Aszalt farkasbogyó, lícium, goji bogyó - Grand Vital, 200 g


Goji, farkasbogyó, lícium gyümölcs Raktáron! További részletes információk: FARKASBOGYÓ>>Kiszerelés: 200g Tények a farkasbogyóról: 19 aminosavat (a fehérjék építőkövei) tartalmaz, melyek közül 8 esszenciális, azaz nélkülözhetelen az élethez. 21 nyomelemet tartalmaz, köztük germániumot, amely ritkán fordul elő élelmiszerben és amely rákellenes hatású. Több fehérjét tartalmaz (13%), mint a teljes kiőrlésű gabona. Az antioxidáns karotinoidok egész tárházát tartalmazza, beleértve a béta-karotint is (s jobb forrása annak, mint a sárgarépa!), és a zeaxantint, ami a szemet védi. Minden élelmiszernél több karotinoidot tartalmaz. Még a narancsnál is több C-vitamin található benne. Valamennyi B-vitamin megtalálható benne, amelyek nélkülözhetetlenek a táplálék energiává alakításához. E-vitamint is tartalmaz, ami ritkán fordul elő gyümölcsökben, csak gabonában és magvakban. Béta-szitoszterolt, egy gyulladásgátlót is tartalmaz, amely szintén csökkenti a vér koleszterin szintjét és amelyet szexuális impotencia és prosztata megnagyobbodás kezelésére is használnak. Esszenciális zsírsavakat is tartalmaz, melyek szükségesek a szervezet hormon termeléséhez, és az agy és idegrendszer tökéletes működéséhez. Ciperont is tarlamaz, s ez a szeszkviterpén előnyösen hat a szívre és a vérnyomásra, és kedvezően befolyásolja a menstruációs zavarokat. A méhnyakrák kezelésére is használják. Szolavetivont tartalmaz, amely erőteljes gomba-ölő és baktérium-ölő vegyület. Fizalint tartalmaz, amely hatásos a leukémia főbb típusainak kezelésében. Bebizonyították erről a vegyületről, hogy növeli a lép természetes "killer-sejt" aktivitását, a normál és a tumoros egérben, és rák-ellenes hatása széles spektrumú. A hepatitisz B kezelésében is használják. Betaint tartalmaz, amely a máj kolin termelésében tölt be szerepet, s amely vegyület jótékonyan hat idegesség esetén, javítja a memóriát, gyorsítja az izom-növekedést és védi a májat is. A betain metil csoportjai révén a szervezet enrgia folyamataiban is részt vesz, segít csökkenteni a homocisztein szintet, amely a szív-betegségek elsődleges rizikó faktora. DNS védő hatása is ismert. A Goji bogyó gazdag C-vitamin forrás, 500-szor annyi C-vitamint tartalmaz súly-arányosan, mint a narancs, és többet, mint bármilyen más gyümölcs. Az A-vitaminnak is kiváló forrása, ami nem meglepő, hiszen a bogyó maga is szép vörös színű. Tartalmaz továbbá B1, B2, B6 és E vitamint, melyek köztudottan anti-oxidánsok. A szelénium és a germánium bőséges forrása is, és számos klinikai vizsgálatban, köztük rák-betegek gyógyításában is alkalmazták: a kemoterápiában részesülő rák-betegek esetén máj-védő hatással bír. A távol-keleti medicinában a chi-hiányt korrigálja e két elem, ami azt jelenti, hogy az alacsony energiájú emberek, akik álmatlanságban, szívritmuszavarban, és szorongásban szenvednek, jobban érzik magukat, ha Goji bogyót fogyasztanak. A gyümölcs 18 aminósavat (többet, mint a lépesméz) és 21 féle nyomelemet tartalmaz, valamintlinolén savat, és több béta-karotint, mint a sárgarépa. In vitro tanulmányok azt mutatják, hogy a Goji bogyó többféle rák-sejtet is elpusztít. Feltételezhetően olyan mechanizmussal, hogy meggátolja a rák-sejtek osztódását, amely által csökken azok reproduktív kapacitása. Egy Japánban végzett átfogó tanulmány szerint, a kontroll csoporthoz képest a rákbetegek 58%-ában csökkent a tumor növekedés a Goji bogyót hatására. Egy Mongóliában végzett tanulmány azt mutatta, hogy a Goji bogyót fogyasztó betegeknek jelentősen megnőtt a lymfocita aktivitása, és vérük „megfiatalodott". A Lycium Barbarum (a Goji latin neve) számos legendás egészség-növelő hatását tudományos tanulmányok erősítik meg. Ezek a: immunválaszt fokozó hatáskimerültség ellenes hatássúly-csökkenésszabad gyök gátlás Figyelem! Kínában a himalája lábánál termő farkasbogyó nem egyezik meg a Magyarországon sövénynövényként ismert farkasbogyóval, ördögcérna. (Scopolia carniolica) A Goji gyümölcse az az élelmiszer, amely az ORAC-skálán a legmagasabb, 3472 egységnyi, antioxidáns hatással rendelkezik. Az ORAC-skála az USA mezőgazdasági minisztériuma által standardizált minősítés az élelmiszerek antioxidáns szintjének mérésére. Az ORAC az „Oxygen Radical Absorbance Capacity" (oxigén gyök abszorbancia kapacitás) kifejezés rövidítése, és egysége az ORAC-egység/ 100 g élelmiszer. A termék nem tartalmaz semilyen egészségre káros anyagot!    

