a bőr, a légutak, a belek, az izületek különböző betegségeiben, pl.: ekcéma, bőrallergiák, szénanátha, asztma, bronchitisek, kolitiszek, atritiszek.
Felhasználható akut és krónikus vese és májgyulladás (virushepatitiszek) esetén, sőt alkoholos májkárosodás esetén is jó szolgálatot tesz.A szer terápiás értékű ismeretlen eredetű kórképek, pl.: sclerosis multiplex, Parkinson kór, stb. kezelésében is. Az ALVEO folyamatos szedése mellett csökkennek az allergiás tünetek, a fájdalmak, megszűnhet a hajhullás, a krónikus gyulladások. A kialakult egyensúly révén a szer optimalizálja a sejtek működését, így csökken a magas vércukor és vérzsír szint. Javul a szervek energia- és vérellátása, fokozódik a koszorúér keringés, javul a szív teljesítménye, fokozódik a sebek és fekélyek gyógyhajlama. A csont-és porcsejtek regenerációja révén csökkennek az izületi kopásos tünetek, fájdalmak, csökken a csontritkulás esélye. A vér sejtes elemei normalizálódnak, megszűnik a vérszegénység. Fokozódnak az érzékszervi működések, javul a látás és a hallás, csökken, ill. megszűnik a fülzúgás.

Általánosságban elmondható, hogy csökkennek a fájdalmak a szervekben, amelynek oka a keringés fokozódása, valamint a gyulladás csökkenése.

Növényi Harmonizációs Tonikum

Növényi alapú hatóanyagok ideális kombinációja, 26 gyógynövény kivonata, méz, juharszirup, víz. Az OÉTI normál élelmiszernek tekinti

Nem okoz allergiát, 100%-ban felszívódik. Mindenki fogyaszthatja és nem lehet túladagolni.

HASZNÁLAT:

4 ml Alveo / testsúly 10 kg

Reggeli adag: evés előtt 30 perccel / megelőző és vitalizáló adag

Esti adag: evés után 2.5 órával, lefekvés előtt / gyógyító adag

Lefekvés előtt közvetlenül ne vegyük be, mert álmatlanságot okozhat!!

Kisebb kezdő dózis ajánlott, hogy megelőzzük az estleges kezdeti rosszabbodás (fejfájás, bőrkiütések, hasmenés stb.) kialakulását. A javasolt adag a későbbiek során akár 4 szeresére is növelhető. Akut esetekben napi 2-3 szoros testsúly szerinti mennyiség fogyasztása is lehetséges.

Fogyasztás alatt semmilyen gyógyszert nem szabad abbahagyni, erre való szándékát az orvosával beszélje meg.

Napi 2 adag, amíg megvannak azok a tünetek, amikre fogyasztja, később lehet napi 1 adag.

Intenzív hatás miatt sok folyadékot kell inni (2-2.5 liter).

Megnyitás után hűteni kell. Törések esetén is adható. Sportolók is fogyaszthatják. Használat előtt felrázandó!

Természetes alapanyagai miatt terhesség alatt és szoptatáskor is fogyasztható!

Hozzáadott cukrot, színezéket és tartósítószert nem tartalmaz.

A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet!

Összetétel: Víz, Szőlőlé, almalé, kanadai juharszirup, méz, menta olaj, citrom olaj, kálium szorbát, citromsav és gyógynövények.

Gyógynövények az Alveo-ban:

Ceyloni fahéj

Közönséges cickafark

Aloe vera

Igazi édesgyökér

Cserjés paprika

Kései meggy

Malabári kardamom

Réti here

Eleuterokokkusz

Téli zsurló

Kerti kakukkfű

Közönséges levendula

Gyepürózsa

Hólyagmoszat

Chondrus krispus

Sárga tárnics

Benedekfű

Golgotavirág

Takarmánylucerna

Ginkgófa

Húsos ginszenggyökér

Édeskömény

Paulinia cupana

Ázsiai centella

Fürtös salamonpecsét

Sédkender

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Nature's Way Kanadai aranygyökér kapszula, 100db

17.400 Ft
A gyártó összes terméke: Nature's way
Cikkszám: 033674138007
0 db (Beszerzés: 7-14 m.nap)

Enzymedica Digest Spectrum enzimkeverék kapszula ételintoleranciára, 90db

17.700 Ft
A gyártó összes terméke: Enzymedica
Cikkszám: 670480291719
0 db (Beszerzés: 7-14 m.nap)

Wobenzym N Gyulladás és ízületi támogatás, 100 db

17.300 Ft
A gyártó összes terméke: Mucos Pharma
Cikkszám: 310539037799
Jelenleg nem kapható

Nahrin Borókaszirup 500 g

16.700 Ft
A gyártó összes terméke: Nahrin
Cikkszám: Nahrin_311
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Enzymedica Digest Gold + Probiotics emésztőenzim kapszula, 45db

16.600 Ft
A gyártó összes terméke: Enzymedica
Cikkszám: 670480291108
0 db (Beszerzés: 7-14 m.nap)

New Chapter Ginger Force gyömbér kivonat, 60 db

19.000 Ft
A gyártó összes terméke: New Chapter
Cikkszám: 727783900432
0 db (Beszerzés: 7-14 m.nap)