Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kiszállítás karácsony előtt

Kiszállítás karácsony előtt

Számunkra fontos, hogy Ön megrendelését mindig időben kézhez kapja.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján tudjuk, hogy a karácsonyhoz közeledvén a futárszolgálatoknál megnövekszik a szállítandó csomagok mennyisége, ami miatt a szállítási idő a megszokotthoz képest jelentősen növekedhet..

Hogy a karácsonyi ajándéknak szánt termékek a biztosan a fa alá kerülhessenek, kérjük megrendelés előtt vegyék figyelembe, hogy a termék/ek készleten vannak-e, illetve ha nem, hogy beszerzési idejük hozzáadódik szállítási időhöz.

A futárszolgálatok előrejelzései alapján az általunk December 16-ig kézbesítésre átadott csomagokat tudják biztosan az Ünnepek előtt kézbesíteni. Csomagfelvétel azt követően is minden munkanapon lesz, de ezek ünnepek előtti kiérkeztét már nem tudják garantálni.

A termékek készletinformációja fellelhető a termékek adatlapján, ahogyan beszerzési idejük is.
Kérem, amennyiben rendelésével kapcsolatban kérdése lenne, keresse ügyfélszolgálatunkat e-mailben (biosziget@biosziget.hu)

Ráday utcai üzletünk Decemberben a megszokott nyitvatartás mellett szombatonként (12.07 és 12.14) is nyitva tart 9:00 - 16:00-ig.
A beérkező megrendelések feldolgozása ezeken a napokon is történik, szállító partnereink ezeken a napokon is vesznek fel tőlünk csomagokat.

Az idei utolsó munkanapunk: 2019.12.23.

2019.12.24 - 2020.01.01-ig üzletünk zárva tart, a megrendelések feldolgozása szünetel, az ez idő alatt beérkezett megrendelések feldolgozása, beszerzése 2020.01.02-án kezdődik meg. Döntésünk oka, hogy beszállító partnereink is leállnak az Ünnepek idejére, így a termékek beszerzésére ez időszak alatt sajnos nem lenne lehetőségünk.

Kellemes Ünnepeket Kívánunk Önnek, valamint egészségben, és sikerekben gazdag új esztendőt!