Termék Kategóriák


Magnesiumactive 2 db-os bi-flux szűrőbetét

Magnesiumactive 2 db-os bi-flux szűrőbetét

Gyártó: Laica
Cikkszám: 8013240702315

Készleten: 0 db,
Várható beszerzési idő 2-3 munkanap

3,890 Ft.-
-+

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Fogyasztói előnyök:

1 doboz  2 hónapra: 16.000.- Ft értékű palackozott víz kiváltására **  

(300L szűrt víz : 200db 1,5L palck 80FT/palac átlag áron) 

+ magnézium pótlás literenként kb. 60-80 mg

A legújabb fejlesztésű Laica magnesiumactive™ szűrőbetét, azon túl, hogy a már jól bevált bi-flux univerzális szűrőbetéthez hasonlóan csökkenti a csapvízben előforduló nem kívánt és egészségtelen összetevőket (a klórt és származékait, a nehézfémeket, a rovarirtó és növényvédő szereket)*, növeli a szűrt víz magnézium koncentrációját, ezáltal hozzájárul az emberi szervezet magnéziummal történő ellátásához.

A magnézium pótlása kimondottan fontos sportolóknak, aktív életet élőknek és fizikai munkát végzőknek is a stressz leküzdése és a koncentráció fenntartása érdekében. * (amennyiben a csapvíz tartalmaz ilyet)
 
Az alábbi vízszűrő kancsókhoz használható:
 
LAICA összes bi-flux típusu kancsóhoz.  
 
Brita: Marella, Elemaris, Navellia.  
 
BWT:  Mg2 Penguin, Initium   
***A feltüntetett márkanevek, típusjelzések a bejegyzett tulajdonosaik jogos birtokai, a honlapon kizárólag a könnyebb azonosíthatóság céljából szerepelnek. *A Brita® a Brita GmbH márkája bejegyzett védjegy.

A legújabb fejlesztésű Laica magnesiumactive™ szűrőbetét:

Fogyasztói célpiac: sportolók, aktiv életet élők, stresszes környezetben dolgozók

Sportolás közben a szervezet rengeteg ásványi sót veszít. Aki rendszeres fizikai vagy szellemi megterhelésnek van kitéve, annál a dehidratáltság és/vagy a magnéziumhiány zavarhoz vezethet. Ennek elkerülése végett elengedhetetlen a bevitt folyadék és magnézium pótlása.

A folyadékkal bevitt ásványi anyagok beépülése hatékonyabb és gyorsabb összehasonlítva az élelmiszerekkel bevittekéhez képest.

A magnesiumactive™ szűrőbetét által tisztított és magnézium ionokkal növelt szűrt víz fogyasztása hatékony megoldás a szervezet magnéziummal történő ellátására.

Laica magnesiumactive™ szűrőbetét az univerzális szűrőbetét továbbfejlesztett változata; egy speciális ioncserélő gyanta és aktív szén valamint magnézium ionok kombinációja.               

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Kapcsolodó termék(ek)

Utoljára megtekintett termékek:


Biosziget Webáruház Kft. © 2010-2018