Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
ajándék karácsony

Mayam Kakukkfű illóolaj, bio* (thymus vulgaris), 5 ml

1.352 Ft
Menny.:db
Cikkszám: M-1029
A gyártó összes terméke: Mayam
Raktárkészlet: 1 db raktáron
Szerezhető hűségpontok: 28

Leírás

A kakukkfű illóolaj széles spektrumú baktérium- és gombaölő, hasznos a bőrápoló készítményekbe, bőrgyulladásokra, gombásodásra, pattanásra. Fellazítja a bőrt, serkenti a mikrokeringést, felfrissíti az idegrendszert, nagy segítség a légzőrendszer számára is.

A kakukkfű már az ókorból ismert és értékelt növény, a gyógyászatban használták a görögök, az egyiptomiak és a rómaiak is. Egy 45 cm magas évelő bokor, melynek gyökere fás, szára szerteágazó, apró, szürkészöld, ellipszis alakú levelei aromásak, virágai halvány lilák vagy fehérek.

Neve a görög "thymos" szóból ered, mely illatot jelent, ugyanis a görög templomokban tömjén helyett használták. Most az egész világon felhasználják, úgy az ételek fűszerezésére, mint külömböző betegségek kezelésére.

Előállítás módja:  gőzlepárlással, a levelekből, virágzatből
CT: Thymol

Földrajzi származás: Spanyolország

A MINŐSÉG: természetes kozmetikai termék és az Ecocert Greenlife http://cosmetics.ecocert.com oldalon is elérhető szabványai szerint ökológiailag certifikált minőség

Megjelenési forma:  barnás-sárga színű, közepes sűrűségű folyadék

Illatjegye: szívillat

Olfaktív jellemzők:  jellegzetes kakukkfű illat

Összetevők (INCI): thymus vulgaris flower/leaf oil*

*Az összetevők 100%-a organikus mezőgazdaságból származik.
Természetes, organikus (bio) kozmetikum, Ecocert Greenlife tanúsítvánnyal, a http://cosmetics.ecocert.com címen olvasható ECOCERT szabvánnyal összhangban

Tulajdonságok

  • széles spektrumú baktériumölő
  • gombaölő hatású
  • parazitaölő
  • fájdalomcsillapító hatású
  • serkentő, tónusjavító
  • pangáscsökkentő hatású
  • keringésjavító hatású

Alkalmazások a kozmetikában és az aromaterápiában

  • problémás, pattanásos arcbőrre
  • zsíros, eltömődött arcbőrre
  • bakteriális vagy gombás bőrfertőzésre
  • reumás fájdalmakra, derékzsábára, ízületi gyulladásra
  • keringési zavarokra: narancsbőr, vízvissztartás
  • légzőszervi bántalmakra: köhögésre, asztmára, torokgyulladásra, arcüreggyulladásra
  • férfi illatosító, borotválkozási utáni szerekbe

A KOZMETIKÁBAN

  • a kozmetikai készítményekbe ajánlott adagolás 0,5-2%
  • zsíros, eltömődött arcbőrre szánt készítményekbe
  • pattanásosodás mérséklésére kialakított szérumokba, kompozíciókba
  • más illóolajakkal és hatóanyagokkal ötvözve, ízületi gyulladás, reumás vagy izomfájdalmak csillapítására készült krémekbe és kenőcsökbe
  • ficamra, rándulásra, sportsérülésekre szánt kenőcsökbe, borogatásokba
  • férfi parfümökbe, borotválkozási utáni szerekbe, férfi kozmetikumokba

AROMATERÁPIÁBAN

  • szórjuk a levegőbe légtisztítás és felfrissítés céljából
  • párologtatókba, és gyertyákba, a szétáradó aroma erősíti az idegrendszert, segíti a koncentrálást, élénkíti a memóriát, megszünteti a kimerültség és a levertség érzését, erősíti a tüdőt
  • mellkasi masszázshoz, légúti fertőzésekre
  • a hátgerincmenti masszázshoz, szellemi és testi fáradságra

Tárolás:

  • jól szigetelve, légmentesen lezárva, száraz helyen, fénytől és melegtől óvva

Biztonsági adatok:

  • általános szabály: ajánlott a használat előtt 24 órával letesztelni az illóolajat a könyök belső hajlatán, főleg a még nem használt illóolajat
  • részletek az illóolajak biztonságos használatáról
  • magas vérnyomásos személyek kerüljék a használatát
  • terhesség alatt ellenjavallt
  • tartsuk távol a gyerekektől
  • külső használatra!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Leírás és Paraméterek

A kakukkfű illóolaj széles spektrumú baktérium- és gombaölő, hasznos a bőrápoló készítményekbe, bőrgyulladásokra, gombásodásra, pattanásra. Fellazítja a bőrt, serkenti a mikrokeringést, felfrissíti az idegrendszert, nagy segítség a légzőrendszer számára is.