akciós bio termékek



REGISZTRÁCIÓ

ügyfélszolgálat
Terméktanácsadásért:
Munkanapokon 9:00-15:00
06-70/34-27-802

Megrendeléssel kapcsolatban:
06-70/32-45-793

pick pack pont

Szállítási feltételek

Raktárunk elérhetősége, címe



Egészség magazin
Meglepetés minden feliratkozónak! részletek
PayU vásárlói tájékoztató

Aszalt farkasbogyó, lícium, goji bogyó - Grand Vital, 200 g
[licium200]

Aszalt farkasbogyó, lícium, goji bogyó - Grand Vital, 200 g
Ára: 1980 Ft 1650 Ft
 
db

   
   Szállítási költség
Szállítás
Garancia
Garancia

Goji, farkasbogyó, lícium gyümölcs

Raktáron!

További részletes információk: FARKASBOGYÓ>>
Kiszerelés: 200g

Tények a farkasbogyóról:

19 aminosavat (a fehérjék építőkövei) tartalmaz, melyek közül 8 esszenciális, azaz nélkülözhetelen az élethez.

21 nyomelemet tartalmaz, köztük germániumot, amely ritkán fordul elő élelmiszerben és amely rákellenes hatású.

Több fehérjét tartalmaz (13%), mint a teljes kiőrlésű gabona.

Az antioxidáns karotinoidok egész tárházát tartalmazza, beleértve a béta-karotint is (s jobb forrása annak, mint a sárgarépa!), és a zeaxantint, ami a szemet védi. Minden élelmiszernél több karotinoidot tartalmaz.

Még a narancsnál is több C-vitamin található benne.

Valamennyi B-vitamin megtalálható benne, amelyek nélkülözhetetlenek a táplálék energiává alakításához.

E-vitamint is tartalmaz, ami ritkán fordul elő gyümölcsökben, csak gabonában és magvakban.

Béta-szitoszterolt, egy gyulladásgátlót is tartalmaz, amely szintén csökkenti a vér koleszterin szintjét és amelyet szexuális impotencia és prosztata megnagyobbodás kezelésére is használnak.

Esszenciális zsírsavakat is tartalmaz, melyek szükségesek a szervezet hormon termeléséhez, és az agy és idegrendszer tökéletes működéséhez.

