Fahéj tabletta 100db cukorbetegség

Gyártó: Magister Doskar

Cikkszám: 9002217083044

Készlet információ: Rendelhető

Fogyasztói ár: 3,524 Ft.-
Nettó ár: 2,775 Ft.-
Db:

A fahéj hozzájárulhat az egészséges vércukorszint fenntartásához és elõsegítheti a vérzsírok kedvezõ arányának megõrzését, antioxidáns tulajdonsága hozzájárul a szervezetben végbemenõ oxidációs folyamatok gátlásához.

Összetevõk a napi adagban (2 tabletta): 1000mg Ceyloni fahéj (Cinnamomum ceylanicum), segédanyag: cellulóz-glikolát
A fahéjfa (Cinnamomum ceylanicum) a babérfélék családjába tartozik, mely ágainak megszárított belsõ kérge a világ egyik legõsibb fûszere. Már 4500 éve is használtak fahéjat a kínai konyhában, valamint az egyiptomiak is ezzel balzsamozták be múmiáikat. De a fahéjat nemcsak illata, hanem gyógyító hatása miatt is alkalmazták az egész ázsiai térségben. Már Hippokratész is alkalmazta a fahéjat gyomorgyógyszerként A termék tulajdonságai

Kutatás:
Arra, hogy a fahéj a vércukrra is hatást gyakorol Anderson RA. és Khan A. kutatócsapata figyelt fel egy vizsgálat során. Anderson és társai 2003-as kísérletében 60 II-es típusú cukorbetegségben szenvedõ személynek adtak 40 napig a mindennapi táplálékukhoz néhány gramm (1, 3 vagy 6 gramm) fahéjat. 40 nap után mindhárom csoportnál a vércukor szint 18-29 %-os csökkenését tapasztalták.
A koleszterinszintet is pozitívan befolyásolta: a trigliceridek 23-30 %-kal, az LDL-koleszterin pedig 7-27 %-kal csökkent, mialatt a fahéjbevitelnek semmilyen befolyása nem volt a HDL-koleszterinre ("jó koleszterin").
Ezzel szemben a kontroll csoportokban egyáltalán nem volt statisztikailag jelentõs változás sem a vércukorszintet, sem a koleszterin-és trigliceridértékeket illetõen.
Azonban, amikor 40 nap után abbahagyták a fahéjbevitelt, a vércukorra gyakorolt pozitív hatás is megszûnt.

A fahéjból készült kivonat antioxidáns tulajdonságú, így hozzájárul a szervezetben végigmenõ oxidációs folyamatok gátlásához, ezáltal lelassítják az öregedési folyamatokat.

Csomagküldés Magyarország területére 990Ft egységesen. 25 000Ft felett ingyenes kiszállítás .Személyesen átvételi lehetőség Budapesten

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni a szerződéstől. Így termék kiszállítása után is meggondolhatja magát.
A garancia élelmiszerekre, étrendkiegészítőkre csak akkor vonatkozik ha azok eredeti bontatlan csomagolásukban vannak.