Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hurom H200 All-in-One Slow Juicer lassú gyümölcsprés, matt fehér

209.900 Ft
Cikkszám: H200-WBEA03
A gyártó összes terméke: Hurom
Szerezhető hűségpontok: 0

Leírás és Paraméterek

Megérkezett a Hurom prémium kategóriás sorozatának legújabb présgépe, a Hurom H200. A csúcsminőséget képviselő slow juicer minden eddiginél okosabb, strapabíróbb és masszívabb. A nagy teljesítményű facsaró tökéletes textúrájú leveket, szószokat, bébiételeket, leveseket, desszerteket készít.

Legfigyelemreméltóbb tulajdonsága, hogy a préselés előkészületeit maximálisan lerövidíti, hiszen az alapanyagokat szinte egyáltalán nem szükséges felaprítani az inni- és ennivalók elkészítéséhez.

A Hurom H200 olyan juice élményt biztosít, amit egyetlen piacon elérhető háztartási használatú présgép sem képes utánozni.

Minimális szárazanyag tartalom, extrém mennyiségű friss, vitamin- és tápanyagdús juice!

A Hurom új lassú préselési technológiával dolgozó juicere 2020-ban, a Kitchen Innovation Díj nyertese lett. A gyártó minden tudását ebbe az egy gépbe összpontosította. A korábbi Easy sorozatban megjelenő, speciális szűrőket építette a présgépbe, aminek köszönhetően a tisztítása egyszerű és könnyű. A juicer össze- és szétszerelése egyszerűbb, az adagolója pedig nagyobb lett. Jelenleg 4 színben kapható: matt fekete, fehér, piros és titán szürke változatban.

Hurom H200 All-in-One

A H200 egy évek óta tartó technológiai fejlesztés eredménye: használata kényelmes, ám, ami talán a legfontosabb: olyan juice élményt biztosít, amit más, hagyományos juicer nem. Táplálóbb, finomabb és tartósabb italok, ételek és desszertek készíthetőek vele. Elegáns, esztétikai kialakítása miatt minden modern és korszerű konyha kiegészítője lehet.

Több funkció egyben

A Hurom H200 az első olyan facsaró a Hurom lassú, hideg préselési technológiával dolgozó gyümölcsprései közül, ami azonnali, teljes juice élményt nyújt és egy megszakítás nélküli, automatizált, professzionális folyamat rendszerrel dolgozik: aprít, darabol és facsar is egyben.

A Hurom tökéletesített préselési technológiája az új Hurom H200 sikere!

Az új Hurom H200 slow jucier facsaró elődje, a H100 egymásba simuló műanyag szűrőinek tovább tökéletesített verzióját kapta meg. A juice-olás ennyire könnyű, stressz, előkészület és utómunkától mentes még sohasem volt!

Az óriási tartályba, akár egészben is behelyezhetőek a gyümölcsök és zöldségek, így egyetlen, emberi aprító, daraboló mozdulat nélkül készülnek az italok.

A H200 présgép amellett, hogy pillanatok alatt, folyóvízzel tisztítható, szinte teljesen kipréseli az alapanyagokból a levet. Az Easy technológia továbbfejlesztésének hála, a gép szinte pillanatok alatt szét- és összeszerelhető. Ki- és bekapcsolása egyszerű, adagoló tartálya a kemény és puha, szálas, lédús és szárazabb alapanyagok feldolgozásához is kiváló.

Hurom Prémium sorozat – Hurom H200 fantasztikus előnyei

  • Egyszerű, kényelmes használat az óriás adagolónak köszönhetően.
  • Több hely, több szabadidő, kevesebb munka a gyors és professzionális aprításnak hála.
  • A lassan forgó csiga úgy présel, hogy minimális surlódó hő és oxidáció éri az alapanyagokat.
  • A spirál alakú Ultem csiga minimalizálja az anyagok éritkezési felületét, hatékonysága megnövelt a korábbi modellekhez képest.
  • Az új, műanyag szűrőrendszer miatt, a gép alapos tisztítása folyóvízzel történik és alig vesz igénybe néhány percet.
  • A jucier működése csendes és gyors.
  • A présgép összeszerelése és szétszedése könnyű.

