Xilovit xilit természetes édesítőszer, 5000 g


Xilovit - természetes növényi alapú édesítőszer (100% xilit) Összetevők: xilit (xylitol) A xilit egy természetes édesítős zer, egy édes kristályos szénhidrát, amely a természetben szinte minden zöldségben és gyümölcsben előfordul. Szervezetünk ezenkívül napi 5-10 gramm xilitet termel. A xilit egy cukoralkohol, amely minimális hatással van a vércukorszintre (glikémiás index: 7). Cukorbetegek fogyaszthatják. Részletes cikk a xilit jótékony hatásairól: Xilit, xilitol Felhasználás: Mivel a xilit a cukorhoz hasonlóan viselkedik, oldódik, keveredik, ezért sok esetben felcserélhető azzal. A xilit tökéletesen helyettesíti a cukrot főzésnél, sütésnél, desszertek és meleg italok készítésénél, illetve ízletes édesítője gyümölcsöknek és gabonaféléknek. Nem nyújt táptalajt a gombáknak, így nem alkalmas élesztővel készült ételek, tészták készítéséhez. Nem karamellizálódik. Miért különleges a 100%-ban tiszta xilit édesítő? Tiszta, édes ízű. A xilit természetes anyag, természetes módon feldolgozott, adalékanyagoktól mentes. A kereskedelmi forgalomban kapható xilit kukoricacsutkából származik. Nem génkezelt kukoricából készült. Nem tartalmaz kukoricafehérjét vagy más, kukoricában található allergén anyagokat, mert nem a kukoricaszemből készül. Hogyan készítik a xilitet? A kukoricacsutka rostjaiból almasav segítségével, illetve különböző baktériumkultúrák fermentálásával xilitet nyernek, amit szárítanak és őrölnek. Napi használata biztonságos. A xilit korlátlanul fogyasztható, azonban rövid alkalmazkodási időt igényel, mert érzékenyebbekre hashajtóként hathat, így kezdetben fokozatos mennyiségnövelés javasolt. Érzékenyebb gyomrúaknál 4-6 hetes hozzászoktatási időszak javasolt, kisebb mennyiséggel kezdve (napi egy kiskanál). Energiatartalma 240 kcal. A xilit lassan szívódik fel és alakul át, ezért erősíti a jóllakottság érzését. Nem tartalmaz semmilyen állati eredetű anyagot, tartósítószert, allergén anyagot, illetve fenil-anilin forrást. Az 5 kg kiszerelés esetén az egy kg-ra vetített ár: 2240 Ft/kg

akciós bio termékekREGISZTRÁCIÓ

ügyfélszolgálat
Terméktanácsadásért:
Munkanapokon 9:00-15:00
06-70/34-27-802

Megrendeléssel kapcsolatban:
06-70/32-45-793

pick pack pont

Szállítási feltételek

Raktárunk elérhetősége, címeEgészség magazin
Meglepetés minden feliratkozónak! részletek
PayU vásárlói tájékoztató

Xilovit xilit természetes édesítőszer, 5000 g
[N10783]

Xilovit xilit természetes édesítőszer, 5000 g
Ára: 10500 Ft
 
db

   
   Szállítási költség
Szállítás
Garancia
Garancia

Xilovit - természetes növényi alapú édesítőszer (100% xilit)

Összetevők: xilit (xylitol)

A xilit egy természetes édesítős zer, egy édes kristályos szénhidrát, amely a természetben szinte minden zöldségben és gyümölcsben előfordul. Szervezetünk ezenkívül napi 5-10 gramm xilitet termel.

A xilit egy cukoralkohol, amely minimális hatással van a vércukorszintre (glikémiás index: 7). Cukorbetegek fogyaszthatják.

Részletes cikk a xilit jótékony hatásairól: Xilit, xilitol

Felhasználás:

Mivel a xilit a cukorhoz hasonlóan viselkedik, oldódik, keveredik, ezért sok esetben felcserélhető azzal. A xilit tökéletesen helyettesíti a cukrot főzésnél, sütésnél, desszertek és meleg italok készítésénél, illetve ízletes édesítője gyümölcsöknek és gabonaféléknek.

Nem nyújt táptalajt a gombáknak, így nem alkalmas élesztővel készült ételek, tészták készítéséhez. Nem karamellizálódik.

Miért különleges a 100%-ban tiszta xilit édesítő?
Tiszta, édes ízű. A xilit természetes anyag, természetes módon feldolgozott, adalékanyagoktól mentes. A kereskedelmi forgalomban kapható xilit kukoricacsutkából származik. Nem génkezelt kukoricából készült. Nem tartalmaz kukoricafehérjét vagy más, kukoricában található allergén anyagokat, mert nem a kukoricaszemből készül.

Hogyan készítik a xilitet? 
A kukoricacsutka rostjaiból almasav segítségével, illetve különböző baktériumkultúrák fermentálásával xilitet nyernek, amit szárítanak és őrölnek.

Napi használata biztonságos. A xilit korlátlanul fogyasztható, azonban rövid alkalmazkodási időt igényel, mert érzékenyebbekre hashajtóként hathat, így kezdetben fokozatos mennyiségnövelés javasolt. Érzékenyebb gyomrúaknál 4-6 hetes hozzászoktatási időszak javasolt, kisebb mennyiséggel kezdve (napi egy kiskanál).

Energiatartalma 240 kcal. A xilit lassan szívódik fel és alakul át, ezért erősíti a jóllakottság érzését. Nem tartalmaz semmilyen állati eredetű anyagot, tartósítószert, allergén anyagot, illetve fenil-anilin forrást.

Az 5 kg kiszerelés esetén az egy kg-ra vetített ár: 2240 Ft/kg

Vélemények, tapasztalatok, fórum: