*

Termék Kategóriák


Skye ultrahangos diffúzor

Skye ultrahangos diffúzor

Gyártó: Made by Zen
Cikkszám: madebyzen_skye

Várható szállítási idő 2-3 nap
21,600 Ft.-
-+

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

A természet szépsége ilhlette a Madebyzent arra, hogy létrehozza a bambuszból készült luxus aromadiffúzorok kollekcióját, amelyhez gondosan kiválasztott alapanyagokat használnak fel. A bambuszt kézzel szedik le, kikerülve a nehézgépek alkalmazását, ezzel is figyelembe véve a természetvédelmet.

A Skye aromadiffúzor egy elegánsan faragott tömör bambusz alapból és egy matt üveg felső részből álló különlegesen szép készülék.

Víz és parfümolaj vagy esszenciális olaj hozzáadását követően a Skye ultrahangos aromdiffúzor leheletnyi finom hideg párává alakítja azokat és a térbe juttatja.

Kitűnően alkalmazható terápiás olajok használatához, mivel nincs hő így az olajokban lévő terápiás tulajdonságú komponenesek nem károsodnak.

Fokozhatja életterének hangulatát az alacsony energia felhasználású, váltakozószínű Led világítással, vagy választhat egy az Ön hangulatához illő színt. A fény nélküli üzemmódja tökéletes éjszakai használatra is .

A Skye aromadiffúzor bekapcsolásához helyezze a kezét az üvegbúrára, és enyhe nyomással tudja kapcsolni a készüléket az elegáns rejtett gomb segítségével.

Műszaki jellemzők:

  • Termék mérete: 185 x 130 mm
  • Teljesítmény: 12 W
  • Víztartály: 100 ml
  • Működési idő: kb. 4 óra

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Utoljára megtekintett termékek:


Biosziget Webáruház Kft. © 2010-2018