*

Termék Kategóriák


Almacabio ÖKO mosogatógép tabletta, 25 db
-10%

Almacabio ÖKO mosogatógép tabletta, 25 db

Gyártó: Almacabio
Cikkszám: 8018229121392

Várható szállítási idő 2-3 nap
Akciós ár:2,680 Ft.-
Eredeti ár:2,980 Ft.-
Megtakarítás!10%
-+

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Almacabio ÖKO mosogatógép tabletta, 25 db

Almacabio környezetkímélő mosogatógép tabletta
Természetes, csak növényi alapanyagokból származó, könnyen és gyorsan, biológiai úton lebomló felületaktív anyagokat tartalmazó öko tisztítószer. Kíméli az edényeket és a mosogatógépet is.

A termék használati értéke ugyanolyan, vagy jobb, mint a hozzá hasonló nem öko tisztítószereké. A csomagolása újrahasznosított anyagokból készül.

Használati utasítás: tegyen 1 tablettát a mosogatógép mosószer tartályába, vagy közvetlenül a gépbe az edények közé. A terméket használja együtt az Almacabio mosogatógép öblítővel és az Almacabio mosogatógép sóval.

Összetevők: Nem tartalmaz foszfátot és állati eredetű összetevőket. Érzékeny bőrűek és allergiások is használhatják.

Rendkívül óvatosan nyissa ki a csomagolást és kezelje a terméket. Védőkesztyű használata ajánlott. Kerülje a bőrrel és szemmel való érintkezést. Szemizgató hatású. Szembe kerüléskor azonnal bő vízzel ki kell mosni és szemorvoshoz kell fordulni. Lenyelés esetén azonnal forduljon orvoshoz és mutassa meg neki a csomagolást. Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó. A csomagolást mindig gondosan visszazárva, száraz, hűvös helyen tárolandó. Éghető anyagoktól távol tartandó.

Kiszereles
db 25

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Utoljára megtekintett termékek:


Biosziget Webáruház Kft. © 2010-2018