A kakukkfű már az ókorból ismert és értékelt növény, a gyógyászatban használták a görögök, az egyiptomiak és a rómaiak is. Egy 45 cm magas évelő bokor, melynek gyökere fás, szára szerteágazó, apró, szürkészöld, ellipszis alakú levelei aromásak, virágai halvány lilák vagy fehérek.

Neve a görög "thymos" szóból ered, mely illatot jelent, ugyanis a görög templomokban tömjén helyett használták. Most az egész világon felhasználják, úgy az ételek fűszerezésére, mint külömböző betegségek kezelésére.

Előállítás módja:  gőzlepárlással, a levelekből, virágzatből
CT: Thymol

Földrajzi származás: Spanyolország

A MINŐSÉG: természetes kozmetikai termék és az Ecocert Greenlife http://cosmetics.ecocert.com oldalon is elérhető szabványai szerint ökológiailag certifikált minőség

Megjelenési forma:  barnás-sárga színű, közepes sűrűségű folyadék

Illatjegye: szívillat

Olfaktív jellemzők:  jellegzetes kakukkfű illat

Összetevők (INCI): thymus vulgaris flower/leaf oil*

*Az összetevők 100%-a organikus mezőgazdaságból származik.
Természetes, organikus (bio) kozmetikum, Ecocert Greenlife tanúsítvánnyal, a http://cosmetics.ecocert.com címen olvasható ECOCERT szabvánnyal összhangban

Tulajdonságok

  • széles spektrumú baktériumölő
  • gombaölő hatású
  • parazitaölő
  • fájdalomcsillapító hatású
  • serkentő, tónusjavító
  • pangáscsökkentő hatású
  • keringésjavító hatású

Alkalmazások a kozmetikában és az aromaterápiában

  • problémás, pattanásos arcbőrre
  • zsíros, eltömődött arcbőrre
  • bakteriális vagy gombás bőrfertőzésre
  • reumás fájdalmakra, derékzsábára, ízületi gyulladásra
  • keringési zavarokra: narancsbőr, vízvissztartás
  • légzőszervi bántalmakra: köhögésre, asztmára, torokgyulladásra, arcüreggyulladásra
  • férfi illatosító, borotválkozási utáni szerekbe

A KOZMETIKÁBAN

  • a kozmetikai készítményekbe ajánlott adagolás 0,5-2%
  • zsíros, eltömődött arcbőrre szánt készítményekbe
  • pattanásosodás mérséklésére kialakított szérumokba, kompozíciókba
  • más illóolajakkal és hatóanyagokkal ötvözve, ízületi gyulladás, reumás vagy izomfájdalmak csillapítására készült krémekbe és kenőcsökbe
  • ficamra, rándulásra, sportsérülésekre szánt kenőcsökbe, borogatásokba
  • férfi parfümökbe, borotválkozási utáni szerekbe, férfi kozmetikumokba

AROMATERÁPIÁBAN

  • szórjuk a levegőbe légtisztítás és felfrissítés céljából
  • párologtatókba, és gyertyákba, a szétáradó aroma erősíti az idegrendszert, segíti a koncentrálást, élénkíti a memóriát, megszünteti a kimerültség és a levertség érzését, erősíti a tüdőt
  • mellkasi masszázshoz, légúti fertőzésekre
  • a hátgerincmenti masszázshoz, szellemi és testi fáradságra

Tárolás:

  • jól szigetelve, légmentesen lezárva, száraz helyen, fénytől és melegtől óvva

Biztonsági adatok:

  • általános szabály: ajánlott a használat előtt 24 órával letesztelni az illóolajat a könyök belső hajlatán, főleg a még nem használt illóolajat
  • részletek az illóolajak biztonságos használatáról
  • magas vérnyomásos személyek kerüljék a használatát
  • terhesség alatt ellenjavallt
  • tartsuk távol a gyerekektől
  • külső használatra!