Étkezési szódabikarbóna 250 g, Nature Cookta


Étkezési szódabikarbóna 250 g, Nature Cookta Az étkezési szódabikarbóna (nátrium-hidrogén-karbonát) az egyik legszélesebb körben használt segédanyag.A sütemények sütése során a sütőport helyettesíthetjük szódabikarbónával és gyönyörű, egyenletes állagú tésztát kapunk. Tartósan kemény tejszínhab készítéséhez is használhatunk egy csipet szódabikarbónát. A nehezebben átfőzhető marha- és vadhúsok elkészítését is meggyorsíthatjuk, ha a főzővizükhöz szódabikarbónát adunk.Gyomorégés, savtúltengés vagy puffadás esetén oldjunk fel egy kiskanál szódabikarbónát folyadékban, így problémánk természetes módon megszűnik. (PH semlegesítő, pufferoló hatás)Összetevők: 100% szódabikarbóna (nátrium-hidrogén-karbonát)

akciós bio termékek



REGISZTRÁCIÓ


INGYENES Pick Pack Pontos átvétel 4000Ft-teletti rendeléseknél!

részletek>>

ügyfélszolgálat
Terméktanácsadásért:
Munkanapokon 9:00-15:00
06-70/34-27-802

Megrendeléssel kapcsolatban:
06-70/32-45-793

pick pack pont

Szállítási feltételek

Raktárunk elérhetősége, címe



Egészség magazin
Meglepetés minden feliratkozónak! részletek
PayU vásárlói tájékoztató

Étkezési szódabikarbóna 250 g, Nature Cookta
[5999884818434]

Étkezési szódabikarbóna 250 g, Nature Cookta
Ára: 279 Ft
 
db

   
   Szállítási költség
Szállítás
Garancia
Garancia

Étkezési szódabikarbóna 250 g, Nature Cookta

Az étkezési szódabikarbóna (nátrium-hidrogén-karbonát) az egyik legszélesebb körben használt segédanyag.

A sütemények sütése során a sütőport helyettesíthetjük szódabikarbónával és gyönyörű, egyenletes állagú tésztát kapunk. Tartósan kemény tejszínhab készítéséhez is használhatunk egy csipet szódabikarbónát. A nehezebben átfőzhető marha- és vadhúsok elkészítését is meggyorsíthatjuk, ha a főzővizükhöz szódabikarbónát adunk.

Gyomorégés, savtúltengés vagy puffadás esetén oldjunk fel egy kiskanál szódabikarbónát folyadékban, így problémánk természetes módon megszűnik. (PH semlegesítő, pufferoló hatás)

Összetevők: 100% szódabikarbóna (nátrium-hidrogén-karbonát)

Vélemények, tapasztalatok, fórum: