Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
nagykiszerelesu

Naturmind Natúr Durumliszt Sima Vegasztro 5000 g

3.552 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 5!
Cikkszám: 5999559315244
A gyártó összes terméke: BiOrganik-Naturmind
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 2-3 m.nap)
Szerezhető hűségpontok: 72

Leírás

A durumbúza - más néven keménybúza vagy üvegbúza - lisztjét elsősorban száraztészták, palacsintatészták és pizzatészták készítéséhez használják. A durumbúza lisztje sárga festékanyagot (béta-karotin) is tartalmaz, ezért az ebből készült tészta tojás hozzáadása nélkül is sárga. A durumbúza magbelsőjére jellemző, sárgás alapszínű, finomszemcsés őrlemény, csekély mértékű, a lisztszemcsékkel azonos méretű világos héjrészt is tartalmazhat.

Szénhidrát-összetételében különbözik a közönséges búzától. A benne található keményítőt a szervezet lassabban bontja le, így vércukorszint-emelő hatása kedvezőbb.

Fehérjetartalma valamivel magasabb a sima búzáénál, ennek köszönhetően rugalmasabb tészta készíthető belőle.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Leírás és Paraméterek

A durumbúza - más néven keménybúza vagy üvegbúza - lisztjét elsősorban száraztészták, palacsintatészták és pizzatészták készítéséhez használják. A durumbúza lisztje sárga festékanyagot (béta-karotin) is tartalmaz, ezért az ebből készült tészta tojás hozzáadása nélkül is sárga. A durumbúza magbelsőjére jellemző, sárgás alapszínű, finomszemcsés őrlemény, csekély mértékű, a lisztszemcsékkel azonos méretű világos héjrészt is tartalmazhat.

Szénhidrát-összetételében különbözik a közönséges búzától. A benne található keményítőt a szervezet lassabban bontja le, így vércukorszint-emelő hatása kedvezőbb.

Fehérjetartalma valamivel magasabb a sima búzáénál, ennek köszönhetően rugalmasabb tészta készíthető belőle.