Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Eyeceutical szemödémára és szem alatti táskákra, 15 ml

Ár:
4.995 Ft
Cikkszám: 7640119232225
A gyártó összes terméke: Fytofontana Cosmeceuticals
Raktárkészlet: 1 db raktáron
Menny.:db

Leírás

Eyeceutical biotechnológiai szérum szemödémára és szem alatti táskákra

A Botoceutical szérum szemkörnyéki táskák és ödémák ápolására javasolt. Egy speciális hatóanyagot - tetrapeptidet - tartalmaz, amely elősegíti a szem alatti táskák visszahúzódását, és láthatóan csökkenti a víztől megduzzadt szemhéjat. Klinikai tesztek kimutatták a tetrapeptid hatékonyságát az arcbőr kisimulásában és a duzzadás csökkentésében.
Az alkalmazás előnye, hogy a látható eredmény műtéti beavatkozás nélkül érhető el. Hatása bizonyított és klinikai tesztekkel alátámasztott. A tesztelt személyek 95%-nál - 60 napon keresztül naponta kétszeri használat során - a szem alatti táskák láthatóan csökkentek. Az első javulás már 15 nap után volt látható. A szérum nők és férfiak esetében egyaránt hatásos.

10 ml

A plasztikai műtét kellemes alternativája

  • az ödémák megszüntetését elősegitő hatóanyag láthatóan csökkenti a megduzzadt szemhéjat és elősegiti a szem alatti táskák visszahúzódását, helyetessiti a plasztikai műtétet
  • az ödémák és a szem alatti táskák eltávolitását
  • speciális tetrapeptidet tartalmaz, melynek bőrkisimitó, hidratáló és a bőr rugalmasságát növelő hatása bizonyitott
  • 60 napon keresztül napi kétszeri használat során a tesztelt emberek 95%- nál a szem alatti táskák láthatóan csökkentek, az első javulás már 15 nap után látható
  • ujjal vigye fel az érintett bőrfelületre, majd kenje a szem belsejétől kifelé haladva

Jellemzés:

A Botoceutical szérum szemkörnyéki táskák és ödémák ápolására javasolt. Egy speciális hatóanyagot - tetrapeptidet - tartalmaz, amely elősegíti a szem alatti táskák visszahúzódását, és láthatóan csökkenti a víztől megduzzadt szemhéjat.
Klinikai tesztek kimutatták a tetrapeptid hatékonyságát az arcbőr kisimulásában és a duzzadás csökkentésében.
Az ödémák és a szem alatti táskák eltüntetésére, felszívódására irányuló alap-biokémiai folyamatok kutatása egy új, különleges peptid alapú anyag felfedezéséhez vezetett. Egy olyan speciális szérumot fejlesztettek ki, amely alkalmazása teljesen biztonságos és eredménye igen hatásos. 
Az alkalmazás előnye, hogy a látható eredmény műtéti beavatkozás nélkül érhető el. Hatása bizonyított és klinikai tesztekkel alátámasztott. A tesztelt személyek 95%-nál - 60napon keresztül naponta kétszeri használat során - a szem alatti táskák láthatóan csökkentek. Az első javulás már 15 nap után volt látható. A szérum nők és férfiak esetében egyaránt hatásos. 
A szérum által a szemkörnyéki táskák és ödémák láthatóan csökkennek. A felsorolt pozitív hatásai miatt a bőrápoló termékek legmagasabb – kosmeceutical – kategóriájába sorolható.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: saját