Fodormenta illóolaj


Fodormenta illóolaj, Aromax A fodormenta (Mentha spicata var. crispata /Bentls./ Mansf.) a borsosmentához hasonló évelő növény, szárai és levelei azonban a borsosmentáéval ellentétben nem antociánosak (nem ibolyás színűek), hanem többnyire sötétzöldek. A virágzó földfeletti részeiből vízgőzdesztillációval előállított illóolaja színtelen, halványsárga vagy olivazöld színű, illata fűszeres-gyógynövényes, mentákra jellemző. A fodormenta olaja antimikrobiális, görcsoldó, szélhajtó, epehajtó, nyákoldó, féreghajtó és külsőleg alkalmazva zsíroldó hatású. Az illóolaj elsősorban emésztésjavító és szájápoló készítmények összetevőjeként, de cellulit elleni készítmények egyik hatóanyagaként is alkalmazható. A kozmetikai iparban szappanok és kölnik illatösszetevőjeként hasznosítják. Az illóolaj nem toxikus, nem irritáló, nem bőrérzékenyítő és nem fototoxikus. Latin név: Mentha spicata Illat: édeskés, mentolos Javasolt alkalmazás:légfrissítésre, arcgőzöléshez zsíros, pattanásos bőrre, reggeli frissítő zuhanyozáshoz, mellépoló masszázsolaj készítéséhezKiszerelés: 10 mlGyártó: Aromax  

akciós bio termékek



REGISZTRÁCIÓ

ügyfélszolgálat

Szállítási feltételek

pick pack pont

Raktárunk elérhetősége, címe



Egészség magazin
Meglepetés minden feliratkozónak! részletek

Fodormenta illóolaj
[5997733311617]

Fodormenta illóolaj
Ára: 925 Ft
db

   Szállítási költség
Szállítás
Garancia
Garancia

Fodormenta illóolaj, Aromax

A fodormenta (Mentha spicata var. crispata /Bentls./ Mansf.) a borsosmentához hasonló évelő növény, szárai és levelei azonban a borsosmentáéval ellentétben nem antociánosak (nem ibolyás színűek), hanem többnyire sötétzöldek. A virágzó földfeletti részeiből vízgőzdesztillációval előállított illóolaja színtelen, halványsárga vagy olivazöld színű, illata fűszeres-gyógynövényes, mentákra jellemző.

A fodormenta olaja antimikrobiális, görcsoldó, szélhajtó, epehajtó, nyákoldó, féreghajtó és külsőleg alkalmazva zsíroldó hatású. Az illóolaj elsősorban emésztésjavító és szájápoló készítmények összetevőjeként, de cellulit elleni készítmények egyik hatóanyagaként is alkalmazható. A kozmetikai iparban szappanok és kölnik illatösszetevőjeként hasznosítják.

Az illóolaj nem toxikus, nem irritáló, nem bőrérzékenyítő és nem fototoxikus.

Latin név: Mentha spicata
Illat: édeskés, mentolos
Javasolt alkalmazás:
légfrissítésre, arcgőzöléshez zsíros, pattanásos bőrre, reggeli frissítő zuhanyozáshoz, mellépoló masszázsolaj készítéséhez
Kiszerelés: 10 ml
Gyártó: Aromax

 

Vélemények, tapasztalatok, fórum: