Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Benlian Gluténmentes Puff. Kukorica édes Chilis 50 g

Ár:
224 Ft
Cikkszám: 8606018700493
A gyártó összes terméke: Benlian
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 2-3 m.nap)
Menny.:db

Leírás

A könnyed, ropogós, gluténmentes  puffasztott kukorica szelet édes chilivel ízesítve tökéletes alap a legkülönfélébb feltétekhez. Ideális vegán rágcsálnivaló.

Összetevők:

kukorica 81%, napraforgó olaj, természetes aroma 5% - édes chili (só, tejcukor (laktóz), ízfokozó (nátrium-glutamát, dinátrium-guanilát), dextróz, hagyma, bors, fokhagyma, étkezési sav: citromsav, növényi olaj (kókusz, pálma), csomagoló gáz (szilícium-dioxid), savanyúságot szabályozó anyag (A kálium a makroelemek közé tartozik, vagyis olyan ásványi anyag, amelyre a szervezetnek naponta több száz milligrammos vagy grammos mennyiségben van szüksége. Milyen szerepe van a káliumnak szervezetünk működésében? Az emberi szervezet átlagosan 150 g káliumot tartalmaz, a szükséges napi bevitel mennyisége 2-3 gramm. A kálium alapvető szerepet játszik a sejtek megfelelő működésének biztosításában.
A kálium csökkent mennyiségének általános tünetei az étvágytalanság, émelygés, hányinger.

" style="color: rgb(149, 194, 52); cursor: pointer;">kalcium
-foszfát), zöldségek, színezék (paparika kivonat, kapszantin)), A tiszta, szennyeződésmentes só fejleszti az agyi funkciókat.

A természetben a sóban csak a természetben előforduló kalcium, Kálium és Magnézium található meg. Sóra pedig szüksége van a szervezetünknek, hiszen nélküle nem tudna tökéletesen működni. Ugyanígy szükség van a kalcium, Kálium és Magnézium természetes arányára is, hogy testünk felszívhassa és optimálisan hasznosíthassa ezeket az anyagokat.

A himalája só egy egészséges alternatíva, melynek egyik igen nagy előnye, hogy lúgos hatással bír. A rengeteg savasító étel fogyasztása mellett sokszor nehéz megfelelő mennyiségű lúgosító ételt (zöldségeket főleg) fogyasztani, ennek tükrében nem mindegy, hogy például a főzéshez milyen sót használsz. Az eredeti himalája só pozitív hatásait pedig számos kutatás alátámasztja.

A himalája só egyfajta feldolgozatlan só, ami rengeteg nyomelemet tartalmaz, melyekre a szervezetnek szüksége van a megfelelő biokémiai működéshez. A só gyakran pirosas vagy rózsaszínű, egyes kristályok pedig áttetszőek vagy fehérek. A himalája sót–az asztali sóhoz hasonlóan-gyakran használják főzéshez,  de különböző fürdőkbe is beleteszik, hogy abban feloldódva fejtse ki a gyógyhatását.

A “Himalaya só” többmillió éves napfényt és energiát tárol magában. Az őstengerek kiszáradásakor keletkezett, több, mint 220 millió évvel ezelőtt. A Himalaya hegység rendkívüli nyomásviszonyai következtében a sót alkotó ásványi anyagok egyenleges, kristályos struktúrákba rendeződtek, melynek bioenergetikailag igen kedvező a hatása. A hegység kiemelkedésével a sóréteg a földfelszín közelébe került, így napjainkban körülbelül 400-600 méter mélységben található, a mai káros környezeti hatásoktól védetten, abszolút természetes formában.

Bányászata kézzel történik, így mentes minden ipari beavatkozástól. Még a bányászat után után is kézzel törik kisebb darabokra, megtisztítják, és a napon szárítják.

Egészséges táplálkozás és megfelelő lúgosító étrend esetén az ember igyekszik a megfelelő ásványi eredetű nyomelemeket pótolni. Ebben a himalája só nagy segítséget nyújt, mivel az egyetlen lúgosító só és csaknem az összes szükséges anyagot magában foglalja, ami az élethez szükséges: 84 féle ásványi anyagot tartalmaz!

" style="color: rgb(149, 194, 52); cursor: pointer;">himalája
 só 2% Allergének: Szója, Laktóz


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!