Cédrusfa illóolaj


Cédrusfa illóolaj, Aromax A cédrusfa illóolajat a fenyőfafélék családjába tartozó, Algériában (Atlasz-hegység) honos és Marokkóban termesztett Atlasz-cédrusfa (Cedrus atlantica, syn.: Cedrus libani spp. atlantica) törzséből vízgőz-desztillációval állítják elő. A törzsből előállított olaj mellett a levelekből desztillált olajat is forgalmazzák. Az illóolaj sárga vagy vöröses színű, de a borostyán színárnyalatai is felfedezhetők benne. Illata fenyőre emlékeztető, balzsamos jellegű. A cédrusfa illóolaj fontosabb hatásaiként antimikrobiális, nyákoldó, köptető, a bőr vérkeringését fokozó, illetve repellens hatások említhetők meg. A cédrus illóolaja masszázs- és fürdőolajok alkotórészeként, inhalálásra és párologtatásra használt keverékekben légúti panaszok, illetve bőrápoló kozmetikai készítmények (pl. narancsbőr, illetve zsíros, szeborreás bőr ápolására szánt készítmények) alkotórészeként hasznosítható. Emellett rovarok távoltartására alkalmas, ún. moszkitó ellenes olajkeverékek alkotórészeként is felhasználható. A cédrusolaj a bőrt nagyon enyhén irritálja, bőrérzékenyítő és fototoxikus hatása viszont nincs. Latin név: Cedrus atlanticaIllat: balzsamos, fenyőre emlékeztető Javasolt alkalmazás:párologtatásra, bedőrzsölő készítésére a fejbőr és a haj ápolására, frissítő aromafürdő készítéséhezKiszerelés: 10 mlGyártó: Aromax  

akciós bio termékek



REGISZTRÁCIÓ

ügyfélszolgálat

Szállítási feltételek

pick pack pont

Raktárunk elérhetősége, címe



Egészség magazin
Meglepetés minden feliratkozónak! részletek

Cédrusfa illóolaj
[5997733311204]

Cédrusfa illóolaj
Ára: 1016 Ft
db

   Szállítási költség
Szállítás
Garancia
Garancia

Cédrusfa illóolaj, Aromax

A cédrusfa illóolajat a fenyőfafélék családjába tartozó, Algériában (Atlasz-hegység) honos és Marokkóban termesztett Atlasz-cédrusfa (Cedrus atlantica, syn.: Cedrus libani spp. atlantica) törzséből vízgőz-desztillációval állítják elő. A törzsből előállított olaj mellett a levelekből desztillált olajat is forgalmazzák. Az illóolaj sárga vagy vöröses színű, de a borostyán színárnyalatai is felfedezhetők benne. Illata fenyőre emlékeztető, balzsamos jellegű.

A cédrusfa illóolaj fontosabb hatásaiként antimikrobiális, nyákoldó, köptető, a bőr vérkeringését fokozó, illetve repellens hatások említhetők meg. A cédrus illóolaja masszázs- és fürdőolajok alkotórészeként, inhalálásra és párologtatásra használt keverékekben légúti panaszok, illetve bőrápoló kozmetikai készítmények (pl. narancsbőr, illetve zsíros, szeborreás bőr ápolására szánt készítmények) alkotórészeként hasznosítható. Emellett rovarok távoltartására alkalmas, ún. moszkitó ellenes olajkeverékek alkotórészeként is felhasználható. A cédrusolaj a bőrt nagyon enyhén irritálja, bőrérzékenyítő és fototoxikus hatása viszont nincs.

Latin név: Cedrus atlantica
Illat: balzsamos, fenyőre emlékeztető
Javasolt alkalmazás:
párologtatásra, bedőrzsölő készítésére a fejbőr és a haj ápolására, frissítő aromafürdő készítéséhez
Kiszerelés: 10 ml
Gyártó: Aromax

 

Vélemények, tapasztalatok, fórum: