Bach Elsősegély csepp


Részletesebb cikk a Bach virágterápiáról A RESCUE (Elsősegély) keverék öt eredeti Bach-virágesszenciának a keveréke:Star of Bethlem - sokkraRock Rose - rémület és pánik eseténImpatients - izgatottság és türelmetlenségreCherry Plum - önkontroll elvesztésekorClematis - ájulás megelőzésére Gyengéden segít a feszültség oldásában, harmonizálja a gondolatokat és érzelmeket, így elősegítve a test öngyógyító folyamatának beindulását. Használhatják felnőttek, gyerekek, újszülöttek, de adhatjuk állatoknak is, hirtelen történő sokk vagy megrázó esemény alkalmával: Használat-adagolás: Csepegtessen 4 cseppet egy pohár vízbe és kortyolgasson belőle időközönként, amíg visszaáll szervezete és lelke egyensúlya. Ha szükséges, készítsen további adagokat. Szükség esetén hígítatlan formában közvetlenül a nyelvre, ajkakra, halántékra, csuklóra és a fülek mögé is csepegtethető. A Bach-virágeszenciák kizárólag dr. Edward Bach és munkatársai (Nora Weeks, Victor Bullen) eredeti útmutatásai és irányelvei alapján készülnek. 10 ml pipettás kupakkal  

akciós bio termékekREGISZTRÁCIÓ

ügyfélszolgálat
Terméktanácsadásért:
Munkanapokon 9:00-15:00
06-70/34-27-802

Megrendeléssel kapcsolatban:
06-70/32-45-793

pick pack pont

Szállítási feltételek

Raktárunk elérhetősége, címeEgészség magazin
Meglepetés minden feliratkozónak! részletek
PayU vásárlói tájékoztató

Bach Elsősegély csepp
[bach rescue]

Bach Elsősegély csepp
Ára: 1420 Ft 1250 Ft
 
db

   
   Szállítási költség
Szállítás
Garancia
Garancia

Részletesebb cikk a Bach virágterápiáról

A RESCUE (Elsősegély) keverék öt eredeti Bach-virágesszenciának a keveréke:

Star of Bethlem - sokkra
Rock Rose - rémület és pánik esetén
Impatients - izgatottság és türelmetlenségre
Cherry Plum - önkontroll elvesztésekor
Clematis - ájulás megelőzésére

Gyengéden segít a feszültség oldásában, harmonizálja a gondolatokat és érzelmeket, így elősegítve a test öngyógyító folyamatának beindulását. Használhatják felnőttek, gyerekek, újszülöttek, de adhatjuk állatoknak is, hirtelen történő sokk vagy megrázó esemény alkalmával:

Használat-adagolás:

Csepegtessen 4 cseppet egy pohár vízbe és kortyolgasson belőle időközönként, amíg visszaáll szervezete és lelke egyensúlya. Ha szükséges, készítsen további adagokat. Szükség esetén hígítatlan formában közvetlenül a nyelvre, ajkakra, halántékra, csuklóra és a fülek mögé is csepegtethető.

A Bach-virágeszenciák kizárólag dr. Edward Bach és munkatársai (Nora Weeks, Victor Bullen) eredeti útmutatásai és irányelvei alapján készülnek.

10 ml pipettás kupakkal

 

Vélemények, tapasztalatok, fórum: