Termék Kategóriák


Szállítás futárszolgálattal

Szállítási feltételek

Sprinter futárszolgálat

Házhoz szállítás Magyarország egész területére, a vásárlás összértékétől függően:

0 - 9 000 Ft: 990 Ft
9001 Ft -16 000 Ft: 690 Ft
16001 Ft: ingyenes

A Sprinter futárszolgálattal történő csomagszállítás esetében a termékek ellenértékét és a szállítási költséget átvételkor a futárnak kell kifizetni. Amennyiben a megrendelt termékeket előre utalással szeretné kifizetni, kérjük, hogy ezen szándékát a rendelés leadásánál a "Megjegyzés" rovatban jelezze kollégáinknak!

Szállítási címként lakás és/vagy munkahely címe egyaránt megadható. Ezek közül célszerű azt kiválasztani, ahol nagy valószínűséggel tartózkodik olyan személy (akár szomszéd, vagy egy kolléga a munkahelyről), aki a szállítás napján és idejében a csomagot át tudja venni.
A kiszállítás hétköznapokon reggel 8 és délután 17 óra között történik.
Amennyiben a megadott szállítási napon Ön mégsem tartózkodik a megadott szállítási címen, úgy a futár telefonon és/vagy üzenet formájában második, plusz költség nélküli kiszállítási időpontot egyeztet Önnel.
Maximálisan 40kg-os csomagok szállíthatók ki.

Szállítási idő

A termék futárszolgálattal történő kiszállítását a raktárkészlet jelentősen befolyásolja.
Amennyiben a megrendelt termékek a megrendelés leadásának idején nincsenek raktárkészleten, úgy ennek tényét a megrendelés beérkezését követő munkanapon elektronikusan vagy telefonon visszajelezzük, Önt pedig tájékoztatjuk a várható szállítási időről.
A raktárkészletünkön levő termékek kiszállítási határideje 2 munkanap.

Webáruházunkba történő regisztrációja során kérjük, hogy adatait a lehető legpontosabban - különös tekintettel a telefonszámra és az e-mail címre - legyen szíves megadni, mert ezek hiányában rendelését nem tudjuk visszaigazolni és kiküldeni Önnek.

Személyes átvétel

A webáruházunkon keresztül megrendelt termékeket lehetősége van raktárunkban is átvenni munkanapokon 9:00-től 17:30-ig, péntekenként pedig 17:00 óráig; ehhez nem kell mást tennie, mint a rendelés leadása során kiválasztani a "Személyes átvétel" opciót. A termék raktárunkba történő beérkezését követően kollégáink e-mailben értesítik Önt, hogy mikortól veheti azt át címünk, a 1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 10/A szám alatt található raktárhelyiségünkben.

Nagyobb térképre váltás

Biosziget.hu csapat
Az Ön szolgálatában

 
 
 

Biosziget Webáruház Kft. © 2010-2017