Termék Kategóriák


Flavon Kids növényi színanyag koncentrátum
-11%

Flavon Kids növényi színanyag koncentrátum

Gyártó: Flavon
Cikkszám: 599988194904y

Lemondások nélkül egy kevés odafigyeléssel sokat tehetünk országunkért és azokért,akik magyar munkaerővel itthon állítanak elő termékeket Nekünk.

Akciós ár:9,790 Ft.-
Eredeti ár:10,980 Ft.-
Megtakarítás!11%
-+

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

A Flavon max termékcsalád második tagja 2005. évében jelent meg a piacon, mely közkedvelt termékünk a gyermekek, valamint a várandós és szoptatós édesanyák körében.

A természetes eredetű antioxidánsok minden korosztály számára fontosak a kiegyensúlyozott és változatos étrend megteremtéséhez. Egy fejlődésben lévő szervezet számára kiemelt fontosságú a vitaminok és ásványi anyagok megfelelő mennyiségű bevitele. A Flavon kids tartalmaz sok, a gyermekek fejlődése szempontjából nélkülözhetetlen színanyagokat, vitaminokat, ásványi és egyéb anyagokat.

Zöldségekre és gyümölcsökre mindannyiunknak szüksége van, így a gyerekeknek is. A gyermekek esetén kiemelt fontosságú a termék kellemes íze, illata és állaga, hiszen ezt általában könnyen elfogadják az édesanyától.

A várandós és szoptatós édesanyáknak szintén kiemelt figyelmet kell szentelniük étkezéseikre, hiszen ez nagymértékben befolyásolja gyermekük egészségét és megfelelő fejlődését.

Tartósítószert nem tartalmaz!

OÉTI notifikációs szám: 1109/2006

Fogyasztás

A Flavon kids óriási előnye, hogy finom. Kiemelten fontos volt számunkra, hogy a termék kellemes ízzel, illattal és állaggal rendelkezzen, hiszen ezt könnyebben elfogadják a gyermekek a mamától, mint a különféle tablettákat vagy kapszulákat.

Napi 2 alkalommal (lehetőleg étkezés előtt) 1 adagolókanálnyit kell elszopogatni belőle. Kisgyermekeknél a napi mennyiséget igazítsuk a gyermek igényeihez. Az adagolókanalakat termékeinkhez csomagoljuk.

A Flavon kids dobozán és a honlapunkon is megtalálható táblázat segítségével információt szerezhet a napi ajánlott mennyiség, azaz 2 adagolókanálnyi Flavon kids tápértékéről.

Kinek Ajánljuk?

Fogyasztása minden kicsi és nagyobbacska gyermek számára ajánlott, hiszen elsődleges szerepe a napi gyümölcsbevitel emelése, fokozása. Kisgyermekek esetében a termék használatát legkorábban a szoptatás abbahagyását követően akkortól javasoljuk, amikor a gyermek már fogyaszt gyümölcsöket és vegyes étrenden van.

Ezen kívül azoknak a tudatos várandós és szoptatós édesanyáknak is javasoljuk termékünk fogyasztását, akik úgy érzik, hogy ezáltal hozzájárulhatnak étrendjük változatosabbá tételéhez.

A fentieken túl természetesen bárki más is fogyaszthatja termékeinket, aki ezen kellemes íz segítségével kívánja szervezetét támogatni.

- mert a gyermekek nagy többsége nem fogyaszt naponta megfelelő mennyiségű gyümölcsöt és zöldséget,
- a termék a fejlődő szervezet számára szükséges anyagokat tartalmaz,
- nem tartalmaz tartósítószert,
- az egyedülálló eljárásnak köszönhetően a felhasznált gyümölcsök hatóanyagtartalmának jelentős része a termékbe kerül.

Összetevők

A felhasznált gyümölcsöket a legfrissebb tudományos kutatások alapján válogattuk össze. A koncentrátum tartalmaz egy külön gyermekeknek kifejlesztett vitaminsort, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B12-, C-, H-vitamin, valamint folsavat is, mely nélkülözhetetlen a várandós és a szoptatós kismamák számára. A termék gyártásánál természetes anyagokat használunk fel.

 

 

 

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Utoljára megtekintett termékek:


Biosziget Webáruház Kft. © 2010-2017