Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mayam Vadrózsa CO2 kivonat, bio, 10ml

Ár:
1.075 Ft
Cikkszám: M-1481
A gyártó összes terméke: Elemental
Raktárkészlet: 1 db raktáron
Menny.:db

Leírás

Ez a telítetlen zsírsavakban, szterolokban és antioxidáns elemekben gazdag különlegesség a bőrre kifejtett számtalan jótékony hatásáról híres.

A vadrózsa gyümölcséből (som) kinyert és rozmaring antioxidánssal stabilizált tömény, olajos kivonat.

Előállítás módja: CO₂ kivonással (extrakcióval)
A CO₂ extrakcióról: egy szennyezésmentes, tiszta ökológiai módszer, az organikus termékeket tanúsító testületek által jóváhagyott magas színtű technológiai eljárás, a hidegen préselést fölülmúló hatásfokkal. Ez a módszer szavatolja a kivonat maximális tisztaságát, a növény hatóanyagainak sérülésmentes és módosulás nélküli átvitelét. A szén-dioxid egy inert, szagtalan, nem mérgező és korlátlan mennyiségben elérhető gáz.
A CO2 extrakció folyamata alatt érintetlenül maradnak a hőre érzékeny elemek és az oxigén kivonásának köszönhetően az eljárás az oxidációra hajlamos összetevőket sem érinti.
Egy nagyon fontos előnye a CO2 extrakcióval nyert olajoknak, hogy eltarthatóságuk időtartama nagyobb a préseléssel, macerálással vagy lepárlással nyert olajokénál.

Összetevők (INCI): Rosa Canina Fruit Extract*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*
*Az összetevők 100%-a organikus mezőgazdaságból származik. Természetes, organikus (bio) kozmetikum, Ecocert Greenlife tanúsítvánnyal, a http://cosmetics.ecocert.com címen olvasható ECOCERT szabvánnyal összhangban

Érzékszervi tulajdonságok: kellemes, jellegzetes illatú, narancssárga olajos folyadék


Tulajdonságok

  • hegesítő hatású, serkenti a helyes bőrképződést, a regenerálódást
  • támogatja a szövetek regenerálódását, serkenti a bőr szerkezetének regenerálódási folyamatát
  • antioxidáns, csökkenti az oxidatív folyamatok negatív hatásait
  • szabadgyök-ellenes hatású, fellép a káros környezeti hatások és UV sugarak ellen
  • elősegíti, hogy a bőr visszanyerje a természetes színét, egy fiatalabb kinézetű, egyenletesebb és sugárzó bőr érdekében
  • ráncellenes, öregedésellenes, ellensúlyozza az öregedés jeleit


Alkalmazások, használati javaslatok

  • minden típusú arcbőrre megfelelő
  • heges, sérülésektől, pattanásnyomoktól, egyenetlenségek miatt szenvedő bőr ápolására
  • az érett, ráncos, fakó arcbőr ápolására
  • a káros külső tényezőktől sérült bőr szerkezetének javításánál, mint a napfény, környezeti szennyeződések
  • problémás, sérült bőrre
  • az irritált, pirosodó bőr, az atópikus dermatitisztől szenvedő bőr feljavításához
  • anti-aging kezelésekbe
  • bőrcsíkokra


Hogyan használjuk

  • egy gazdag, tömény termék, kozmetikai hatóanyagként alkalmazzák
  • növényi olajokkal keverékben vagy kozmetikai készítmények összetevőjeként használható, irányadó adagolás 1 - 10%
  • keverhetünk egy cseppet a napi krémadagba
  • emulziókba a végső fázisba adagoljuk, hidegen
  • arckrémek és szérumok készítéséhez, összetevőként
  • testünk bőrének ápolásra szánt specifikus krémek, keverékek és balzsamok összetevőjeként


Tárolás
: száraz, hűvös, napfénytől védett helyen

Biztonsági adatok, használat közbeni fontos óvintézkedések:

  • ne nyeljük le
  • kozmetikai felhasználásra szánt termék


10 ml

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: saját