Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Julian Barnard: Bach-virágterápia - A növényi forma szerepe a gyógyításban

Ár:
4.900 Ft
Cikkszám: 9789630681674
A gyártó összes terméke: Könyv
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 3-5 m.nap)
Menny.:db

Leírás

A növények élete, növekedés- és szaporodásmódja különleges jelentést hordoz. A természetet formáló erők nem véletlenszerűen alakítják őket: gyökerük, száruk, levelük, virágaik külalakja, színe és illata szoros kapcsolatban áll az adott növény által hordozott gyógyító hatással. Élőhelyüknek és "gesztusaiknak" megismerése a Bach-virágterápiával foglalkozók számára éppen ezért számos új felismerést hozhat.
Julian Barnard e szimbolikus megfeleltetések mentén vizsgálódva részletesen bemutatja dr. Edward Bach - a virágterápia megalkotójának - életét, az általa felfedezett virágeszenciákat, végigkísérve az Olvasót azon az úton, mely a sebészeti hivatástól a homeopátián át elvezetett a harmincnyolc Bach-eszencia rendszerének felállításáig.
A könyv elengedhetetlen fontosságú a Bach-virágterápia mélyebb megértése szempontjából. Ajánljuk mindazoknak, akik már ismerik és alkalmazzák ezt a módszert, és azoknak is, akik most ismerkednek vele. Továbbá ajánljuk a laikus, virágot szerető természetjáróknak, akik nyitottak a körülöttünk lévő világ teljesebb megértésére.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: saját