Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hurom-HG Evo enzimprés rostszabályozóval, bordó színű

Ár:
171.500 Ft
Cikkszám: HG_EBE11
A gyártó összes terméke: Hurom
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 3-5 m.nap)
Menny.:db

Leírás

A Hurom család legújabb már prémium kategóriás tagja,hiszen a HG Evo már fém házzal rendelkezik elődeivel szemben (HH Elite, HE). A gép külső részét ezáltal még könnyebb takarítani, tisztán tartani. A HG Evo ugyanúgy rendelkezik rostszabályozó-karral mint elődje (HH Elite). A hűtési rendszerét átépítették, ezáltal még hatékonyabban hűti a lassan forgó motort. A gépben ugyanúgy megtalálható az ultém csiga mint elődeiben, ezáltal ugyanúgy lehet vele készíteni juice-okat, rostos leveket, vagy akár smoothie-kat, bébiételeket.

Tál űrtartalma: 500 ml
Fordulatszám: 43/m
Garancia: 10 év + ingyen szerviz

Minimális oxidáció, nincs elszíneződés, a vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag tápanyagok, enzimek és antioxidánsok a juice-ban maradnak. Akár kétszer annyi JUICE és hatszor annyi vitamin kerül poharába, mint a hagyományos facsarók produktumai által!

Egyedülálló, innovatív Hidegen sajtolásos módszert alkalmazó prés. Készítsen gyümölcslevet, zöldséglevet, szójatejet, mandulatejet, bébiételt, smoothie-t vagy bármilyen egészséges italt, határt csak a képzelete szabhat!


banner_2-1_730

Hidegen sajtolási technológia

Az a juice, mely finoman, hidegen, lassan kifacsart, nem pedig magas sebességen darabolt, darált, sokkal több tápanyaggal rendelkezik, és sokkal finomabb. A Hurom SST-jének köszönhetően a lé több tápanyagot, ásványi anyagot, enzimet tartalmaz, gazdagabb ízvilággal karöltve. Az anyacég által szabadalmaztatott SSTŸ egy több, mint 40 éves facsarási és táplálkozási kutatómunka eredménye. Amellett, hogy egy sokkal ízletesebb juice-t szolgálna fel, ez a technológia a levet alacsony hőmérsékleten tartja ezzel megőrizve a vitaminokban dús tápanyagokat.

Több juice! A különleges, egyedi tervezésű csiga 35%-al több levet sajtol ki az alapanyagokból, mint bármely más készülékkel.
Még ínycsiklandóbb juice! Kevesebb oxidáció, zéró elszíneződés.
Egészségesebb juice! Hidegen facsarás megőrzi az alapanyag értékeit – az előnyös enzimektől kezdve a fitonutriensekig.
banner_3-1_730

Táplálkozási előnyök

Az ásványi anyagok és a rostban gazdag gyümölcsök – zöldségek szerepe a rák és egyéb betegségek elkerülésében egyértelmű: a WHO (World Health Organization – Egészségügyi Világszervezet) szerint egy gyümölcsökkel és zöldségekkel teli diéta 2.7 millió életet menthet meg évente! Bár egy kampánya szerint legalább 5 féle gyümölcsöt-zöldséget kell naponta elfogyasztani, ennek kevesen tudnak megfelelni. A facsarással ez a kritérium könnyen megvalósítható, benne a szükséges tápanyagokkal.

A frissen facsart levek antioxidánsban gazdagok: vitaminokkal, antociánokkal, polifenolokkal, kataláz enzimekkel dúsított, ezek és az egyéb tápanyagok segítenek elkerülni a rákos megbetegedéseket és előrelendítik egészségi állapotát. Valójában, mikor Ön Hurommal facsar, több tápanyag kerül szervezetébe, mintha egészben, szilárd formájában megenné az alapanyagokat.

Hogyan használd

A HUROM Slow Juicer-t úgy tervezték, hogy kényelmes és szuper könnyű használatot biztosítson.

Mindenképp olvassa el a használati útmutatót facsarás előtt, de a legjobb eredmény eléréséhez íme néhány tipp:

- Az alapanyagokat kb. 5 cm vastagra darabolja az optimális facsaráshoz.
- Ne tegyen a készülékbe jeget.
- Ne erőltesse bele az alapanyagokat a készülékbe, a nyomót akkor használja, ha elakad.
- Lassú ütemben helyezze be az alapanyagokat, kb. 5 másodpercenként, hagyva, hogy teljes mértékben kifacsarja a készülék.
- Fű- ill. gabonaféle facsarásakor adjon hozzá gyümölcs- vagy zöldségféléket is a legjobb eredmény eléréséhez.
- Csonthéjas gyümölcsöt csak más gyümölccsel, mint az áztatott szójababbal vagy folyadékkal facsarjon.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: saját