Leírás és Paraméterek
Egészséges nassolnivaló az egész családnak! Kiváló választás családi, vagy baráti összejöveteleken, akár társasjátékozás, utazás közben is.
A cirok (sorghum) egy hazánkban táplálkozási célra hagyományosan ritkán felhasznált gabonanövény magas tápértékkel és fehérje-tartalommal.
A popcirok egy újszerű mégis hagyományos csemege, amelyet gluténérzékenyek is fogyaszthatnak!
Felhasználási javaslat: Reggelire tejjel, vagy csemegeként magában ajánljuk!
Összetevők: puffasztott cirok
Gluténmentes, vegán termék
A cirok élettani hatásai:
A cirok az egészségtudatos konyha egyik meghatározó alapanyaga lehet, és nem csak azért, mert gluténmentes. A világ ötödik leggyakrabban termesztett, ősi gabonája.
Igen gazdag élelmi rostokban, fehérjében és vasban, valamint antioxidánsokban, melyek közül kiemelkedő E-vitamintartalma. Keményítő- és fehérjetartalmát a szervezet lassabban dolgozza fel (lassabban szívódik fel), tehát kevésbé terheli meg szervezetünket, így fogyókúrázók is beiktathatják étrendjükbe a szénhidrát tartalmát figyelembe véve.
Könnyen emészthető, glikémiás indexe 48. Magas, vízben oldódó rosttartalma segít eltávolítani a letapadt salakot a belekből, ezért fogyasztása böjtöléskor is ajánlott.
Megerősödhetnek tőle a kisgyerekek, és várandós anyukáknak is gyakran ajánlják. Idegrendszeri problémák esetén ajánlott, állítólag lassítja az öregedést. Erősíti az immunrendszert, hiszen tele van ásványi anyagokkal. Megszépíti hajunkat és megerősíti a körmünket is. A fogak erősebbek lesznek tőle, a zománcra is jótékony hatással van.
Leírás
Egészséges nassolnivaló az egész családnak! Kiváló választás családi, vagy baráti összejöveteleken, akár társasjátékozás, utazás közben is.
A cirok (sorghum) egy hazánkban táplálkozási célra hagyományosan ritkán felhasznált gabonanövény magas tápértékkel és fehérje-tartalommal.
A popcirok egy újszerű mégis hagyományos csemege, amelyet gluténérzékenyek is fogyaszthatnak!
Felhasználási javaslat: Reggelire tejjel, vagy csemegeként magában ajánljuk!
Összetevők: puffasztott cirok
Gluténmentes, vegán termék
A cirok élettani hatásai:
A cirok az egészségtudatos konyha egyik meghatározó alapanyaga lehet, és nem csak azért, mert gluténmentes. A világ ötödik leggyakrabban termesztett, ősi gabonája.
Igen gazdag élelmi rostokban, fehérjében és vasban, valamint antioxidánsokban, melyek közül kiemelkedő E-vitamintartalma. Keményítő- és fehérjetartalmát a szervezet lassabban dolgozza fel (lassabban szívódik fel), tehát kevésbé terheli meg szervezetünket, így fogyókúrázók is beiktathatják étrendjükbe a szénhidrát tartalmát figyelembe véve.
Könnyen emészthető, glikémiás indexe 48. Magas, vízben oldódó rosttartalma segít eltávolítani a letapadt salakot a belekből, ezért fogyasztása böjtöléskor is ajánlott.
Megerősödhetnek tőle a kisgyerekek, és várandós anyukáknak is gyakran ajánlják. Idegrendszeri problémák esetén ajánlott, állítólag lassítja az öregedést. Erősíti az immunrendszert, hiszen tele van ásványi anyagokkal. Megszépíti hajunkat és megerősíti a körmünket is. A fogak erősebbek lesznek tőle, a zománcra is jótékony hatással van.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.