Leírás és Paraméterek
A Gari egyfajta savanyított zöldség: édes, vékonyra szelt gyömbér, amit cukor és ecet keverékében pácolnak. Sushi mellé fogyasztják, innen ered a köznapi neve is: sushi gyömbér. Többnyire a sushi fogások között fogyasztják, hogy megtisztítsa az ízlelést. A gyömbérnek gyulladásgátló hatása van, eredetileg azért fogyasztották sushihoz, hogy ha véletlenül romlott hal került volna az ételbe, azt fertőtlenítse.
Leírás
A Gari egyfajta savanyított zöldség: édes, vékonyra szelt gyömbér, amit cukor és ecet keverékében pácolnak. Sushi mellé fogyasztják, innen ered a köznapi neve is: sushi gyömbér. Többnyire a sushi fogások között fogyasztják, hogy megtisztítsa az ízlelést. A gyömbérnek gyulladásgátló hatása van, eredetileg azért fogyasztották sushihoz, hogy ha véletlenül romlott hal került volna az ételbe, azt fertőtlenítse.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.