Hurom H200 gyümölcsprés Ultem csigával és kettős műanyag szűrővel

Fedezzen fel egy merőben új, egészségesebb életmódot a díjnyertes Hurom H200-nak köszönhetően! 

A Hurom H200-zal a préselés biztonságos, hiszen az óriás adagoló és aprító miatt az alapanyagok behelyezéséhez nem kell a gépbe rakjuk a kezünket. A slow jucier tartálya 7 fokkal van megdöntve, ezért, mint a korábbi modellek esetében, az utolsó cseppig kinyerhető a gyümölcspréseléssel készült lé a facsaróból.

A Hurom H200 tartozékai: juice készítő és smoothie készítő modern, műanyag szűrők. A présgéppel elkészíthető fogások és italok, így kifejezetten változatosak is lehetnek. A juicer tökéletes textúrájú bébiételeket készít! Feldolgozásra ajánljuk: szezonális zöldségeket, gyümölcsöket, búzafüvet, de akár még zsemlemorzsa előállítására is alkalmas.

A Hurom H200 működése gyors és alapos. Az egymáshoz tapadó szűrők hatékony mukájának köszönhetően, nincs maradványanyag felhalmozódás. A szuper érzékeny finomságú és tapadású műanyag szűrők, annyira egymáshoz simulnak, hogy lényegében munka közben öntisztítást is végeznek. A H200 facsaróban is megtalálható kettős szűrő rendszer egyedülálló: először a belső szűrővel, majd a külső szűrővel is alaposan kipréseli a tápanyagokban gazdag levet.

A Hurom a keményebb alapanyagok feldolgozásához a juice szűrő, míg a lágyabbakhoz a smoothie szűrő használatát ajánlja. A smoothie szűrő nagyobb lyukú kialakítást kapott, ezért a puha húsú gyümölcsökhöz, mint a banán, kivi, eper stb. is ideális választás.

A Hurom professzionális tudása egy gépben

A Hurom H200 újdonságai

  1. A préselő kamra 7 fokos döntése hozzájárul, hogy az utolsó csepp lé is a pohárba kerüljön, így szükségtelenné válik a gép döntése a teljes ürítéshez. Ez egyrészt biztonságos, másrészt maximalizálja a juice-olási élményt.
  2. Automatikusan rögzítő biztonsági rendszer: a maximális biztonság érdekében, a gép automatikusan megáll, ha az adagoló tetejét működés közben kinyitjuk.
  3. Fogantyú az adagolón a könnyű hordozhatóságért: az erős fogantyú lehetővé teszi, hogy könnyen hordozható legyen a tartály.
  4. Adagolónyílás a folyamatos préselésért: működés közben is folyamatosan adagolhatók a hozzávalók az adagolónyíláson keresztül.
  5. Kompakt modell a helytakarékosságért: a péptartály beépült a géptestbe, így a készülék kevesebb helyet foglal el és sokkal esztétikusabban néz ki.

A Hurom H200 további előnyei

  1. Több alapanyag az óriási adagolóban: a szélesebb és mélyebb adagolóba több és nagyobb méretű zöldséget és gyümölcsöt helyezhetünk be egyszerre.
  2. Egyszerű tisztítás: A szűrők speciális kialakítása minimalizálja a rostok felhalmozódását a szűrők réseiben, megkönnyítve és meggyorsítva ezáltal a préselés utáni tisztítást.
  3. Friss és tartalmas levek készítése: nem képződik szinte egyáltalán hab és nem fröccsen ki a zamatos lé a présből.
  4. Minden alkotóeleme BPA mentes anyagból készült.
  5. Egyszerű modell, a könnyű összeszerelhetőségért: az egyszerű forma biztosítja, hogy az óriás adagoló tökéletesen illeszkedjen a géptesthez minden alkalommal.
 

