Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ultrahangos párásító 7 kényelmi funkcióval

Ár:
25.990 Ft
Cikkszám: GYVH23
A gyártó összes terméke: Vivamax
Raktárkészlet: 2 db raktáron
Menny.:db

Leírás

A fűtési szezon beindulásával otthonunk levegőjének páratartalma jelentősen lecsökkenhet, ugyanis hiába szellőztetünk és engedünk be a lakásba friss levegőt, azt a napközbeni fűtés ugyanúgy felmelegíti mint a lakásban lévő levegőt, ezáltal elvesztve eredeti – egészséges - páratartalmát. A nyári időszakban is nagyon fontos a megfelelő páratartalom, ugyanis az allergiának ezekben a hónapokban vagyunk leginkább kitéve. Az allergiás tünetek száraz levegőben könnyebben jelentkeznek.

Az ideális páratartalom egy helyiségben 45-55% közötti, de igazán kellemesen 50%-os páratartalom (50% RH) mellett érzi jól magát az emberi szervezet. Mindemellett természetesen a helyiség hőmérsékletét is figyelni kell, (a legjobb a 18-22°C) hiszen ez a kettő együtt befolyásolja a közérzetet.

Termékjellemzők:

1. Negatív ion funkció:
A negatív ionok segíthetnek a levegőben található vírusok és baktériumok semlegesítésében.

2. Beállítható a kívánt páraszint:
Amint a szoba páratartalma eléri a beállított értéket, a készülék automatikusan kikapcsol, majd a páraszint csökkenését érzékelve újra bekapcsol.

3. Digitális páratartalom mérő:
A készülék folyamatosan kijelzi a szoba aktuális páratartalmát.

4. Cserélhető vízszűrőbetét:
A cserélhető szűrőbetét kerámia korongjainak köszönhetően csökkentheti a párásítás során levegőbe jutó, vízben található részecskék koncentrációját, így elkerülhető, hogy a bútorokra fehér porhoz hasonlító réteg rakódjon le.

5. Víztartály: 5,2 liter:
A nagy méretű víztartály segítségével a készülék akár 17 órás folyamatos működésre is alkalmas, így Önnek nem szükséges sűrűn után töltenie a vizet.

6. Időzíthető be és kikapcsolás:
A készülék beállítható, hogy mikor kapcsoljon ki, illetve mikor kapcsoljon be.

7. Szabályozható intenzitás:
Az intenzitászsabályzónak köszönhetően Ön a légtér méretétől és a levegő páratartalmától függően változtathatja a párásítás erősségét.

8. Csendes működés:
A készülék zajszintje kisebb, mint 35 dB

Műszaki adatok:

Teljesítmény: 30W
Párakibocsátás: 300 ml/h
Víztartály kapacitása: 5,2 L

Biztosítsa családja egészségét télen is párásítással- természetesen!

Mely esetben javasoljuk a párásítást?

Amennyiben Önnek kisgyermeke van, feltétlenül javasolt párásító készülék használata!

Prevenciós céllal, ha szeretné csökkenteni az influenza jellegű-, vagy légúti betegség kialakulásának esélyét.

Ha már megtörtént a baj, a tünetek gyorsabb enyhítésére. Kiemelt jelentőségű a fűtési időszak, októbertől áprilisig;

Amennyiben egy teljesen természetes-, egyszerűen elérhető- és költséghatékony módszerrel szeretne tenni családja egészségéért;

Ha szeretne frissebb, egészségesebb levegőt belélegezni, ezzel is javítva életminőségét és hangulatát.

Ha az Ön lakása levegőjének páratartalma az ott alkalmazott technológiai megoldások (fűtés, nyílászárók, szigetelés stb.) miatt tartósan 40% alá esik. Egy átlagos lakás levegőjének páratartalma télen könnyedén akár 30%-ra is csökkenhet, pedig az optimális érték felnőttek esetében 45-50%, gyerekeknél 55% körül mozog.

Ha az Ön munkahelyén légbefúvásos fűtést használnak, hiszen ez esetben a páratartalom a már károsnak nevezhető 20%-os értékre is zuhanhat.

Bízunk benne, hogy Ön is használ háztartásában párásító készüléket! 

