Leírás és Paraméterek
A bodorrózsa, és a belőle készült Cistus incanus termékek erős vírusölő és antibakteriális hatással rendelkeznek. Jó tapasztalatok vannak minden olyan esetben, amelyben az immunrendszer erősítése a cél. Vagyis influenza, megfázás esetén, nagyobb betegségből való gyógyulás támogatására, emésztő- és bélrendszeri gyulladásoknál, időskori legyengült szervezetnek. Akár kismamák is fogyaszthatják, jelenleg nincs ellenjavallata. Jó lehet ekcémára, kiütésekre ecsetelni, vagy a Cistus Incanus Spray-vel kezelni, illetve a bőr egyéb immunhiányos problémáira, pl. sömörök kezelésének kiegészítéseként. Fertőtlenítő hatása miatt hasmenés esetén is érdemes lehet kipróbálni.
Minek köszönheti a bodorrózsa kiemelkedő hatékonyságát:
Az eddigi analitikai eredmények 733 kémiai összetevőt azonosítottak benne, köztük 397 terpént, 162 fenilpropanoidot, 24 szénhidrogént, 35 zsírsavat, 36 karbonilvegyületet, valamint 18 fitohormont.
Ami kiemelkedik ezek közül, az a magas cserzőanyag tartalmának köszönhető számottevő polifenol tartalom, amely megakadályozhatja a vírusok bejutását a sejtekbe, ezzel gátolva azok szaporodását és elterjedését a szervezetben.
A bodorrózsa ezáltal elsősorban felső légúti megbetegedésekben használva lehet igazán hatékony, egyaránt eredményes lehet a vírusos, bakterális és gombás eredetű betegségekben, támogatja a szervezetet az elhúzódó, szövődményekkel járó fertőzések esetén, gyulladás fennállásakor pedig védi a sejteket és szöveteket a károsodástól.
A bodorrózsa antioxidánsok tekintetében megelőzi a zöld teát és a citromlevet is, így eredményesen csökkentheti a szabadgyökök okozta károkat, meggátolhatja a káros folyamatok beindulását, vagy hozzájuk kötődve stabilizálhatja őket. Hatékonyan támogatja az emberi szervezet ellenálló-képességét, a sejtek anyagcsere-folyamatait, a szív- és érrendszer egészséges működését is.
Immunrendszer erősítése céljából napi 2-3 csésze fogyasztása javasolt. 1999-ben elnyerte " Európa gyógynövénye" címet .
Alkalmazása: 3 dl forrásban lévő vízzel leforrázunk 1 tk.levelet, majd 5-8 perc elteltével leszűrjük.Finom aromás íze van.
Leírás
A bodorrózsa, és a belőle készült Cistus incanus termékek erős vírusölő és antibakteriális hatással rendelkeznek. Jó tapasztalatok vannak minden olyan esetben, amelyben az immunrendszer erősítése a cél. Vagyis influenza, megfázás esetén, nagyobb betegségből való gyógyulás támogatására, emésztő- és bélrendszeri gyulladásoknál, időskori legyengült szervezetnek. Akár kismamák is fogyaszthatják, jelenleg nincs ellenjavallata. Jó lehet ekcémára, kiütésekre ecsetelni, vagy a Cistus Incanus Spray-vel kezelni, illetve a bőr egyéb immunhiányos problémáira, pl. sömörök kezelésének kiegészítéseként. Fertőtlenítő hatása miatt hasmenés esetén is érdemes lehet kipróbálni.
Minek köszönheti a bodorrózsa kiemelkedő hatékonyságát:
Az eddigi analitikai eredmények 733 kémiai összetevőt azonosítottak benne, köztük 397 terpént, 162 fenilpropanoidot, 24 szénhidrogént, 35 zsírsavat, 36 karbonilvegyületet, valamint 18 fitohormont.
Ami kiemelkedik ezek közül, az a magas cserzőanyag tartalmának köszönhető számottevő polifenol tartalom, amely megakadályozhatja a vírusok bejutását a sejtekbe, ezzel gátolva azok szaporodását és elterjedését a szervezetben.
A bodorrózsa ezáltal elsősorban felső légúti megbetegedésekben használva lehet igazán hatékony, egyaránt eredményes lehet a vírusos, bakterális és gombás eredetű betegségekben, támogatja a szervezetet az elhúzódó, szövődményekkel járó fertőzések esetén, gyulladás fennállásakor pedig védi a sejteket és szöveteket a károsodástól.
A bodorrózsa antioxidánsok tekintetében megelőzi a zöld teát és a citromlevet is, így eredményesen csökkentheti a szabadgyökök okozta károkat, meggátolhatja a káros folyamatok beindulását, vagy hozzájuk kötődve stabilizálhatja őket. Hatékonyan támogatja az emberi szervezet ellenálló-képességét, a sejtek anyagcsere-folyamatait, a szív- és érrendszer egészséges működését is.
Immunrendszer erősítése céljából napi 2-3 csésze fogyasztása javasolt. 1999-ben elnyerte " Európa gyógynövénye" címet .
Alkalmazása: 3 dl forrásban lévő vízzel leforrázunk 1 tk.levelet, majd 5-8 perc elteltével leszűrjük.Finom aromás íze van.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.