Hasznos tanácsok juice-oláshoz

Citrusfélék (grapefruit, narancs, citrom stb.)

  • Hámozza le a külső héját, és darabokra vágva helyezze bele az adagolótartályba. Előtte távolítsa el a kemény, étkezésre alkalmatlan magokat.

Vastag héjú gyümölcsök (ananász, sárkánygyümölcs, dinnye, görögdinnye, gránátalma, stb.)

  • Hámozza le a külső héjat és vágja fel a gyümölcsöket akkora darabokra, hogy be tudja helyezni az adagoló nyílásba. A nem ehető részeket távolítsa el.

Kemény magvas gyümölcsök (szőlő, alma, őszi- és sárgabarack, szilva, cseresznye, datolyaszilva stb.)

  • A nem ehető, nagy és kemény magvakkal rendelkező gyümölcsöknek és zöldségeknek, mint pl. a barack, távolítsa el a magját. A kemény magok megállíthatják a terméket használat közben, és károsíthatják az alkatrészeket. Ha lehetséges, távolítsa el az almamagot, mivel mérgező lehet.

Puha gyümölcsök (eper, kivi, banán, mangó, alma, körte stb.)

  • Ha puha összetevőket szeretne önmagában használni, a lé összegyűlik a kamra belsejében, és nem préselhető megfelelően.  Kásás, túlérett, puha gyümölcsökhöz nem ajánljuk a készüléket, válasszon friss, ropogós gyümölcsöt a juice készítéshez, illetve adjon hozzá más olyan hozzávalókat, amelyek nem túl lágyak.
 

Teljes élet a Hurom H200 présgéppel

A Hurom technológiával dolgozó gépek az egészségmegőrzés legjobb termékei. A gyártó évtizedes fejlesztésének köszönhetően, piacvezető a juicerek, facsarók piacán. Tapasztalt tény, hogy a juice-ok fogyasztása igazi életminőség javulást eredményezhet.
A vitalitás, energia folyamatos szinten tartása elengedhetetlen a hétköznapokban. A legnagyobb érték és gazdagság maga az egészség. Ennek természetes védelme, ápolása létszükséglet. Az igazi tápanyagokban gazdag, gazdaságos és hosszan friss italok, ételek fogyasztásával életminőséget javítunk.

Tartozékok

  • Tető (óriás adagoló)
  • Csiga
  • Külső szűrő (kétféle)
  • Belső szűrő
  • Géptest
  • Tartály
  • Juice tároló
  • Szárazanyag/pép tároló
  • Kefe
  • Tömőrúd
  • Receptfüzet
  • Magyar használati Útmutató

Hurom H200 – Technikai adatok

Modell: H-200

Feszültség: 220-240 V

Frekvencia: 50/60 Hz

Fogyasztás: 220 W

Méret: 286 mm x 176 mm x 445 mm

Súly: 6,5  kg

Tartályméret: 400 ml

Teljesítmény: 150W

Fordulatszám: 43 fordulat/perc

Üzemidő: max. 30 perc

Kábelhossz: 1,4 m

Garancia: 10 év a motorra és 1 év az egyéb alkatrészekre

Tartozékok: juice szűrő, smoothie szűrő

Leírás

Megérkezett a Hurom prémium kategóriás sorozatának legújabb présgépe, a Hurom H200. A csúcsminőséget képviselő slow juicer minden eddiginél okosabb, strapabíróbb és masszívabb. A nagy teljesítményű facsaró tökéletes textúrájú leveket, szószokat, bébiételeket, leveseket, desszerteket készít.

Legfigyelemreméltóbb tulajdonsága, hogy a préselés előkészületeit maximálisan lerövidíti, hiszen az alapanyagokat szinte egyáltalán nem szükséges felaprítani az inni- és ennivalók elkészítéséhez.