Amennyiben nem, vagy érdekelné Önt egy számos kényelmi funkcióval rendelkező modell, olvasson tovább!  

Variáció 1. 

Ha szóba jöhet párásító vásárlás, az Ön számára ár-érték arányban a legjobb választás a GYVH23 típusú Vivamax ultrahangos párásító! 

vásárlóink visszajelzése alapján magasan az egyik legmegbízhatóbb készülék a piacon

csendes működésével és extra méretű (5,2liter) víztartályának köszönhetően akár 17 órán át folyamatosan biztosítja az optimális páraszintet otthonában;

rendszeres használatával megelőzheti a nyálkahártya kiszáradását, így elkerülhetőek a tipikus légúti megbetegedések, emellett felgyorsíthatja a gyógyulási folyamatot

a készülék által kibocsátott negatív ionok természetes sterilizáló hatásuknak köszönhetően segíthetnek a levegőben található vírusok és baktériumok semlegesítésében;

Továbbá elősegítheti a pihentető alvást, a jó hangulat és az ideális energiaszint fenntartását.

Számos egyéb kényelmi funkcióval könnyíti meg a mindennapos használatot: beállítható a kívánt páraszint, időzíthető a ki-be kapcsolás, digitális páratartalom mérővel rendelkezik,  szabályozható intenzitás és vízszűrő betétje is van;

Variáció 2.

Itt a tél és az influenzás-, megfázásos tünetek megkeserítik a gyermekek és szüleik mindennapjait. A kicsik betegek, kikerülnek a közösségből és ez komoly logisztikai terhet is ró a családra. Ahogy kilábalnak az egyik náthából, máris beleesnek a következőbe, sőt, még az erősebb szervezetű felnőtteket is gyakran leveszi a lábáról egy-egy ovis betegség. Ez mindenkinek megterhelő, épp úgy egészségi, mint lelki okokból. De mit lehet tenni?

Egy szakmabeli anyuka válaszol!

„Itt a tél, a hideggel együtt a fűtési szezon is elindult. Ilyenkor kevesebbet szellőztetünk, többet vagyunk zárt helyen. Ezzel együtt jár sajnos, hogy a levegő szárazabbá válik, így az egészséges szervezetben elindulnak a nem kívánt változások: a nyálkahártya kiszárad és elvékonyodik, ezáltal elveszíti ellenálló képességét a légúti megbetegedésekkel szemben. Először csak a száraz torok érzet alakul ki, majd ez fokozatosan átfordul torokfájássá, köhögéssé, náthává. A legyengült szervezet nem ritkán egészen tavaszig ki sem kecmereg a betegségekből, egyik követi a másikat. Majd menetrend szerint megérkezik az influenza szezon is. Sajnos, ilyenkor már tehetetlenül állunk a vírus fertőzéssel szemben. E folyamatba be lehet és be is kell avatkozni és szeretném, hogy te is tisztában légy azzal, hogy igenis minimalizálhatod a téli megbetegedések esélyét: biztosítsd otthonod ideális páraszintjét egy megfelelően kiválasztott, lehetőleg többfunkciós párásító készülékkel!”

A párásító biztosítja az ideális páraszintet, megvédi a nyálkahártyát a kiszáradástól és közvetve hatással van az egészség megőrzésére! Használja a gyerek szobában, a nappaliban, munkahelyén, vagy bármely élettérben és a kedvező hatásoknak köszönhetően gyermekei és családja egészségesebb lesz, a betegségekkel szemben ellenállóbb és könnyebben átvészelik/leküzdik a fertőző megbetegedéseket!

A Vivamax GYVH23 ultrahangos párásító, elérhető áron, kiemelkedő teljesítménnyel nyújtja mindezt!

Negatív ionokkal segíthet csökkenteni a levegőben található vírusokat és baktériumokat * Ideális tartályméret akár 15-órás folyamatos működéshez * A cserélhető vízszűrőbetét minimalizálja a bútorokra lerakódó fehér, por szerű lerakódást * Automata páraszint szabályzás * A zavartalan pihenéshez csendes működéssel járul hozzá * Időzítő funkcióval maximálisan alkalmazkodik a család igényeihez * Digitális kijelzőjén bármikor ellenőrizhető a helyiség páraszintjét.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!