Termék Kategóriák


Active GTC nőknek - akció, lejárat: 2017.08.31.
-40%

Active GTC nőknek - akció, lejárat: 2017.08.31.

Gyártó: Biogenic
Cikkszám: gtcnoi
Akciós ár:8,815 Ft.-
Eredeti ár:14,615 Ft.-
Megtakarítás!40%
-+

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Hivatalos igazolással hosszabbított lejárati idejű termék! Lejárat: 2017. 08. 31.

Active GTC

A fittség és az egészséges zsír-izom arány forrása

Az életkor előrehaladtával változatlan életvitel mellett egyre erőteljesebbé válik az izmok mennyiségének és erejének a leépülése és a zsírszövet térnyerése (sarcopenia). Ha nem is változik nagy mértékben az alakunk, megfigyelhető, hogy a testösszetételben megnő a zsírszövet aránya az izomzathoz képest. A 60-70 évesek 20%-át, a 75 év felettiek több mint 50%-át érinti a jelenség, ami azonban már évtizedekkel korábban elkezdődik, ezért minél hamarabb érdemes tenni ellene.

Ha érzi, hogy évről évre egyre könnyebben szed fel plusz kilókat, és egyre nehezebben adja le azokat, ha megfigyelte már, hogy idővel egyre kevésbé izmos, tónusos a teste, ha azt tapasztalja, hogy fogytán az energiája és az életereje, valószínűleg Ön is sarcopeniától szenved. Állítsa meg minél hamarabb a romló folyamatokat! A sarcopeniát rendszeres testmozgással tudja ellensúlyozni. A testmozgás hatására a szervezetben aktiválódik egy enzim, az AMPk, ami az egyik legfőbb anyagcsere-szabályozó. Ez a szervezetet mozgás során olyan „üzemmódba” állítja át, ahol javul az inzulin szenzitivitás, javul a vér koleszterinszintje, a szervezet oxigénellátottsága, csökken a zsírszövet mennyisége, miközben szinten marad vagy nő az izomtömeg. Ez az az állapot, ahol visszafordul a leépülési folyamat, és az lenne a cél, hogy minél többet tartózkodjon a szervezet ebben a stádiumban.

Nem mindenkinek van azonban lehetősége a rendszeres mozgásra. Számukra is van megoldás:

Active GTC

Létezik egy készítmény, ami ritka és különleges összetevőinek köszönhetően pontosan ugyanolyan üzemmódba állítja a szervezetet, mintha az aktív testmozgást végezne, mivel ugyanazt az enzimet aktiválja. Ezáltal az Activ GTC segítséget nyújt Önnek, hogy egészséges módon kontrollálhassa testsúlyát, és egészséges testzsír-izom arányt tartson fent, akár anélkül, hogy rendszeresen mozogna. Ezen kívül pedig többféle módon támogatja az egészségét, immunrendszerét és teljesítőképességét.

Fő összetevői

Gynostemma Penthaphyllum

Ázsiai gyógynövény, a kínai népi orvoslás a halhatatlanság növényének is nevezi. Rendkívül magas szaponin tartalmának köszönhetően igen kedvező élettani hatásai vannak: antioxidáns, szabályozza a vérnyomást, jótékony hatással van a szívre és az érrendszerre, vércukorszint csökkentő és koleszterincsökkentő. Mindemellett fokozza a fittséget, csökkenti a zsírtömeget, ezáltal a testtömeget, és jótékony anyagcsere folyamatokat indít el a szervezetben.

Görögszéna

A görögszéna magjának kivonata, a testofen sejtszinten hat, a humán kísérletek szerint csökkenti a testzsír mennyiségét és növeli az aktív izomtömeget. Pozitív hatással van a teljesítményre, az erőnlétre, az energiára, az állóképességre valamint a libidóra. Csökkenti a koleszterinszintet és enyhíti a puffadást.

Capsiate

A capsiate a paprika egyik vegyülete. Igen hasonlít a sokak által kedvelt kapszaicinhez, azzal a különbséggel, hogy nem csíp. Megváltoztatja a sejtek mitokondriumának struktúráját, megemeli a testhőmérsékletet, hatására felgyorsul a zsíranyagcsere és a szervezet saját anyagcseréje, akár 15%-kal is nőhet a kalóriaégetés.

E három fantasztikus növény együtt anti-aging hatással bír a szervezetére, jelentősen képes javítani fittségét, teljesítményét, csökkenti a testzsír mértékét és segítségére lesz abban, hogy sikeresen vegye fel a küzdelmet a sarcopenia ellen, és megőrizhesse fiatalos fizikumát.

E három vegyületet önmagában is előszeretettel alkalmazzák a távolkeleten, együtt, egy kapszulában azonban olyan kombinációt alkotnak, amik tökéletesen kiegészítik és felerősítik egymás hatását, elősegítve:

-       A testzsír csökkenést

-       A fokozódó izomerőt, fittséget

-       A javuló inzulin érzékenységet

-       A csökkenő koleszterin szintet

-       A javuló diabéteszt

-       A szív védelmét

-       Több energiát, javuló libidót és szexuális teljesítményt

Férfiak és nők számára különböző összetételű kapszulák kaphatóak. A fenti 3 fő összetevő mindkét nem kapszulájában benne van, ám ezek egy-egy, az adott nem számára leginkább hasznos növényi kivonattal lettek kiegészítve, amelyek főként az életerőre és a szexuális aktivitásra vannak jó hatással.

Nők számára - Maca gyökér

 

Tradicionális vágyfokozó. A Maca gyökeret 2000 éve ismerjük, az inka harcosok asszonyai a fogamzó képességük fenntartása érdekében fogyasztották, valamint amiatt, mert szignifikánsan csökkenti a menopauza tüneteinek súlyosságát.

Adagolás:Az Active GTC doboza 90 darab kapszulát tartalmaz, ami 30 napi adagnak felel meg. A napi ajánlott mennyiség az összetevőkből három kapszulában fért el, mivel a tisztán természetes összetevők a legnagyobb hatásfok elérése érdekében apróra őrölve kerültek a kapszulákba.

Az első kapszula tartalma (jele: A) a férfi és a női változatnál eltér, a második két kapszula tartalma megegyezik (jele: B).

„A” kapszula tartalma: Gynostemma Pentaphyllum kivonat (Activ AMP), Maca kivonat (nőknél) – Ginseng kivonat (férfiaknál).

„B” kapszula tartalma: paprika kivonat, görögszéna kivonat

Az „A” kapszulát reggel éhgyomorra, a „B” kapszulát délben és este étkezés közben vegyük be.

Javasolt kúra időtartama: A kívánatos enzimszint változás eléréséhez minimum 3 hónap folyamatos szedés szükséges. A természetes gyógynövényi alkotók nem drasztikusan, hanem fokozatosan és biztosan fejtik ki hatásukat. Erős testalkat esetén az első hónapot követően dupla adag is szedhető az aktívabb hatás érdekében. A szedés időtartama a kívánt hatás eléréséig javasolt, felső időkorlát nincs. Diétás étrend jelentősen segíti a hatás felépülését.

Az Active GTC egyik fő előnye, hogy a fenti összetevők mind természetes növényi kivonatok, nem mesterségesen előállított vegyületek.

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Utóljára megtekintett termékek:


Biosziget Webáruház Kft. © 2010-2017