Ciperont is tarlamaz, s ez a szeszkviterpén előnyösen hat a szívre és a vérnyomásra, és kedvezően befolyásolja a menstruációs zavarokat. A méhnyakrák kezelésére is használják.

Szolavetivont tartalmaz, amely erőteljes gomba-ölő és baktérium-ölő vegyület.

Fizalint tartalmaz, amely hatásos a leukémia főbb típusainak kezelésében. Bebizonyították erről a vegyületről, hogy növeli a lép természetes "killer-sejt" aktivitását, a normál és a tumoros egérben, és rák-ellenes hatása széles spektrumú. A hepatitisz B kezelésében is használják.

Betaint tartalmaz, amely a máj kolin termelésében tölt be szerepet, s amely vegyület jótékonyan hat idegesség esetén, javítja a memóriát, gyorsítja az izom-növekedést és védi a májat is. A betain metil csoportjai révén a szervezet enrgia folyamataiban is részt vesz, segít csökkenteni a homocisztein szintet, amely a szív-betegségek elsődleges rizikó faktora. DNS védő hatása is ismert.

A Goji bogyó gazdag C-vitamin forrás, 500-szor annyi C-vitamint tartalmaz súly-arányosan, mint a narancs, és többet, mint bármilyen más gyümölcs. Az A-vitaminnak is kiváló forrása, ami nem meglepő, hiszen a bogyó maga is szép vörös színű. Tartalmaz továbbá B1, B2, B6 és E vitamint, melyek köztudottan anti-oxidánsok.

A szelénium és a germánium bőséges forrása is, és számos klinikai vizsgálatban, köztük rák-betegek gyógyításában is alkalmazták: a kemoterápiában részesülő rák-betegek esetén máj-védő hatással bír. A távol-keleti medicinában a chi-hiányt korrigálja e két elem, ami azt jelenti, hogy az alacsony energiájú emberek, akik álmatlanságban, szívritmuszavarban, és szorongásban szenvednek, jobban érzik magukat, ha Goji bogyót fogyasztanak.

A gyümölcs 18 aminósavat (többet, mint a lépesméz) és 21 féle nyomelemet tartalmaz, valamintlinolén savat, és több béta-karotint, mint a sárgarépa.

In vitro tanulmányok azt mutatják, hogy a Goji bogyó többféle rák-sejtet is elpusztít. Feltételezhetően olyan mechanizmussal, hogy meggátolja a rák-sejtek osztódását, amely által csökken azok reproduktív kapacitása. Egy Japánban végzett átfogó tanulmány szerint, a kontroll csoporthoz képest a rákbetegek 58%-ában csökkent a tumor növekedés a Goji bogyót hatására. Egy Mongóliában végzett tanulmány azt mutatta, hogy a Goji bogyót fogyasztó betegeknek jelentősen megnőtt a lymfocita aktivitása, és vérük „megfiatalodott".

A Lycium Barbarum (a Goji latin neve) számos legendás egészség-növelő hatását tudományos tanulmányok erősítik meg. Ezek a:

immunválaszt fokozó hatás
kimerültség ellenes hatás
súly-csökkenés
szabad gyök gátlás

Figyelem! Kínában a himalája lábánál termő farkasbogyó nem egyezik meg a Magyarországon sövénynövényként ismert farkasbogyóval, ördögcérna. (Scopolia carniolica)

A Goji gyümölcse az az élelmiszer, amely az ORAC-skálán a legmagasabb, 3472 egységnyi, antioxidáns hatással rendelkezik.

Az ORAC-skála az USA mezőgazdasági minisztériuma által standardizált minősítés az élelmiszerek antioxidáns szintjének mérésére. Az ORAC az „Oxygen Radical Absorbance Capacity" (oxigén gyök abszorbancia kapacitás) kifejezés rövidítése, és egysége az ORAC-egység/ 100 g élelmiszer.

A termék nem tartalmaz semilyen egészségre káros anyagot!

 

 

Vélemények, tapasztalatok, fórum: