Termék Kategóriák


Colpo-Cleaner Multi (laktóz pezsgőtabletta + irrigátor) 2 db

Colpo-Cleaner Multi (laktóz pezsgőtabletta + irrigátor) 2 db

Gyártó: Colpo
Cikkszám: 5997700150003

Lemondások nélkül egy kevés odafigyeléssel sokat tehetünk országunkért és azokért,akik magyar munkaerővel itthon állítanak elő termékeket Nekünk.

2,390 Ft.-
-+

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Alkalmazása:
Az intim területek rendszeres tisztán tartására.

Használat: 
– Hüvelyi folyás, gyulladás megelőzésére és hüvelyben alkalmazott készítmények( antibiotikumok, fogamzásgátlók, hüvelyi fertőtlenítőszerek) használata után a természetes állapot visszaállítására. – – Rákszűrés előtt és után. Hüvelyi műtét előtt. 
– Tablettás fogamzásgátlószer vagy méhűri hurok használatával egyidőben. 
– Strandolás és közösülés után. 

Hányszor használja? 
 Sűrű folyás esetén: naponta 2-3-szor
 megelőzésre és tisztálkodásra naponta, kétnaponta 1-szer.

Az oldat készítése: 

1. Töltse test hőmérsékletű tiszta ivóvízzel a Colpo-Cleaner Intim Zuhany flakonját! A víz hőmérsékletét ellenőrizze úgy, hogy a tartályt az ajkához érinti!
2. Tegyen bele egy darab Colpo-Cleaner pezsgőtablettát!
3. Várjon, amíg a tabletta feloldódik!
4. Illessze a kezelőcsövet a tartályra!
5. Végezze el a hüvelyöblítést!

Kádban, zuhanytálban, bidén, WC csészén laza izmok mellett könnyen tudja használni. Összenyomás közben finoman fogassa félkörbe a tartályt. Az Intim Zuhany használata nem fájhat! Szüzek is igénybe vehetik, ha a cső befér. Egy eszközt csak egy személy használjon!

A Colpo-Cleaner Intim Zuhany tisztítása:
Használat után az eszközt belül és kívül, tiszta vízzel öblítse ki. A vízzel teletöltött tartályba tegyen fertőtlenítő szert( pl: 1/4 tabletta Colpo-Cleaner Jódot) és állítsa bele a kezelőcsövet. Hagyja hatni a fertőtlenítőt egy órán át, majd az eszközt kívül – belül alaposan öblítse le, hagyja megszáradni. Száraz helyen tárolja!

Colpo – Cleaner Laktóz Összetevők: 
tejcukor (laktóz), citromsav, szódabikarbóna, illatanyag.
Természetes összetevők, nem allergizálnak! 

Azonnal optimális savas állapotot hoznak létre és azt enyhébb károsító hatások ellenére is fenntartják. A tejcukor a Lactobacillus számára tápanyag, a leggyakoribb kórokozóknak viszont nem! Áldott állapotban, gyermekágyban és műtét utáni használatáról kérdezze meg orvosát. Amikor a hüvelygyulladás már nagyon elhatalmasodott, a kúrát a Colpo-Cleaner Jód tablettával célszerű kezdeni, – ez minden helyi kórokozót kiírt, és Colpo-Cleaner Laktózzal folytatni. 

Ha a fentiek betartása után kedvezőek tapasztalatai, tanítson meg másokat is a hüvelygyulladások megelőzésére, az önvédelemre!

Kiszereles
db 2

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Utóljára megtekintett termékek:


Biosziget Webáruház Kft. © 2010-2017