Termék Kategóriák


Aby Bio Linom lencsíra olaj, 100 ml
-30%

Aby Bio Linom lencsíra olaj, 100 ml

Gyártó: Aby Perfect Day
Cikkszám: 5999082303992

Készleten: 0 db,
Várható beszerzési idő 2-3 munkanap

Akciós ár:1,230 Ft.-
Eredeti ár:1,750 Ft.-
Megtakarítás!30%
-+

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

A bio Linom lencsíra olajat olyan lenmagból sajtolják, amelyről eltávolítják a nyálkaanyagot, sterilizálják, majd csíráztatják és megszárítják. A csíráztatott bio lenmagok hidegen sajtolásával nyerik a bio Linom olajat. A csíráztatott, nyálkátlanított bio lenmagból nyert olaj nagy mennyiségű, a csírázás hatására megnövekvő antioxidánst tartalmaz és mentes a kence íztől. A bio Linom lencsíra olaj 52 % Omega3 zsírsavat (ALA) tartalmaz.

Fogyasztási javaslat: Napi 1-2 kávéskanál fogyasztása javasolt.

100ml bio Linom lencsíra olaj 50 napra elegendő!

A napi fogyasztásra javasolt mennyiség Omega-3 zsírsavban kifejezve 500-1000mg, ami 2 ml bio Linom lencsíraolajban megtalálható.

Összetétel: csíráztatott, nyálkátlanított bio lenmag hidegen sajtolásával előállított növényi olaj.

Minőségét megőrzi 12 hónap

A bio Linom olaj koncentrált ALA (Omega-3 zsírsav) tartalma hozzájárul a vér összes és LDL koleszterinszintjének normál értéken tartásához, a gyermekek koncentráló- és problémamegoldó képességének javulásához. A csírázás során megnövekedett természetes E-vitamin tartalma antioxidánsként erősíti az omega-3 hatását. A bio Linom lencsíra olajat nyálkátlanított és csíráztatott lenmagból hidegen sajtolják. A csírázás hatására a magban az antioxidáns hatású E-vitamin mennyisége megnövekszik, ezért a lencsíraolaj nehezebben avasodik. A csírázás során a lenmagban található zsírok triacilglicerin (TAG) nagy része átalakul a szervezet számára könnyebben emészthető diacilglicerinné (DAG-olajok). A DAG olajok könnyen emészthetőek és nem épülnek be a zsírsejtekbe. A jó minőségű halolaj kitűnő forrása lehet az EPA és DHA többszörösen telítetlen zsírsavaknak és ennek révén a szervezet közvetlenül juthat ezekhez a vegyületekhez. Azonban folyamatos fogyasztása halszag kialakulásához vezet. Ezért néhány gyógyászati hasznosítástól eltekintve nincs szükség az EPA és DHA közvetlen fogyasztására, mivel a szervezet mindkettőt a szükséges mennyiségben szintetizálja az alpha-linolénsavból (ALA), ha a szervezetben az rendelkezésre áll. A bio Linom lencsíra olaj nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot, kizárólag természetes alapanyagból, csíráztatott bio lenmagból készül. A LINOM olajat BIO minősítésű lenmagból gyártják.

Ellenőrizte a Biokontroll Hungária Kht. HU-ÖKO-01

Kiszereles
db 1
ml 100

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Kapcsolodó termék(ek)

Utoljára megtekintett termékek:


Biosziget Webáruház Kft. © 2010-2018