GCA 2700, 60 db tabletta


GCA 2700, 60 db tabletta Az ízületek egészségéért A glukózamin-szulfát és az MSM (metil-szulfonil-metán) elősegíti a porc egészséges szerkezetének megőrzését és az ízületek normál működését. A kondroitin-szulfát hozzájárul a porc fő szerkezeti elemeinekfelépítéséhez és fenntartásához, így fontos szerepet játszik az ízületi porcok épségének megőrzésében és regenerálódásában. A hialuronsav a szervezetben természetesen meglévő molekula(kötőszövet, bőr, idegrendszer, szem, ízületi folyadék).Szájon át alkalmazva stimulálja a porcsejteket a porcmátrixújraképzésére. Ördögköröm (Devil's claw - Harpogophytum procumbens):Az Európai Gyógyszerkönyv a fájdalmas ízületek kezeléséretradicionálisan használt orvosi gyógynövények között tartja számon. Kurkuma (Turmeric - Curcuma longa): tradicionálisan a fájdalommal járó ízületi problémák kezelésére használják. Összetevők 1 tablettában Glukózamin-szulfát 500,0 mg Kondroitin-szulfát 400,0 mg MSM (Metil-szulfonil-metán) 100,0 mg Kurkuma kivonat (Curcuma Longa L., 95% curcumin) 52,6 mg Ördögköröm kivonat (Harpagophytum procumbens, 3% harpagosid) 35,0mg Hialuronsav 7,0 mg Felhasználási javaslat: Naponta 2 tablettát kell étkezés közben, egy nagy pohár vízzel bevenni. Nedvességtől elzárva, 25 °C alatt tartandó. Csak felnőttek részére. Kisgyermekektől elzárva tartandó. Terhes és szoptató nők alkalmazás előtt kérjék ki kezelőorvosuk tanácsát. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges táplálkozást. OÉTI: 6832/2010 Törzsvásárlóknak, visszatérő vásárlóknak egyedi kedvezményeket tudunk adni már az első vásárlás után! Érdeklődjön a kedvezményekért elérhetőségeinken.

akciós bio termékekREGISZTRÁCIÓ

ügyfélszolgálat
Terméktanácsadásért:
Munkanapokon 9:00-15:00
06-70/34-27-802

Megrendeléssel kapcsolatban:
06-70/32-45-793

pick pack pont

Szállítási feltételek

Raktárunk elérhetősége, címeEgészség magazin
Meglepetés minden feliratkozónak! részletek
PayU vásárlói tájékoztató

GCA 2700, 60 db tabletta
[gca 2700]

GCA 2700, 60 db tabletta
Ára: 5990 Ft
 
db

   
   Szállítási költség
Szállítás
Garancia
Garancia

GCA 2700, 60 db tabletta

Az ízületek egészségéért

A glukózamin-szulfát és az MSM (metil-szulfonil-metán) elősegíti a porc egészséges szerkezetének megőrzését és az ízületek normál működését.

A kondroitin-szulfát hozzájárul a porc fő szerkezeti elemeinek
felépítéséhez és fenntartásához, így fontos szerepet játszik az ízületi porcok épségének megőrzésében és regenerálódásában.

A hialuronsav a szervezetben természetesen meglévő molekula
(kötőszövet, bőr, idegrendszer, szem, ízületi folyadék).
Szájon át alkalmazva stimulálja a porcsejteket a porcmátrix
újraképzésére.

Ördögköröm (Devil's claw - Harpogophytum procumbens):
Az Európai Gyógyszerkönyv a fájdalmas ízületek kezelésére
tradicionálisan használt orvosi gyógynövények között tartja számon.

Kurkuma (Turmeric - Curcuma longa): tradicionálisan a fájdalommal járó ízületi problémák kezelésére használják.

Összetevők
1 tablettában
Glukózamin-szulfát
500,0 mg
Kondroitin-szulfát
400,0 mg
MSM (Metil-szulfonil-metán)
100,0 mg
Kurkuma kivonat (Curcuma Longa L., 95% curcumin)
52,6 mg
Ördögköröm kivonat (Harpagophytum procumbens, 3% harpagosid)
35,0mg
Hialuronsav
7,0 mg

Felhasználási javaslat: Naponta 2 tablettát kell étkezés közben, egy nagy pohár vízzel bevenni. Nedvességtől elzárva, 25 °C alatt tartandó. Csak felnőttek részére. Kisgyermekektől elzárva tartandó. Terhes és szoptató nők alkalmazás előtt kérjék ki kezelőorvosuk tanácsát. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges táplálkozást.

OÉTI: 6832/2010

Törzsvásárlóknak, visszatérő vásárlóknak egyedi kedvezményeket tudunk adni már az első vásárlás után! 
Érdeklődjön a kedvezményekért elérhetőségeinken.

Vélemények, tapasztalatok, fórum: