Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

MadeByZen ultrahangos aromadiffúzor - BLOOM Slate

Ár:
19.900 Ft
Cikkszám: madebyzen_bloom_slate
A gyártó összes terméke: Made by Zen
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 3-5 m.nap)
Menny.:db

Leírás

A madebyzenTM egy csodálatos ultrahangos aromadiffúzort hozott létre, melyet a nyíló virágok káprazatos szépsége ihletett.

A pillanat, amikor megáll az idő, amint a bimbók kitörnek, és virágba borulnak, csodálatos virágokká lesznek, és előtör belőlük az illat és szín. Szirmaik finoman nyílnak és záródnak a hajnal és alkony közti fokozatos átmenetben.

Számos virág létezik, mely nem csak szépségével kápráztat. Némelyik virág gyógyító hatással bír, így kedvenc vázáján kívül a házipatikában is helye van.

Nem titok, hogy a virágok javíthatják hangulatunkat. Ahogy egy csokor virág feldobja a teret, éppúgy bárki hangulatát, akit megérint illata. Emellett a virágok biológiai szinten is hatnak ránk. Növényként fitokémiai hatással bírnak, mely különböző gyógyszertani hatást gyakorol a szervezetre, a gyulladáscsökkentő, antibakteriális hatástól a jótékony szív- és érrendszeri hatásig.

Évszázadok óta ismert a virágok terápiás értéke. Gyógyítóerejük et és regeneráló hatásukat könnyedén fejtik ki bőrünkön keresztül felszívódva. A Rózsát tartalmazó keverékek például számtalan bőrszépítő tulajdonsággal bírnak.

A Levendula, Kamilla és Echinacea néhány a legismertebb gyógyhatású virág közül, és régóta alkalmazzák őket az aromaterápiában, mely testi és lelki szinten egyaránt kifejti hatását.

Van a virágokban valami varázslatos szépség, ami intenzív hatást gyakorolhat ránk. Színeik feldobják hangulatunkat, illatuk ellazít. A virágokban rejlő csoda ennél azonban több. Úgy tartják, hogy minden egyéb élőlényhez hasonlóan, a virágoknak is van természetes energiájuk- a Chi. A virágok természetes pozitív energiával bírnak, mely felemelő, szeretetteljes és gyógyító.

Ahhoz, hogy a virágokból kinyerjük ezt az energiát, frissen nyíló állapotukban kell őket összegyűjteni. A virágok begyűjtésére a hajnali órák a legalkalmasabbak, ekkor a legjobb a virágok energiája.

A madebyzenTM kreatív csapata a virágok természetes szépségéből, lenyűgöző színkombinációikból és illatukból merített ihletet, hogy kifejlessze legújabb alkotását:

A Bloom ultrahangos aromadiffúzort.

A Bloom Aromadiffúzor a tökéletes választás, hogy otthonát illattal, színekkel és fénnyel töltse meg.

Modern ultrahang technológia segítségével oszlatja el a vizet és illóolajokat vagy esszenciális olajokat a levegőben lehelletnyi pára és illat formájában, a szellemi, testi és lelki megnyugvásért.

A Bloom Aromadiffúzor egy forradalmi, hő-, láng-, és füstmentes módját kínálja, hogy Ön kedvenc illatát eloszlassa otthonában.

A Bloom diffúzor fénye vizuálisan serkentő, átmenettel az élénk ragyogástól a finom visszafogott világításig, mely a természetben hajnaltól alkonyatig végbemenő átmenetet idézi.

Az Aromadiffúzoron tetszés szerinti fényerősséget is beállíthat, illetve ki is kapcsolhatja a fényt. Éjszakai használatra is tökéletes.

További opció a szakaszos üzemmód beállítás, így téve ideálissá a Bloom Aromadiffúzort erős illatokkal való használatra. Lehetőség van párologtatás nélküli használatra is, mellyel a világítási funkciókat élvezheti.

A legkorszerűbb technológia révén szakembereink megnövelték a Bloom aromadiffúzor tartálykapacitását (200ml), így Ön órákig használhatja, anélkül, hogy újratöltené vízzel és olajjal.

A Bloom lenyűgöző borostyán, bíbor, és lime színben elérhető.

Termékjellemzők:

Termék mérete: 152 x 237mm

Teljesítmény: 12W

Hálózati feszültség: DC 24V

Vízkapacitás: 200ml

Üzemidő: 8 óra

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!