A Hurom H200 olyan juice élményt biztosít, amit egyetlen piacon elérhető háztartási használatú présgép sem képes utánozni.

Minimális szárazanyag tartalom, extrém mennyiségű friss, vitamin- és tápanyagdús juice!

A Hurom új lassú préselési technológiával dolgozó juicere 2020-ban, a Kitchen Innovation Díj nyertese lett. A gyártó minden tudását ebbe az egy gépbe összpontosította. A korábbi Easy sorozatban megjelenő, speciális szűrőket építette a présgépbe, aminek köszönhetően a tisztítása egyszerű és könnyű. A juicer össze- és szétszerelése egyszerűbb, az adagolója pedig nagyobb lett. Jelenleg 4 színben kapható: matt fekete, fehér, piros és titán szürke változatban.

Hurom H200 All-in-One

A H200 egy évek óta tartó technológiai fejlesztés eredménye: használata kényelmes, ám, ami talán a legfontosabb: olyan juice élményt biztosít, amit más, hagyományos juicer nem. Táplálóbb, finomabb és tartósabb italok, ételek és desszertek készíthetőek vele. Elegáns, esztétikai kialakítása miatt minden modern és korszerű konyha kiegészítője lehet.

Több funkció egyben

A Hurom H200 az első olyan facsaró a Hurom lassú, hideg préselési technológiával dolgozó gyümölcsprései közül, ami azonnali, teljes juice élményt nyújt és egy megszakítás nélküli, automatizált, professzionális folyamat rendszerrel dolgozik: aprít, darabol és facsar is egyben.

A Hurom tökéletesített préselési technológiája az új Hurom H200 sikere!

Az új Hurom H200 slow jucier facsaró elődje, a H100 egymásba simuló műanyag szűrőinek tovább tökéletesített verzióját kapta meg. A juice-olás ennyire könnyű, stressz, előkészület és utómunkától mentes még sohasem volt!

Az óriási tartályba, akár egészben is behelyezhetőek a gyümölcsök és zöldségek, így egyetlen, emberi aprító, daraboló mozdulat nélkül készülnek az italok.

A H200 présgép amellett, hogy pillanatok alatt, folyóvízzel tisztítható, szinte teljesen kipréseli az alapanyagokból a levet. Az Easy technológia továbbfejlesztésének hála, a gép szinte pillanatok alatt szét- és összeszerelhető. Ki- és bekapcsolása egyszerű, adagoló tartálya a kemény és puha, szálas, lédús és szárazabb alapanyagok feldolgozásához is kiváló.

Hurom Prémium sorozat – Hurom H200 fantasztikus előnyei

  • Egyszerű, kényelmes használat az óriás adagolónak köszönhetően.
  • Több hely, több szabadidő, kevesebb munka a gyors és professzionális aprításnak hála.
  • A lassan forgó csiga úgy présel, hogy minimális surlódó hő és oxidáció éri az alapanyagokat.
  • A spirál alakú Ultem csiga minimalizálja az anyagok éritkezési felületét, hatékonysága megnövelt a korábbi modellekhez képest.
  • Az új, műanyag szűrőrendszer miatt, a gép alapos tisztítása folyóvízzel történik és alig vesz igénybe néhány percet.
  • A jucier működése csendes és gyors.
  • A présgép összeszerelése és szétszedése könnyű.

Hurom H200 gyümölcsprés Ultem csigával és kettős műanyag szűrővel

Fedezzen fel egy merőben új, egészségesebb életmódot a díjnyertes Hurom H200-nak köszönhetően! 

A Hurom H200-zal a préselés biztonságos, hiszen az óriás adagoló és aprító miatt az alapanyagok behelyezéséhez nem kell a gépbe rakjuk a kezünket. A slow jucier tartálya 7 fokkal van megdöntve, ezért, mint a korábbi modellek esetében, az utolsó cseppig kinyerhető a gyümölcspréseléssel készült lé a facsaróból.

A Hurom H200 tartozékai: juice készítő és smoothie készítő modern, műanyag szűrők. A présgéppel elkészíthető fogások és italok, így kifejezetten változatosak is lehetnek. A juicer tökéletes textúrájú bébiételeket készít! Feldolgozásra ajánljuk: szezonális zöldségeket, gyümölcsöket, búzafüvet, de akár még zsemlemorzsa előállítására is alkalmas.

A Hurom H200 működése gyors és alapos. Az egymáshoz tapadó szűrők hatékony mukájának köszönhetően, nincs maradványanyag felhalmozódás. A szuper érzékeny finomságú és tapadású műanyag szűrők, annyira egymáshoz simulnak, hogy lényegében munka közben öntisztítást is végeznek. A H200 facsaróban is megtalálható kettős szűrő rendszer egyedülálló: először a belső szűrővel, majd a külső szűrővel is alaposan kipréseli a tápanyagokban gazdag levet.

A Hurom a keményebb alapanyagok feldolgozásához a juice szűrő, míg a lágyabbakhoz a smoothie szűrő használatát ajánlja. A smoothie szűrő nagyobb lyukú kialakítást kapott, ezért a puha húsú gyümölcsökhöz, mint a banán, kivi, eper stb. is ideális választás.

A Hurom professzionális tudása egy gépben

A Hurom H200 újdonságai

  1. A préselő kamra 7 fokos döntése hozzájárul, hogy az utolsó csepp lé is a pohárba kerüljön, így szükségtelenné válik a gép döntése a teljes ürítéshez. Ez egyrészt biztonságos, másrészt maximalizálja a juice-olási élményt.
  2. Automatikusan rögzítő biztonsági rendszer: a maximális biztonság érdekében, a gép automatikusan megáll, ha az adagoló tetejét működés közben kinyitjuk.
  3. Fogantyú az adagolón a könnyű hordozhatóságért: az erős fogantyú lehetővé teszi, hogy könnyen hordozható legyen a tartály.
  4. Adagolónyílás a folyamatos préselésért: működés közben is folyamatosan adagolhatók a hozzávalók az adagolónyíláson keresztül.
  5. Kompakt modell a helytakarékosságért: a péptartály beépült a géptestbe, így a készülék kevesebb helyet foglal el és sokkal esztétikusabban néz ki.

A Hurom H200 további előnyei

  1. Több alapanyag az óriási adagolóban: a szélesebb és mélyebb adagolóba több és nagyobb méretű zöldséget és gyümölcsöt helyezhetünk be egyszerre.
  2. Egyszerű tisztítás: A szűrők speciális kialakítása minimalizálja a rostok felhalmozódását a szűrők réseiben, megkönnyítve és meggyorsítva ezáltal a préselés utáni tisztítást.
  3. Friss és tartalmas levek készítése: nem képződik szinte egyáltalán hab és nem fröccsen ki a zamatos lé a présből.
  4. Minden alkotóeleme BPA mentes anyagból készült.
  5. Egyszerű modell, a könnyű összeszerelhetőségért: az egyszerű forma biztosítja, hogy az óriás adagoló tökéletesen illeszkedjen a géptesthez minden alkalommal.
 

Hasznos tanácsok juice-oláshoz

Citrusfélék (grapefruit, narancs, citrom stb.)

  • Hámozza le a külső héját, és darabokra vágva helyezze bele az adagolótartályba. Előtte távolítsa el a kemény, étkezésre alkalmatlan magokat.

Vastag héjú gyümölcsök (ananász, sárkánygyümölcs, dinnye, görögdinnye, gránátalma, stb.)

  • Hámozza le a külső héjat és vágja fel a gyümölcsöket akkora darabokra, hogy be tudja helyezni az adagoló nyílásba. A nem ehető részeket távolítsa el.

Kemény magvas gyümölcsök (szőlő, alma, őszi- és sárgabarack, szilva, cseresznye, datolyaszilva stb.)

  • A nem ehető, nagy és kemény magvakkal rendelkező gyümölcsöknek és zöldségeknek, mint pl. a barack, távolítsa el a magját. A kemény magok megállíthatják a terméket használat közben, és károsíthatják az alkatrészeket. Ha lehetséges, távolítsa el az almamagot, mivel mérgező lehet.

Puha gyümölcsök (eper, kivi, banán, mangó, alma, körte stb.)

  • Ha puha összetevőket szeretne önmagában használni, a lé összegyűlik a kamra belsejében, és nem préselhető megfelelően.  Kásás, túlérett, puha gyümölcsökhöz nem ajánljuk a készüléket, válasszon friss, ropogós gyümölcsöt a juice készítéshez, illetve adjon hozzá más olyan hozzávalókat, amelyek nem túl lágyak.
 

Teljes élet a Hurom H200 présgéppel

A Hurom technológiával dolgozó gépek az egészségmegőrzés legjobb termékei. A gyártó évtizedes fejlesztésének köszönhetően, piacvezető a juicerek, facsarók piacán. Tapasztalt tény, hogy a juice-ok fogyasztása igazi életminőség javulást eredményezhet.
A vitalitás, energia folyamatos szinten tartása elengedhetetlen a hétköznapokban. A legnagyobb érték és gazdagság maga az egészség. Ennek természetes védelme, ápolása létszükséglet. Az igazi tápanyagokban gazdag, gazdaságos és hosszan friss italok, ételek fogyasztásával életminőséget javítunk.

Tartozékok

  • Tető (óriás adagoló)
  • Csiga
  • Külső szűrő (kétféle)
  • Belső szűrő
  • Géptest
  • Tartály
  • Juice tároló
  • Szárazanyag/pép tároló
  • Kefe
  • Tömőrúd
  • Receptfüzet
  • Magyar használati Útmutató

Hurom H200 – Technikai adatok

Modell: H-200

Feszültség: 220-240 V

Frekvencia: 50/60 Hz

Fogyasztás: 220 W

Méret: 286 mm x 176 mm x 445 mm

Súly: 6,5  kg

Tartályméret: 400 ml

Teljesítmény: 150W

Fordulatszám: 43 fordulat/perc

Üzemidő: max. 30 perc

Kábelhossz: 1,4 m

Garancia: 10 év a motorra és 1 év az egyéb alkatrészekre

Tartozékok: juice szűrő, smoothie szűrő

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Hasonló termékek

Hurom Alpha HZ Gyümölcsprés, ezüst

203.900 Ft
A gyártó összes terméke: Hurom
Cikkszám: 8809069582586
Jelenleg nem kapható

Hurom H320N Premium Slow Juicer, matt fehér

219.900 Ft
A gyártó összes terméke: Hurom
Cikkszám: 8809686401062
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Hurom H320N Premium Slow Juicer, matt fekete

219.900 Ft
A gyártó összes terméke: Hurom
Cikkszám: 8809686401055
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Hurom H320N Premium Slow Juicer, sötétzöld

219.900 Ft
A gyártó összes terméke: Hurom
Cikkszám: 8809686401048
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Hurom H320N Premium Slow Juicer, titánszürke

219.900 Ft
A gyártó összes terméke: Hurom
Cikkszám: 8809686401079
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Vitamix Explorian 310 professzionális turmixgép, fekete

199.900 Ft
A gyártó összes terméke: Hurom
Cikkszám: explorian_fekete
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Hurom H300 Smart Slow Juicer , fehér

193.900 Ft
A gyártó összes terméke: Hurom
Cikkszám: 8809686400379
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Hurom H300 Smart Slow Juicer, fekete

193.900 Ft
A gyártó összes terméke: Hurom
Cikkszám: 8809686400362
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)